Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 113> |
Korisnik | |||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
pa fino zemeš svoje salvetice....dojdeš na sajam....i sama ih ili prodaješ ili se đoraš...i to je to ![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||
Zista misliš da nije dovoljno 3 sata po danu? ![]() |
|||
![]() |
|||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
||
tenk ju veri mač...shvatih
![]() |
|||
![]() |
|||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
||
AKO TKO IMA MOB OD DORI-ST NEKA JOJ JAVI DA SAM JOJ POSLALA PP!!!!!!
OTISLA JE A TREBAM JOJ POSILJKUPOSLATI...I HITNO NAM JEEEEEEEEEE!!!
|
|||
![]() |
|||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
||
zanima me zasto su izbrisani komentari neki???????? sad gledam i znam da sam procital anekaj kaj mi se nije svidlo pa sam htjel anakon razmisljanja prokomentirati a kad tamo nema....dakle opet je pocelo...sramota
|
|||
![]() |
|||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
||
ja sam ih izbrisala...pročitaj pravila pa ćeš shvatiti zašto ali ne brini.....maloprije sam dala otkaz na moderatorsko mjesto i od ovog trenutka neka netko drugi vodi računa o tome
očito vam ne paše moj način /a to je da ne želim svađe/ pa je vrijeme da netko drugi to radi na svoj način
|
|||
![]() |
|||
||
ja samo mislim da ovo nij emjesto za onakve rijeci i to je sve od mene, ja se necu svaditi niti ikaj kome zaamjerati jer je to predjetinjasto i fajrunat od mene zaista sada....bez da se itko uvrijedi
|
|||
![]() |
|||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
||
nisam mislila da nije dovoljno,nego mene nema taj vikend u Zagrebu a dolazim tek u nedjelju naveče pa sam htijela da to duže traje (kako sam sebična)i jako sam žalosna. Ali biti će još toga, nadam se |
|||
![]() |
|||
||
hehe gogs oces da ja idem tam umjesto tebe a ti na sajam ..hihihi
|
|||
![]() |
|||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
||
bumo se dogovorile i rasporedile
|
|||
![]() |
|||
||
....Nemoj biti žalosna....planiramo organizirati sajam salveta nekoliko puta godišnje...najvjerovatnije vezano za godišnja doba...... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Nije problem uzeti tvoje salvete i stavitiih na prodaju...ali mislim da je glavna bit ovog sajma ĐORANJE ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
je neg kak, sam d ati velim da i gogs kad navali kupovat salvete da je ista ko i mi...hehehe , draga nasa gogsica
bdw jucer smo tak fine schnenokle s keksicem papali kod nje bubamar ai ja ...njam njam njam
gogs lijepo nam je bilooooo
|
|||
![]() |
|||
||
ja ni neću prodavati, đoranje da ali mislim da je veći gušt da se vidimo "oči u oči". Već mi je lakše da će se ipak to organizirati češće |
|||
![]() |
|||
||
drago mi je da ste bile i da neki znaju što su šnenokle tj, da ih okuse ha ha. Glava mi se raspadala ali nadam se da sam funkcionirala koliko toliko (bolje od Jassi iza kuhanog vina) |
|||
![]() |
|||
||
jejeje sam bi tracala...hehehehehehehe...nemer etzracanje kod kuce, hihihihihiihihi, gogs fine su snenokliceeee
|
|||
![]() |
|||
||
gogs i bubamaro mislite na mene sad s ancicomm...jojo kak bi i ja s vamaaaaaaaaaaaa
|
|||
![]() |
|||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
||
aa bumo i na tebe mislile....
|
|||
![]() |
|||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
||
Ajmo redom, Jassi nisam se kod tebe razboljela, pokupila sam negdje kašalj pa prvo umirala ja a onda i MKM. Kako nikakvo sra... u životu ne ide samo tako imam i nekih problema na poslu pa od muke ne spavam... jupi, sretna sam što mi je bolnica Vrapče stvarno pod nosom.
Hippy uspjela si "ubosti"i zadnji karnevalski vikend, da ne povjeruješ... dogovorila sam se sa škvadrom iz Rijeke i sad nešto razmišljam s obzirom na moj obim kako bih se raspolovila pa bila i na jednom i na drugom mjestu. No dobro, ovo je valjda zimski sajam pa se onda veselim proljetnom!
|
|||
![]() |
|||
||
mislile smo na tebe, a kaj ti se nije štucalo i to puna tri sata i bio nam je baš super. Prave babe , ne zna se koja je jača na jeziku a da si i ti bila, pa gdje bi nam bio kraj volimo teeeeeeeeeeeeeee naj biti tužna |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |