Horti-dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 9> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Horti, koja je stranica d KPR?
Kako im plačaš sjemenke, dali se plača nešto na promet novcem???Najluđe mi je kad bih nešto naručila izvana, pa kad izračunam, provizija banke me košta više od sjemenki, onda odustanem
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Zapustila se ova temica |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Nema potrebe Horti, imam ja još viška, gio javi se na pp
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Cleome mi je poslala Silvek (možemo podijelit ak hoćeš ) a klarkiu nemam
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Horti imas li sjemena od cleoma i klarkije?
a naravno da navijam i za lantane i sve ostalo sto treba da nikne ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Navijam i ja za lantane, jer od mojih jos nista.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Digitalis....hm, moram i ja probati
![]() |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Nemoj mi reći da ti je isklijao digitalis. Ovaj eksperiment s rano posijanim digitalisom, nebi li on cvjetao već ove godine, radila sam 2007. Nisam uspjela. Možda je za to krivo centralno, a možda sam nekaj zaribala. Kako kaže Hova, imaš zelenu ruku.
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Pa da sad tek vidim kak je hiperaktivan, al bez brige pazim teglice ko oko u glavi.
Ne bit nestrpljiva stigne još sve izniknut. Ima i kod mene još hrpa lijenih a sijala sam u 11. mjesecu. Osim toga navijam i ja za lantane pa moraju izać ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Eto, ti imaš zelenu ruku. Meni nije niklo ama baš ništa Nego, ovaj mali gore ti toliko skače! Pazi da ti ne prevrne teglice
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Ljudi tak sam vesela. Izniknula mi jedna Fritillaria persica. Ja se pripremila na dugo čekanje a ona od mojih kompliciranih izvirila prva.
Sad imam nju i punu teglicu digitalisa. ![]() |
|
![]() |
|
Triša dogovoreno, nešto ću smislit do tada. A u tvom će vrtu ove godine cvjetat lupinus makar ti ja svog iskopala ako baš tvoji ne uspiju ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Hvala na savjetu Horti
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Horti ti si zlato, ako mi bude lupinus cvjetao ove godine, vozit ću te na kraj svijeta, a ne samo u Zagreb, a što se tiče slobodnog dana, vrijeme ti ide na ruku, jer imaš još nekoliko mjeseci da ih svih pripremiš, ili jednostavno povedeš sobom.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Hvala Gioiaa što misliš na mene ![]() |
|
![]() |
|
Tija, nekom sjemenu da bi proklijalo treba tzv. hladna stratifikacija. Znači treba ga 4-12 tjedana držati u hladnjaku ( što opet ovisi o vrsti ). Ja sam si upute za trajnice našla na netu. Stavila sam adresu pod kada i kako sijati. Jesu li te informacije točne tek istražujem. Uglavnom pošto sam rano naručila sjeme umjesto u hladnjak stavila sam posijane teglice van pa sam ih sad unijela u kuću. Do sad sam uglavnom sijala sjeme vrsta koje je lako razmnožiti iz sjemena: makove, monarde, pakujce... tako da i ja ovo prvi put pokušavam. Redovito ću izvještavat o napretku ili greškama tako da zajedno učimo. |
|
![]() |
|
Super da si vučike rano sijala. Cvjetat će ti već ove godine, tako su moje lani. Digitalisi su stvarno rekorderi; tu brzinu još nisam vidjela. |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
cure blago vama,vec vam nice sjeme...
horti nisam te zaboravila,posiljka uskoro krece ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Horti kažeš da si premjestila s hladnoga na klijanje, daj mi to objasni ja sam zbilja neznalica, a danas sam nešto posijala pa me zanima.
|
|
![]() |
|
Moguće je moguće meni nikle vučike i ostići - lantane ništa. Sutra ću posijati digitalis, a možda i još ponešto.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |