Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Shasha - nudi-traži
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Shasha - nudi-traži

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 10>
Korisnik
Poruka
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2008 u 22:25
hehesmile156..ma to se za sebe smijem.Ja sam sama sebi poklonila šeboj al tako to izgleda ne djeluje,ništ od ljepotesmile156
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2008 u 22:37
piiih onda ni meni neće pomoči LOL
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2008 u 22:45
shasha, ja molim sjemenke, od svega mi treba  ali  malo.....baš sam skromna...ne znam da li bi vučjak kod nas uspio....provat ću možda uspije nekakav u bonsai izdanju....eto molim sjemenkice !Embarrassed
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2008 u 22:55
A zašto nebi kod vas uspjevaoWink
Tvoju adresu imam,Manči?
Iris ti nebuš sama sebi poklonila,tebi ću ja pokloniti,možda i djeluje takoLOL
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2008 u 23:01
Ono drugo je jednogodišnji kokotićWink
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2008 u 10:44
smile42kokotićsmile42kokotić...ma nekako meni to ime ne paše za njega.Nek bu "zvončika"(da baš nije zvončić)LOL
 Ima li netko vrkutu??? Treba mojoj mamismile143
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3272
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2008 u 15:10
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

smile42kokotićsmile42kokotić...ma nekako meni to ime ne paše za njega.Nek bu "zvončika"(da baš nije zvončić)LOL
 Ima li netko vrkutu??? Treba mojoj mamismile143

nemam, ali sam na netu našla ovo;

Drugi nazivi: Virak, gospodin plašt, lava, lavska noga , rosanica, rosnik, plahtica, obična vrkuta, navadna plahtica.

Opis biljke: Raste u predalpskim područjima već na visini od 600 do 700m. Njegova su prava domovina prave alpske sjenokoše gdje raste zajedno sa sjajnom vrkutom koja je ljepša, vrlo skromna i bez velikih zahtjeva . Visoka oko 40 cm, čiji izdanci plavozelene boje kasnije postaju crvenosmeđi i kudravo dlakavi. Krupni okrugli listovi su naizmjenično postavljeni na peteljkama i dlakavi, sa 7-11 režnjeva, zupčasti na rubu na čijim se dlačicama, kao na trepavicama zadrže kapi rose ili kiše, prelijevajući se divnim bojama. Cvjetići su mali, žućkastozeleni, tvore na kraju stabljike neku vrstu štita. Korijen i biljka su bez mirisa, gorki i stežu usta. Cvat se ne oplođuje, množi se nespolnim načinom.

...... možda netko ima, ali pod drugim imenom.

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2009 u 20:16
Shasha TRAŽIIIIII
Ima li netko batat????
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 602
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2009 u 19:13
Shasa......uvijek kasnim na temama ali kod tebe uvijek nešto lijepo i krasno. Ne volim baš pitati nemam urođenu manu za pitanjima.
Za sada se trudim da imam što više cvijeća da i mene hvalite na forumu. To je tako lijepo.
Batat nebi trebalo teško naći bar na tržnici.....ja nemam
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2009 u 22:14
 shasha batat je moja sveki posadila tako sto je od kupljenog uzela komad s klicom i posadila...cijelo ljeto je to raslo po vrtu i puzalo, ali kad je proslo vise od tri mjeseca ( pretpostavljali smo da je kao i za krumpir) pokusale smo iskopati, no, u zemlji nije bilo nicega...eto, nisam ti bas pomogla s idejom...mozda treba bas sadnice nabaviti iz Višnjice ( plantaza).
Na vrh
antun007 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antun007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 21:06
a koje boje irisi
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 21:42
shasha ovaj vikend sam u peveca vidjela male sadnice batata, komad 3 kune
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 19:55
Natalija,hvala ti,neki dan sam našla sadnice kod nas u vrtlariji.Posađeni su,sad ćemo vidjetiThumbs%20Up
Na vrh
antun007 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antun007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2009 u 21:08
Ako ima još tritome.....
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 22:08
Antune,tritoma se sadi ili na jesen ili na proljeće(rano)sad cvate.
Trenutno nemam viška.
Na vrh
antun007 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antun007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 10:46

A,ako bude na jesen,ja bi te molio.Bok

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 10:21
Tražim pelin!!!!!!!
ne treba mi cijela biljka jer to imam no malecka je i nemam dosta listova-stabljika za vodenu otopinu .Nije baš da mi treba 1kg.no trebalo bi mi barem 20-ak dag.
Lijepo molim jer će mi fuksije otić k vragu.
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 10:25
stiže..........sutra ide na put
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 10:27
ups...sutra je nedjelja....u ponedjeljak kreće
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 14:51
mogu ja saznati za tu otopinu sasha....Embarrassed...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 10>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.