Kontesin dnevnik |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
gioiaa
Cvjetni guru
Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 17 Ožujak 2009 u 20:11 |
|
|
![]() |
|
| Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monna-1
Trajnica
Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 17 Ožujak 2009 u 08:15 |
|
Kontesa, stvarno si ila vrijedna. Prizori iz šume su prekrasni!
Jedva čekam nastavak dnevnika
|
|
![]() |
|
kontesaa
Cvjetni guru
Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 17 Ožujak 2009 u 08:12 |
|
draga,možeš mi to otpjevati sutra na kavi
|
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
andrea01
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 16 Ožujak 2009 u 21:53 |
|
Baš si me sjetila pjesmice "Kad se male ruke slože"!!!
|
|
![]() |
|
kontesaa
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 16 Ožujak 2009 u 21:46 |
|
da zapišem kako ne bih zaboravila
pretprošli vikend je zavladala epidemija ljeningitisa i ništa posebno se nije napravilo,ali zato smo prošli vikend sve to nadoknadili ![]() čupanje bršljena,podivljalih trava,rezanje divljih voćki sa po tri ploda pa paljenje sveg tog granja i travuljaga je bila reala..počeli smo osjećati da imamo mišiće..bol te podsjeti da ih imaš prvi lagani muskulfiber ove godine uz to sam napravila "inventuru" da vidim koliku je štetu zima nanijela heba ipak nije preživjela, ni aloe vera,ni puzava gazanija ni cotula ...nije tako strašno,ali pogodilo je baš u centar znam za drugu zimu ali su zato počele nicati razne vrste lukovica pa sad ja znam za dio kaj je kaj (onaj glavni) ali sve kaj sam posadila okolo naokolo u zadnji čas,pojma nemam kaj j e...bumo vidli kad procvijeta lukec se fino držli,ali si ipak mislim da sam ga trebala pod tunel staviti..nisam jer su mi rekli da ne treba...znam za drugu godinu..bolje bi narastao bar mislim da bi..ono što sam posijala početkom mjeseca je i proklijalo..gailardia je ok,sad bumo vidli kako će dalje biti,a sijala sam svašta nešto i ovaj vikend..sad me već lagano brine mjesto za sve to,ali nema još panike (to će biti idući vikend )e da,posadila sam onaj clematis i napravila mu mrežicu,bum stavila slikicu samo da nađem aparat kam sam ga metnula a za ostalo i nema slika..između ostalog smo maci pomicali klopove jer su ju fino napali i u subotu mam ogrlicu stavili pa se nadam da će pomoći ![]() nakon svega toga je bilo ovako nekako ![]() do čitanja ![]() |
|
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
inaja
Odrastao grm
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 14:17 |
|
lijepo si počela dnevnik ja se još uvjek kanim početi jer se bojim da nemam šta pokazati,šumica je prekrasan tepih dobila
|
|
![]() |
|
hoya
Cvjetni guru
Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 13:12 |
|
Jedva čekam izvještaj slijedećeg vikenda... |
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
kontesaa
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 12:17 |
|
ne,ne,nisam bacila granje u smeće(možda sam to malo nespretno sročila
),za sada je granje na jednoj hrpici i čeka usitnjavanje vreću je napunio drugi otpad
|
|
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
SilveK
Neukroćena biljka
Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 10:26 |
|
Tepih u šumi je prekrasan!
Ako sam dobro shvatila, bavila si granje u smeće? Ako imaš kakav kutak za kompostnu hrpu, šteta je to onda bacati, ili ako spališ imaš odlično gnojivo puno kalija (sory, ekologinja u meni nebre biti tiho
|
|
![]() |
|
Tija
Cvjetni guru
Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 14:09 |
|
Još jedan dnevnik za čitati, BRAVO
|
|
![]() |
|
Mamaa
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 14:07 |
|
Puno si ti toga napravila za jedan dan
Nadam se da se nećeš pridružiti nama u klub muskulfiberaša
|
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
kontesaa
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 09:53 |
|
Kako se otvara sezona radova,a kod nas ih se planira dosta,vrijeme je da i ja otvorim dnevnik
jednom će biti zanimljivo gledati kakve su promjene nastale..Već ovaj vikend je počelo veliko pospremanje dvorišta,a to je jedan maali dio..ali trebala je napraviti psihičku pripremu za fizikalije po dvorištu za što je najbolje jedna mala šetnja po šumi koja je dobila novi tepih ![]() ![]() ![]() ![]() a sad na posao...ovaj krš, koji je naslijeđen od bivših vlasnika,treba dovesti u red i pripremiti za sadnju a tu je bilo svega pff![]() ![]() od toga su nastale ove hrpice drveta,granja i bršljana i jedna veelika crna vreća od smeća je popunjena ![]() ![]() ![]() došla sam do pola posla i stvarno više nisam mogla,a trebalo se i pripremiti za ponedjeljak...ovako je to sada, ipak malo bolje ![]() ali kada malo odmoriš,svrbe prstići pa sam morala početi sijati,barem za probu kako će to u kući izgledati posijani su ostići,dature,cosmos,ljetni čempres i afrička tratinčica i porazmještani na pozicije...sad ćemo vidjeti dalje ![]() ![]() još hrpa posla po kući i jel moram reći da sam zaspala ko bebica? ![]() |
|
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
|
Tweet
|
| Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |