skitnica uređuje cvjetnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 19> |
Korisnik | |
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moj teček je napravio jezerce za dubinu nisam sigurna,uglavnom kod njega ribe i zimi ostaju unutra i sve prežive,samo radi rupu na ledu da ih se može hraniti. I svake godine ih ima sve više. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
pa jedan dio jezera ima oko 80 cm.vidi se na slici gdje je dublje.ali zlatne ribe ako ne narastu previše po zimi staviš u akvarij,tako možeš i po zimi uživati u njima.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
A ja bi zlatne ribice pa da mogu loviti i da mi želju ispune!!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
ma nemaš problema. |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
mislim da je i ovo dosta duboko(oko 40 cm)za male ribe ali i za malo veče.ja ozbiljno razmišljam da stavim koju pastrvu ili manjeg soma,dok ne dođe vrijeme za roštilj. |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
naravno da sam posadio,zar ti ja ličim na mazohistu.bilo bi šteta da uvenu,mada im ni ovako nije sigurno.ako se prime tebi ide original sa kamatama a meni ostane ostalo. |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Skitnice jezerce je predivno, kad mi počmemo raditi u vikendici morat ćeš doći i biti savjetodavac - možeš ponijeti i kramp,a i i Franjicu ona je dobra za "nabavku" civijeća.
A di su lopoči, a jaglaci?
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Jezerce je odlično,ja planiram jednog dana ga isto raditi ali malo dublje da mogu imati i ribice.
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Fala, sad vidim da nisi posadio biljčice koje sam krala kod Branke a ostavila u tvom autu!!
![]() |
|
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Ideeeeš, pa ti buš moral pozvati gradonačenika na rezanje vrpce pri otvorenju jer nisam čula da si zatražio građevinsk dozvolu (ak ne bu negdje otvarala šekrete, dobro, dobro neću o politici) no nekako mi se čini da bi tvog vodenka trebalo malo bolje pogledati. Daj stavi veću fotku, prosim fino.
|
|
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
bit če i slićica kad budem imao što slikati. |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
pa mislim da jesi ali ono što znam sigurno to je pampasica,a na kavicu imam u planu doči.to još ovisi o mom šefu.hoče li mi dati slobodno. |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
koliko posla u tvom vrtu! a sličice? Bazenčić je super!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
jesam ja ono tebi obećala lopoče , koliko mi se čini , ako jesam ondA TI IH BUDEM DONESLA U SUBOTU NA KAVICU U ŽAŽINU , AKO ĆEŠ DOĆ-ups ,
|
|
![]() |
|
doista je to jedino,ali visibabama fali malo,narcisi samo što nisu a tulipane ču još počekati.radi se o tome što je sve jesenas friško posađeno,pa dok se to malo razraste,dok ojača korijen onda če brže cvjetat vjerujem. |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
safranici su super, obozavam ih.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Nemoj se fulirati, mora biti toga više rascvjetanog (kad ima u mojim kopanjicama, što li sve ima kod tebe). Hoćemo fotkice!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
obozavam tu boju,predivni su mi
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |