Vrtno cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 43> |
Korisnik | |
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja sam karakter silom prilike jer u mom gradu za sjeme trajnica uopće nisu čuli ni u jednoj trgovini.
Zato stalno po forumu moram nešto žicati...a inače ne bi ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Potpuno vas razumijem cure. Ja sam prošle godine ostala karakter sve do Flore. Ali, to što sam si pribavila nisam niti vidjela sjeme, tako da...
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Triša,ja sebi to svake godine govorim-imam dosta ,ništa neću kupovati-i opet hrpetinu nakupujem
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Da sve ima svojih prednosti i mana. S jednogodišnjima ne brineš o spremanju u kuću i prekrasne su - ne treba im nikakve njega. Trajnice su divne, naravno zahtjevnije, ali su zato predivne kad ih se na proljeće iznese van, ne treba čekati da izniknu, pa svatko će odabrati prema svom guštu, a ja znam da moram imati svake godine nešto novo, jer me to jako veseli.
Jedino sam sama sebi obećala da kupovati neću ništa, jer samo trošim hrpu novaca, a toliko toga se može razmjeniti i uzgojiti. Dobro vjerujem da to obećanje neću baš održati sasvim, ali nastojati ću.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ja si mislim nekako čim više trajnica ubacivati,pogotovo sad kad imamo Baku Beu
![]() Razmišljam o nečem novom za tegle(di je nestala ta tema od Ivane-Mie???)samo ne znam šta???
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Hvala, hvala!
Nemoj se žalostiti, možda mu samo treba vremena da se prilagodi. Ako te to može utješiti sigurno će procvasti prije mog koji je tek posijan. A što ćemo, vrtlari moraju biti naoružani strpljenjem ali im se na kraju višestruko vrati kad ljubimci zasjaju u punoj ljepoti. Našla sam u mojoj knjižici da moraju biti na posve osunčanom mjestu u vlažnom ali dobro ocjeditom tlu. Zimi korijenov vrat treba zaštititi pepelom ili malčom. Pa ti vidi jesu li tvom zadovoljeni svi prohtjevi. Šaljem ti pozdrav i navijam da ti se nagodinu sve zaplavi od cvjetova ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tako sam ja silno željela agapanthus, kupila na sajmu i nikada mi nije procvjetao, samo zeleno lišće, možda budem imala više sreće na godinu.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Nema cvijeta kojem ja ne bih pružila utočište u svom vrtu ali ipak laganu prednost dajem biljkama kopljastog i travnatog lišća.
Tak da su mi među najmilijima hemerocallisi, kniphofije, crocosmie, phormiumi ( za sad samo željeni a ne posjedovani ), agapanthus... i travice razne. |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Evo opet mene - ulovila sam te
![]() Od silne panike dobro da nisam na još koje mjesto ubacila poziv za pomoć !!!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Na listu moje dipladenije pojavile su se ružne smeđe fleke i list počinje žutiti. Pomagajte - što bi mogao biti uzrok i kako liječiti moju ljubimicu ????
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
rasprava o krizantemama je premještena u temu krizanteme:
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=358 |
|
![]() |
|
A kad bih ja bila zainteresirana, dli bi mogao koji gomoljčić, ili jedna s korjenčićem.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Željka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Imaju neke gomoljiće ali ja jednostavno odvojim jedan dio grmića s korjenom i tako je množim, lako se primi i brzo raste ako je na povoljnom mjestu... Ako si zainteresirana rado ću ti poslati jedan mali grmić
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Kak se one razmnožavaju?
|
|
![]() |
|
Željka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Nekako mi najljepše vrtno cvijeće Anemone, ovih dana sam jako zaljubljena u njih, prepune su cvijeta sad kad je skoro sve ocvjetalo, visok i razgranat grm, nježna boja...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Vlatka ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 49 |
Hvala Nekome tko mi je poslao sjeme, vjerojatno cinija a nije se potipsao!! Trazila sam kojekakvo sjeme na privatne poruke a sad mi malo bez veze jer ne znam tko mi je poslao!! kako god, PUSA VEL'KA :)
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
uspjela si
![]() dobro nam došla
|
|
![]() |
|
Ajme hoće li uspjeti !? Evo moje dipladenije !!! ![]() |
|
![]() |
|
Nana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 332 |
Dobro nam došla Hoya u ovaj cvjetni raj
![]() Ma ne sumnjam, sigurno ćeš uspjeti!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |