Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Triša piše dnevnik
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Triša piše dnevnik

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 40>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 17:39
ne cudim mu se,meni stalno nedostaje taj miris
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 16:59
Uh prijala bi mi jedna šetnja uz more.Šetaj Triša i za nas kontinentalce.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 09:26
Ma hvala vam cure, ma ja obožavam šetati, ali mora svaki put biti drugo mjesto, a mm je svejedno gdje samo da mu nos dodiruje more.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 09:08
Triso ponekad nije lose ni prosetati
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 08:53
Draga Triša, vidim da si jučer udovoljavala mužu a ja imam sreću da on voli biti samo par metara od garaže i onda je najsretniji. Kada bi ja htjela nekamo ići onda je najbolji izbor naš vozni park i cross road ,  ali samo Embarrassedšuma bez puta !!! Šetnje su za nas , sva sreća, izgubljeno vrijeme...
voljela bi da jedan put navratite u naš skromni dom i vrt , ovaj tjedan , ako ne bude kiše planiramo orati i saditi ... pusaOuch

Bez boja i cvijeća nema ljepote !
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 07:39
Dobro jutro Triša, ma ti si sunce od ženice-forumašice  smile120fala ti šta mi spremaš cvijetni vrt. 
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2009 u 21:24
Gio super jedva čekam moje.

Danas sam dvorištu posvetila samo nekoliko jutarnjih sati, jer smo poslije ručka mm i ja otišli do Senja na kavu i malo prošetati, jer je dan bio predivan.
Rado bih ja bila u svom dvorištu, ali morala sam danas ipak učiniti i njemu za ljubav nešto.

Dakle u dvorištu nije bilo puno aktivnosti, osim što sam posijala purpurnu mislim da je to pupavica, koju sam dobila od kat.ree. Posijala još nešto sitno, pa stavila neke lukovice u zemlju, sve malo zalila i pregledala.
ini mi se da mi je otišla jedina lantana, isto tako moje žute margerite većinom smrzle, ali jedna je ostala u podrumu, pa je ok.

Da još sam napravila jedan mali vrtić "kaktusnjak" za Vanju, kojega ću maziti i paziti dok ne bude prilika za poslati ga u Split.

RIJEKA

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2009 u 15:41
moja 1 anemonica procvetala,i izgleda mi bas usamljeno ,jedva cekam da se sve rascveta
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2009 u 08:49
Da i ja to jedva čekam, ali ide sporo, no izviruju muskari, narcisići bi trebali procvjetati, tu još ima svakakvih lukovica - ni sama ne znam kakvih.
Tvoje su anemone vani plave - baš sam sretnica.
RIJEKA

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2009 u 23:47
Ti si se lijepo naradila danasClap
Joj moram opet reći,oduševljavaju me svaki puta nanovo te tvoje viseće policesmile211tebi i TMsmile79
jedva čekam da se "rascvatu" te police,koja će to ljepota bitismile39
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2009 u 22:19
Hvala ti draga, ma može kava kad god hoćeš, moramo vidjeti malo s drugima, pa mogli bi onako za prvi dan proljeća - subota je.
RIJEKA

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2009 u 18:54
Zasadila sam ti santoline. Neka rastu do slijedeće kavice (bilo u dvoje ili skupne smile142  )  
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2009 u 18:19
Danas ujutro sam sve kućno cvijeće iz hodnika stavila na terasu, očistila hodnik i napravaila malu rekonstrukciju.
Presadila dvije kalatee zajedno u jednu veliku vazu, vani stavila kalnhou tomentosu, jednu hatoriu, euphorbiu, koje su još bile u kući - mislim da je vrijeme da se prilagode životu u dvorištu.
Viseću policu, koja je služila za sjemenke i mlade biljčice stavila van i mm će joj napraviti mjesto tako će po ljeti visiti vani, a po zimi unutra. Kako imam malo mjesta svake godine radim isto. Kućne biljke koje ne mogu van ostaju u hodniku, a sve drugo u dvorište ili na terasu.
Neki slikice stavit ću u Trišino dvorište.
RIJEKA

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 19:44
Danas konačno sunčan dan, pa sam presadila neke krasule, koje su bile u kupljenim malim lončićima. Stavila sam neke sukulente i kaktuse u kamenjar - mislim da će takav ostati ove godine.
Presadila sam jedan kaktus i predivan hibiskus, što mi je mm kupio za 8.mart..
Jako je još mokro pa se baš i ne može nešto raditi, ali čini mi se da mi je iznikla trava - mali crvići - vidjet ćemo što će biti jer tu ipak šetaju psi.
RIJEKA

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 15:21
u da ste mi vas dve blize,kod mene je turski k. nikao bas dosta,ma pregusto,morat cu ga rasadjivati.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 09:32
Neću ovaj vikend nego idući, da odmah moren sve posadit.
Turski su vani u jednom vrtiću - doduše još je nešto pokraj njih, ali vjerujem da je to to. Doć ćeš ih razpoznati i zajedno zet.
RIJEKA

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 08:59
Ča ćeš ovaj vikend u Skradnik ? Sad stvarno imaš toga za posadit. Čitan da su ti niknuli turski garofuli (karanfili) Mane su se zatrli pa te molin da kad budu za presad da mi ih par sačuvaš. Bilježim se sa štovanjem Wink
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2009 u 19:24
Danas je valjda kiša izmamila anemone, vidim da su nikle na veliko.
Sklonila sam jaglace s kiše u kuću da mi ih ne potuče.
Inače dobila sa sadnice tayberyija od kat.ree. spremame se posaditi ih polovinom ovog mjeseca u vidkendici u Skradniku.
RIJEKA

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2009 u 15:34
Kiša, kiša, kiša - radovi na nuli, ali dobro koristim vrijeme za neke druge stvari koje inače kad je sunce ne stignem.
Opet sam opustošila rasadnik, pa donijela kući neke nove biljkice. Niknuo mi ricinus od Božikovina, to je na izgled zdrava debelja biljka, pa da ima i takvo sjeme (fažol).
Cvatu i poneke biljke, izviruju lukovice, izvirili turski karanfili, malo pregusto, no što je tu je.
Valjda je hladno, jer još druge biljke ne niču.
Samo nekoliko riječi u dnevniku, da ga ne zapustim.
RIJEKA

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 21:14
Evo cjeli dan neko mutljavo vrijeme, pa nisam baš nešto radila u dvorištu, ali sam zato popodne bila kod korijenka va Rukavce i donijela si desetak malina za posadit u vikendici i baš san zadovoljna. Usput sam uživala u prekrasnoj hacijendi korijenkine obitelji. Ono što smo vidjeli na slikama nije ništa prema onome što sam danas doživjela gore među tim predivnim ljudima.
Danas  sam malo sređivala slike mojih kaktusa i sukulenata u želji da otvorim zasebnu temu, jer ih imam prilično, a želja mi je da ih nabavim što više.
RIJEKA

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 40>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,296 sekundi.