more - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 29> |
Korisnik | |
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a da znaš da sam to danas bratu rekla, da bi mogla napunit kutiju sa vrećicama capuccina |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ma meni su te kutijice baš fora i praktične, posebno one za čaj... Kad mi dođe netko, onda ono "Šta ćeš popiti? Može čaj?" Može. Koji? Koji imaš? Onda ja odem u kuhinju pa vičem "Imam meeeeentu, kamiiilicuuu, šipaaaak, jednu vrećicu zeleeeeenog...!" Ovako fino doneseš kutiju čovjeku, otvoriš i nek si bira! I još si faca....
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Jednostavno a slijepo. Bravo!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
može i meni jedan capuccino od vanilije. da izzy ne pije sama
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() |
|
![]() |
|
tinaV ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
prekrasan ti je tanjur,ali kutija je baš originalna,ideja za 5
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
izzy, anastazija, može! stiže vam capuccino od vanilije i hvala svima na pohvalama
![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jesi me nasmejala skroz...Ja to isto radim.. A kutija mi je super ![]() I dobra ideja da se napravi i za chaj takvo shto... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Još jednom bravo za brata!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa! Nije fer! Moj brat je informatički genije, nemam nikakve koristi od njega! Hoćemo napravit exchange bar za jedan vikend?
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
moj naklon,i tebi i braci
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
brat ti je genije...čudo prirode...fantastično...zaista ste oboje veliki kreativci...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
drago mi je da vam se sviđa, a bratu još više
![]() izzy, kako nema nikakve koristi od tvog brata????? neka nam napravi web stranicu da možemo prodavat svoje radove.
exchange..... može! samo upozori brata da ću imat puno pitanja za njega što se tiče informatike
![]() |
|
![]() |
|
Da...sretno s mojim bratom... sve što sam naučila o kompjuteru - nisam naučila od njega! Pitam ga za Photoshop, a on kaže "Pa imaš tutoriale na netu, mislim stvarno..." Nije da nema baš skroz koristi od njega, ali za njega su ove stvari gnjavaža, on je na higher levelu... Al' posudim ti ga svejedno! Njegov hobi je produciranje elektroničke glazbe, bar ćeš imat i glazbenu kulisu dok radiš u Das masi!
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Eh, ja ni knjige nemam... Tražim po netu tutoriale, a moram priznati da su video tutoriali dosta dobri... Da, morat ćemo same, nema nam druge... A kad to naučimo, onda nam je web design piece of cake! Kakv fotić imaš? Vidim da su ti slikice mrak, jako lijepe i čiste i love detalje sve u 16!
![]() |
|
![]() |
|
dragi kupio knjigu o photoshopu i uz to ima i dvd. jos cu sve prije njega procitat imam 2 digitalca i oba sony. imam sony w-50 i w-150. i povremeno koristim od dragoga pentax k-10. kad trebam slikat makro, onda mi je najdraže sa w-50 slikat, jer mi tu makro uvik najbolje ispadne.
koji ti digitalac imaš?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |