Moj vrt seoski |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 66> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mali gogo, ja isto obožavam životinje, kao vjerojatno i svi ostali članovi ovog foruma, jer to valjda ide zajedno. Tvorovi su preslatki i sve češće su nam kujćni ljubimci, vidim ih u vet.amb. moje kćeri i zbilja su posebni.
A biljke - kad je to u pitanju nitko od nas nije karakter, uvijek samoj sebi obećam da neću i opet ne mogu izdržati i kupujem, a dvorište mi je već pretrpano.
Pa što ako smo o tome ovisni.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Evo, priznajem.....i ja sam ovisnica o vrtu, cvijeću i životinjama! Slatka ovisnost!!!
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Joj, znam kak to ide kad se ide "samo pogledati" što ima novog u vrtnom dijelu
![]() ![]() A tvorovi su stvarno preslatki. Nadam se da ćeš uspjeti kupiti zemljište i ostvariti plan, zvuči fenomenalno. |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Ovisnik jedan! Zbilja nesmiješ u šoping po boje!!! Pa gori si i od mene!
![]() Tvoreki su famozni! ![]() |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Ima puno, puno gorih ovisnosti, npr moja ![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Evo gdje su završile one kupljene biljčice: dio u kamenjaru:
![]() Ostatak u mom "istarskom ipsilonu"
![]() ![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
mali gogo predivno!
jesi li ispod rizle stavljao foliju? |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Jučer sam malo opet bio u vrtu, izrađivao umjetni kamen i dr., no prekinula me kiša. O tome što radim pisat ću u dnevniku radova, pa se ne želim ponavljati i ovdje.
![]() Kiša me je prekinula u poslu, no nije me spriječila da napravim par fotografija:
Odjednom se smračilo:
![]() ![]() ![]() ![]() S lijeve strane na zadnjoj fotografiji se vidi šikara mog susjeda koju tako očajnički pokušavam kupiti od njega, ali se čovjek ne želi urazumiti po pitanju cijene. Naime, za malo više od pola jutra traži 20.000kn. A radi se o zemlji sedme klase, praktički čisti pijesak. Za te novce se može kupiti 2 jutra dobre zemlje u okolici. Ali ja bih htio kupiti ovo da si proširim zemljište. A i da se riješim šikare koja mi samo stvara probleme.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
......a nazalost on zna da tebi jako puno znaci ta zemlja, trebao bi ju kupiti na trik. Pusti da prode malo vremena i bilo bi dobro da on sazna da ti kupujes nesto drugo.....da nisi vise zainteresiran.
Nadi nekoga bezveze da dode k njemu, a da on nemoze ni sanjati da je sa tobom u vezi i neka ju on kupi.
Tu kod nas funkcionira da ide NOTAR ponuditi cijenu i obaviti kupnju, pa doticni sazna komu je prodao tek kada je potpisao kupoprodajni ugovor, broji novce i nemore vise nis storit.
Sretno
|
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
100% se slažem sa Rijekom. On vidi da zi ti zapeo za taj komad zemlje i traži izvan pameti cijenu. Malo izgubi interes pa da vidiš promjene. Ti si mu valjda jedina šansa da se toga riješi i on to zna. I ja bih tražila 200.000 ali nema tko bi to platio.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
U pravu ste. Morat ću se malo primirit pa možda pomisli da sam odustao. (Nadam se samo da ne čita ovaj forum
![]() Ta zemlja mu stoji zapuštena već 15 godina. I vjerojatno je shvatio da ću jedino ja kad-tad to kupit od njega. Jer nikome ne treba pola jutra pjeskovite zemlje na kojoj niti jedna poljoprivredna kultura ne uspjeva.
|
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Super su slikice, ove staze su prlijepe, sa šljunkom, a za zemlju držim fige, valjda jednog dana uspiješ.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Ti si jako mlad pa se faci učinilo da ima naivnu ovcu za šišanje. Ne daj se.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
pravo rijeka53 kaze,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Držimo ti palčeve !!! Go, Gogo, go!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Ma,bit če to tvoja zemljica
![]() |
|
![]() |
|
Evo ti primjera formiranja cijene. Moj svekar je imao svoj komad i od općine je dobio susjedni, manji na uporabu. Po socijalističku, on je znao da mu više nitko to neće uzeti i sagradio na tom dijelu garažu i još štošta. E, ali, uvijek ima ali. Došlo novo doba,m općina se upisala na taj komad i šutali su. Umro svekar i općina dala na prodaj tu "našu" česticu i susjednu. Susjed je tu već počeo graditi market. Teren OK. Dovezao je bagere i odmah iskopao temelje.
"Naš" komad je bio dolac, vrtača, škrapa. Dvije godine smo ga nasipali da bi dobili ono što se vidi na mojim slikama. Susjedu su prodalo za 5€ metar a nama koji nismo imali izlaza, cijena, prava sitnica 16€ metar. Dostojno Binga. Tako razmišlja i tvoj susjed. A tebi se baš i ne žuri. Počekaj. |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
A ja sam 320 m2 platila 22 000 eura, zapuštene pjeskovite zemlje.
![]() Ništ jeftinije nije bilo, a cijene rastu. Ali ima jedna biljčica koja voli pijesak, krumpir. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Evo malo plodova mog vrta. O tome kako sam došao do njih, pišem u dnevniku radova.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Mljaaac grožđe...Ja mislila da su ono crveno trešnje
![]() I ti čitaš -Moj lijepi vrt- ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |