Shasha - nudi-traži |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 10> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hehe
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
piiih onda ni meni neće pomoči
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
shasha, ja molim sjemenke, od svega mi treba ali malo.....baš sam skromna...ne znam da li bi vučjak kod nas uspio....provat ću možda uspije nekakav u bonsai izdanju....eto molim sjemenkice !
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
A zašto nebi kod vas uspjevao
![]() Tvoju adresu imam,Manči?
Iris ti nebuš sama sebi poklonila,tebi ću ja pokloniti,možda i djeluje tako
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ono drugo je jednogodišnji kokotić
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Ima li netko vrkutu??? Treba mojoj mami
![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
nemam, ali sam na netu našla ovo; Drugi nazivi: Virak, gospodin plašt, lava, lavska noga , rosanica, rosnik, plahtica, obična vrkuta, navadna plahtica. Opis biljke: Raste u predalpskim područjima već na visini od 600 do 700m. Njegova su prava domovina prave alpske sjenokoše gdje raste zajedno sa sjajnom vrkutom koja je ljepša, vrlo skromna i bez velikih zahtjeva . Visoka oko 40 cm, čiji izdanci plavozelene boje kasnije postaju crvenosmeđi i kudravo dlakavi. Krupni okrugli listovi su naizmjenično postavljeni na peteljkama i dlakavi, sa 7-11 režnjeva, zupčasti na rubu na čijim se dlačicama, kao na trepavicama zadrže kapi rose ili kiše, prelijevajući se divnim bojama. Cvjetići su mali, žućkastozeleni, tvore na kraju stabljike neku vrstu štita. Korijen i biljka su bez mirisa, gorki i stežu usta. Cvat se ne oplođuje, množi se nespolnim načinom....... možda netko ima, ali pod drugim imenom. |
|
![]() |
|
Shasha TRAŽIIIIII
Ima li netko batat????
|
|
![]() |
|
domingo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Shasa......uvijek kasnim na temama ali kod tebe uvijek nešto lijepo i krasno. Ne volim baš pitati nemam urođenu manu za pitanjima.
Za sada se trudim da imam što više cvijeća da i mene hvalite na forumu. To je tako lijepo. Batat nebi trebalo teško naći bar na tržnici.....ja nemam |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
shasha batat je moja sveki posadila tako sto je od
kupljenog uzela komad s klicom i posadila...cijelo ljeto je to raslo po
vrtu i puzalo, ali kad je proslo vise od tri mjeseca ( pretpostavljali
smo da je kao i za krumpir) pokusale smo iskopati, no, u zemlji nije
bilo nicega...eto, nisam ti bas pomogla s idejom...mozda treba bas
sadnice nabaviti iz Višnjice ( plantaza).
|
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
a koje boje irisi
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
shasha ovaj vikend sam u peveca vidjela male sadnice batata, komad 3 kune
|
|
![]() |
|
Natalija,hvala ti,neki dan sam našla sadnice kod nas u vrtlariji.Posađeni su,sad ćemo vidjeti
![]() |
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Ako ima još tritome.....
|
|
|
|
![]() |
|
Antune,tritoma se sadi ili na jesen ili na proljeće(rano)sad cvate.
Trenutno nemam viška.
|
|
![]() |
|
A,ako bude na jesen,ja bi te molio.Bok |
|
|
|
![]() |
|
Tražim pelin!!!!!!!
ne treba mi cijela biljka jer to imam no malecka je i nemam dosta listova-stabljika za vodenu otopinu .Nije baš da mi treba 1kg.no trebalo bi mi barem 20-ak dag.
Lijepo molim jer će mi fuksije otić k vragu.
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
stiže..........sutra ide na put
|
|
![]() |
|
ups...sutra je nedjelja....u ponedjeljak kreće
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
mogu ja saznati za tu otopinu sasha....
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |