Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - frida nudi - traži
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

frida nudi - traži

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 11>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 22:24
 Smile saznala sam tko mi dolazi u lipnju na kavicu u ZD i po bugenviliju...
  a stoji kod mene od zimus bas zbog toga što ne znam kako bih je zapakirala da se ne ošteti jer je pustila jednu mladu grančicu s vrlo nježnim listićima....
tebi bi mogla jedino poslati grančice  na zimu pa da ih sama zapelcaš...javi mi se najesen za to jer cu ja zaboraviti opet kome sam što obećala...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dina kalesija View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 2
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dina kalesija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 21:01
draga frida pročitala sam tvoju poruku da si nekom obećala bugenviliju pa zaboravila kome pa ako se niko nejavi mogul je ja nekako dobiti da mi je pošalješ poštom ja sam iz bosne a sve troškove bi ja platila ako može dogovorićemo se PP unaprijed hvala
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2009 u 12:46
 Ne mogu naći jednu staru poruku pa neka mi se javi TKO DOLAZI U ZD U 6. mjesecu a bugenvilija čeka....nekome sam je obećala a sad zaboravila smile42
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 19:29
smile78
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 12:22
 nema više reznica...otišlo...drugi put bude još ako koga zanima...
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 09:56
mamaa tvoju adresu imam...
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 09:55
tajčica pošalji mi adresu na pp
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 08:51
bilježim se sa štovanjemSmileBig%20smileSmile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
tajčica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tajčica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 08:42
frida

prosila bi malo ako može

smile141
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 00:40
 evo ih

Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 20:55
 Imam dosta reznica "pepeljuge" - grmić sivkastih listova, žutog cvijeta...očerupala sam svoju....podnosi sušu...ako tko želi šaljem...
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 23:41
 ma nema na čemu....
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 17:36
frida, stigao mi je lovor danas. cijela kuća miriši. puno ti hvala! smile78
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 18:56
Originalno poslano od člana kontesaa kontesaa napisao:

frida jel ima ispod tog tvog lovora koja mladica? Wink
htjela sam pitati i jel ti se koja grančica bugenvileje zapelcala viška? Wink

Ima mladih malenih...doniti cu ti iza prvog svibnja...
za bougenviliju je gotovo za ovu godinu...izlistala je pa cemo na jesen opet ponovit postupak...imam jos jednu koju sam obecala...
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 18:54
  Poslala sam danas pošiljke lovora pa javite kad stigne...da znam sređivat drugu listu...Wink
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 22:13
 E pa sad.....sve sam ove poruke vidjela sad kad sam se vratila....svi koji su naknadno tražili lovor list neka se strpe do prvog svibnja ( donijela sam nešto, ali to je rezervirano)

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 21:35
frida jel ima ispod tog tvog lovora koja mladica? Wink
htjela sam pitati i jel ti se koja grančica bugenvileje zapelcala viška? Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
lorna View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 51
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lorna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 18:56
frida - jel si nabavila asparagus?
Ja ga nevolim, ali ima moja svekrva na bacanje onog običnog (asparagus sprengeri), a ja ti imam onog sa malo većim i širim listovima slično bambusu... asparagus falcatus.
Dolazim u ZD ljeti pa ti mogu donijeti smile57

Javi mi se na PP!!!
http://lorna.mojblog.hr/
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 17:49
frida i ja bi malo lovora. kuhinjska zaliha mi je pri kraju a ovaj kupovni nije ni za šta. i imaš li slučajno još sjemena mimoze?
ostala sam ti dužna i za salvete, a već te opet žicamEmbarrassed. ali ima nešto novih pa ću ti poslati
adresu imaš ili da ponovo šaljem?
Na vrh
polygala View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 12
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje polygala Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 15:20
Originalno poslano od člana Magister vitae Magister vitae napisao:

Polygala evo nasao sam rudbekije u Decori buzet na netu jedna kosta 14 kn pa pogledaj ak od nikog ne uspijes nabaviti http://www.decora.hr/katalog/trajnice_pr.htm

zahvaljujemClap, baš ću popodne  naručiti
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 11>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.