Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Čaaarobni otok
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Čaaarobni otok

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3738394041 78>
Korisnik
Poruka
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2009 u 22:52
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2009 u 22:52
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2009 u 00:11
smile227Manči tvoj čarobni otok već u cvatu. A kod nas sada kad je došlo i kalendarsko proljeće opet hladno, puše, pljuskovi snijega brrrrrr.
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2009 u 12:52
....i kod nas opet  hladno, puše  bura, sve gledam što će bit sa biljkama, tek krenule i opet hladni val...kažu da za 2 dana ide zatopljenje....e pa valjda.....
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2009 u 13:02
Ja sam cijelo jutro unosila u konobu. Ne želim plakati zbog jednog burnog dana za trudom od mjesec dana ...
Manči, opet si me fascinirala svojim fotografijama ... Svaka čast !
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2009 u 18:13
hoya....baš sam nešto žalosna....toliko puše bura i toliko je zima ....... na BBC-u su  sve pogodili....snijeg je  u CG i BiH, znači brda koja   su na granici  s nama....nešto sam pokrila, ne znam da li da unosim posude sa tek proklijalim biljčicama, a na otoku što im bude - bude.....ma ovo proljeće je baš ćudljivo....Ermm
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2009 u 18:35
Manči,ako  do sad  nisi micala biljke,ni ne trebaš,ionako vele od sutra ljepše vrijeme.Valjda im ništa strašnog neće biti od ovog vremena.
Koji ti je ovo cvijet na drugoj slici?
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2009 u 18:45
Krasne slike Manči. Koji ti je ovo cvijet?

život je more
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2009 u 19:04
Lantana...nećeš vjerovat to je ružmarin, pogledaj mu te pjege....njega sam kupila u nekom centru i sad je već pravi zeleni zid, ali se cvijet razlikuje od druga dva koja sam ranije sadila, jedan isto iz nekog trg centra, a drugi je iz prirode, onaj što pada....cvjetovi su mu  i nešto krupniji...
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2009 u 19:07
Nebi nikad pogodila, ma nevjerojatno.
život je more
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2009 u 19:09
shasha.....izniknule su mi 4 mirisne grahorice i srdašce dicentra   je već od 10 cm...sklonila sam ih uz zid, tu je zaštičeno od  bure, a temp je +10...noćas može bit +6 + 7....valjda će bit o.k.

...na 2. slici je lemprika  -  Viburnum tinus  ...ima tema....sade je i po parkovima....
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2009 u 19:27
...srdašce me iznenadilo kako munjevito raste...

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2009 u 19:29
...malo romantike... prije 5, 6 dana...

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2009 u 19:30
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2009 u 23:28
Manči,ja te pitatala za isti cvijet ko i Lantana-ružmarinWink
Joj kako su ti "srčeka"već velika!!!Clap
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2009 u 23:47
Drago mi je da si kupila srčeka, ruzmarin je stvarno neobičan
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2009 u 21:08
Dragička, bi li taj ružmarin mogao biti u tegli? A onaj viseći? U prijevodu, ajde ti meni lijepo otkini neku malu, malecku grančicu pa stavi u vodicu i donesi na Floricu! Fala, fala!
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2009 u 21:46
...može, može... Franjica....stavit ću u zemlju...tako je bolje, inače normalno raste u pitaru...imam jednog tako u gradu na taraci.....puzavi sam obećala hani, ali ako ćeš i puzavog idem do "izvora" pa ću ga zapelcat  -  može, može !!!!!
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2009 u 21:50
...danas dere bura, a ona srdašca poskakuju  ( taraca, 2. kat )....mislim da su to jedina srdašca u Hr koja su na ovakvoj vjetrometiniOuch
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2009 u 21:52

Draga moja koliko ima interesa morat će puzavi cjeli raskupusiti i zapelcati jedno 30 putasmile156počmi odmah jer flora je uskoro.

Slike su ti predivne, odlična je ova  s cvjetom ružmarina.

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3738394041 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.