gnojivo |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
Dorotea ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 25 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 56 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja stavljam sve: od umjetnog gnojiva za povrce u vrtu,cvjetal,stapice,ne znam vise ni kako se zovu da krivo ne napisem pod utjecajem reklama. Uglavnom stapice treba razlikovati: zeleni su za bilje koje ne cvjeta dok su crveni za cvjetajuce . |
|
http://venus.hooxs.com/portal.htm
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tibor ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
uzeo sam nedavno od supstrala granule koje su se pokazale jako dobro..
Stapici
I za razrjedivanje..
|
|
![]() |
|
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
ja imam od ECOVIT-A ( kupljen u supermarketu), posebno za lisnate, posebno za cvjetne biljke
tekuće gnjojivo koje treba razrijediti u vodi i zadovoljna sam, posebno sa ovim za cvjetajuće |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Ja koristim isto "scotts" i jako sam zadovoljna sa njime, pa sam ove godine uzela i njihovo "Gnojivo u prahu - željezo" ili tako nekako!
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Iskreno,ne vidim razlike neke.
Budući da je ove godine jako suša bila i vrućina a moje cvijeće ipak cvalo cijelo vrijeme,pripisat ću jedan dio zasluga i prihrani koju im dajem.Ove godine prvi puta tu koristim i ok je.To je kutijica okrugla sa roza čepom"univerzalno gnojivo za list i cvijet" koje uvozi "poljo posavec"
Ako te zanima proizvođač"scotts"Nizozemska.
Sve u svemu ja zadovoljna,cvijeće se ne buni,dosta ga ima i nije preskupo(400g-35-40kn a traje mi barem 1 mjesec,i duže)
|
|
![]() |
|
Mihaela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Dakle ne prirodno nego kupovno
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |