Isusova kruna - Passiflora |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 38> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
osramotila sam se javno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mena ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 41 |
passiflora edulis |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
edulis = ?što
|
|
![]() |
|
mena ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 41 |
Ne treba pretjerivati sa zaljevanjem,ja ostavim da se zemlja prosusi onda zalijem ponovo..
Voki jeste to je edulis od tvojih sjemenki..... |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Mena, jesu li to mali edulisi od mog semena?
![]() |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
Brbe ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
nemoj pretjerivat sada sa zaljevanjem! samo drži na sobnu temperaturu i da zemlja bude vlažna!
|
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Ajde male detaljnije o tom sijanju.kolko treba zaljevat...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Hvala mena ako sve niknu bit će za dijeljenje
|
|
![]() |
|
Mozes a i nemoras.,,Srecno.. |
|
![]() |
|
A KAD IH POSIJEM TREBAM LI SJEME POKRITI VREČICOM
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Nisi pogrešio, mada one niču dobro i iz direktne setve bez prethodnog potapanja.
|
|
|
|
![]() |
|
ja sam danas stavio u vodu sjemenje p.edilus i p.karuela.sutra ću ih posijati.jesam dobro učinio što sam ih stavio u vodu.
|
|
![]() |
|
DANČI ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 378 |
ima li netko viška koje zrno sjemena, da nije ljubičasta.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ja sam svoju išla sinoć gledati....još uvijek se drži u garaži.
A kada se iznose vani, da li postoji neko pravilo za nas "kontinentalce"???
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Ja sam danas baš gledao svoje passiflore - one koje su ostale vani posaditie... i bas me zanima kako su pretrpile one niske temperature prije 15-tak dana... nadam se da ce ostati zive
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Jučer sam svoju običnu bijelu pasifloru drastično ošišala, pustivši joj samo neke glavne grane, jer kako sam vidjela, to kao da joj je poticaj da na proljeće cvate još bujnije.
Glavno deblo joj je debelo oko 5 cm u promjeru. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Možeš ih sada posijati, ja sam prošle godine u februaru posijao seme bez potapanja i u aprilu sam saksiju sa mladim pasiflorama izneo na terasu, posle sam ih rasadio i odlično su napredovale.
|
|
|
|
![]() |
|
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
Da li se sjeme passiflore može sada posaditi?I da li sjemenke treba potopiti u vodu?Prelistala sam sve stranice ali nigdje ništa konkretno nisam našla.Ove sjemenke koje imam su ja mislim edulis.Ako neko nešto zna pa da mi pomogne jer do sada nisam sijala te sjemenke i ne bih voljela da pogriješim.Unaprijed hvala |
|
![]() |
|
Kao što reče Fatka kist za crtanje i ručno oprašivanje, u svakom plodu preko 70 semenki, imam oko 700 semenki pa kome treba neka mi pošalje adresu na pp.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |