Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chat - Brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Chat - Brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6061626364 113>
Korisnik
Poruka
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2009 u 10:47
Originalno poslano od člana miškopiško miškopiško napisao:

i kako to sad onda ide....mi dođemo sa salvetama koje kanimo mijenjati ili ih unaprijed šaljemo ili..??

pa fino zemeš svoje salvetice....dojdeš na sajam....i sama ih ili prodaješ ili se đoraš...i to je to   
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2009 u 10:48
Originalno poslano od člana Gogs Gogs napisao:

hoće li biti i malo duže od 19 sati,

Zista misliš da nije dovoljno 3 sata po danu?
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2009 u 10:49
tenk ju veri mač...shvatihSmile
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2009 u 11:18
AKO TKO IMA MOB OD DORI-ST NEKA JOJ JAVI DA SAM JOJ POSLALA PP!!!!!!
OTISLA JE A TREBAM JOJ POSILJKUPOSLATI...I HITNO NAM JEEEEEEEEEE!!!
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2009 u 14:01
zanima me zasto su izbrisani komentari neki???????? sad gledam i znam da sam procital anekaj kaj mi se nije svidlo pa sam htjel anakon razmisljanja prokomentirati a kad tamo nema....dakle opet je pocelo...sramota
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2009 u 14:07

ja sam ih izbrisala...pročitaj pravila pa ćeš shvatiti zašto

ali ne brini.....maloprije sam dala otkaz na moderatorsko mjesto i od ovog trenutka neka netko drugi vodi računa o tome
očito vam ne paše moj način /a to je da ne želim svađe/ pa je vrijeme da netko drugi to radi na svoj način

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2009 u 14:09
ja samo mislim da ovo nij emjesto za onakve rijeci i to je sve od mene, ja se necu svaditi niti ikaj kome zaamjerati jer je to predjetinjasto i fajrunat od mene zaista sada....bez da se itko uvrijedi

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2009 u 15:43
Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

Zista misliš da nije dovoljno 3 sata po danu? [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" />

nisam mislila da nije dovoljno,nego mene nema taj vikend u Zagrebu a dolazim tek u nedjelju naveče pa sam htijela da to duže traje (kako sam sebična)i jako sam žalosna. Ali biti će još toga, nadam se
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2009 u 23:39
hehe gogs oces da ja idem tam umjesto tebe a ti na sajam ..hihihi
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2009 u 08:01
bumo se dogovorile i rasporedile
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2009 u 08:29

Zista misliš da nije dovoljno 3 sata po danu? [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" />

nisam mislila da nije dovoljno,nego mene nema taj vikend u Zagrebu a dolazim tek u nedjelju naveče pa sam htijela da to duže traje (kako sam sebična)i jako sam žalosna. Ali biti će još toga, nadam se

....Nemoj biti žalosna....planiramo organizirati sajam salveta nekoliko puta godišnje...najvjerovatnije vezano za godišnja doba......
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2009 u 08:30

Nije problem uzeti tvoje salvete i stavitiih na prodaju...ali mislim da je glavna bit ovog sajma ĐORANJE
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2009 u 08:55
je neg kak, sam d ati velim da i gogs kad navali kupovat salvete da je ista ko i mi...hehehe , draga nasa gogsica
bdw jucer smo tak fine schnenokle  s keksicem papali kod nje bubamar ai ja ...njam njam njam

gogs lijepo nam je bilooooo
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2009 u 09:04

Nije problem uzeti tvoje salvete i stavitiih na prodaju...ali mislim da je glavna bit ovog sajma ĐORANJE [IMG]smileys/smiley17.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley4.gif" align="middle" />

ja ni neću prodavati, đoranje da ali mislim da je veći gušt da se vidimo "oči u oči". Već mi je lakše da će se ipak to organizirati češće
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2009 u 09:08
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

je neg kak, sam d ati velim da i gogs kad navali kupovat salvete da je ista ko i mi...hehehe , draga nasa gogsica
bdw jucer smo tak fine schnenokle  s keksicem papali kod nje bubamar ai ja ...njam njam njam

gogs lijepo nam je bilooooo

drago mi je da ste bile i da neki znaju što su šnenokle tj, da ih okuse ha ha. Glava mi se raspadala ali nadam se da sam funkcionirala koliko toliko (bolje od Jassi iza kuhanog vina)
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2009 u 09:08
jejeje sam bi tracala...hehehehehehehe...nemer etzracanje kod kuce, hihihihihiihihi, gogs fine su snenokliceeee
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2009 u 15:32
gogs i bubamaro mislite na mene sad s ancicomm...jojo kak bi  i ja s vamaaaaaaaaaaaa
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2009 u 16:37
aa bumo i na tebe mislile....
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2009 u 20:08
Ajmo redom, Jassi nisam se kod tebe razboljela, pokupila sam negdje kašalj pa prvo umirala ja a onda i MKM. Kako nikakvo sra... u životu ne ide samo tako imam i nekih problema na poslu pa od muke ne spavam... jupi, sretna sam što mi je bolnica Vrapče stvarno pod nosom.
Hippy uspjela si "ubosti"i zadnji karnevalski vikend, da ne povjeruješ... dogovorila sam se sa škvadrom iz Rijeke i sad nešto razmišljam s obzirom na moj obim kako bih se raspolovila pa bila i na jednom i na drugom mjestu. No dobro, ovo je valjda zimski sajam pa se onda veselim proljetnom!
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2009 u 17:35
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

gogs i bubamaro mislite na mene sad s ancicomm...jojo kak bi  i ja s vamaaaaaaaaaaaa

mislile smo na tebe, a kaj ti se nije štucalo i to puna tri sata i bio nam je baš super. Prave babe , ne zna se koja je jača na jeziku a da si i ti bila, pa gdje bi nam bio kraj   volimo teeeeeeeeeeeeeee    naj biti tužna
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6061626364 113>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.