Monnin dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 27> |
Korisnik | |
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
malo sam pročitao tvoj uradak i imam pitanje,zar kivi može izdržati slavonsku zimu ili ga ti po zimi spremaš na toplije.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Uz sve ostalo, jučer smo uspjeli pobječi malo u prirodu:
ovo je Strug, jedno od mojih omiljenih mjesta za ribičiju
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prava si vrjednica
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Čim je kiša prestala, počela sam sa sadnjom mladica cvijeća, i dosta je toga posađeno, skoro sve, ali još ima nekoliko vrsta koje čekaju da još malo porastu.
![]() |
|
![]() |
|
Završila s vrtom, sad jedino čekam da padne kiša (iako zalijevam pomalo svaki dan), uglavno je sve posađeno, još mi ostaje sadnja cvijeća do kraja.
trenutno je 33 C, sunce prži, malo vjetrića ali opet je pakleno, ništa bez klime.
Oprala Snoopyjev krevetić i dekice, sad uživa unutra spavajući
![]() Jučer sam se natjecala sa čvorcima tko će više trešnji ubrati, oni su pobijedili
![]() |
|
![]() |
|
Sad sam završila sa zalijevanjem cvijeća i povrtnjaka. posadila kani kupus, još paprika koje sam imala, celer orijaš (za divno čudo, nikao je i dobro se drži), oplijevila pola vrta i cvjetnjaka...tamamn je pao mrak, ostatak nastavljam sutra. Smorilo me ovo vrijeme, nekako je sparno i teško, kao da će kiša, a od oblačaka ni o.
|
|
![]() |
|
Hvala Manči! drago mi je da ti se sviđaju
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...." ozdravi mi ti..." uz Olivera...
...sinoć sam bila na tvojoj stranici cvjetna vila.....oduševila si me.....mašta, mašta i spretne ruke.....čestitke!!!!
|
|
![]() |
|
Evo me opet, bolje mije od lijekova, pa se veselim svemu i svakom poslu! Jučer smo odmarali, osim što sam priključila prskalicu u vrt da mi zalijeva povrće, nemoram više obilaziti s kanticom. Bili poslijepodne u ribičiji, komadi lijepi i krupni, uzeli par za u kištru, večinu dala mojim malim nečacima koji obožavaju ribu. Sad pijem kavu i planiram poslove za danas. |
|
![]() |
|
Hvala Željka i Smrcko, ozdravit ću ja, nedam se...onda opet u akciju
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Monna ozdravi što prije ![]() Hana ako imaš voluharicu obavezno stavi pocinčanu mrežu, napravljenu kao vrećica. Imaš u mom vrtu kako sam ja radila, i zaštita je 100% ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Jako lijepo cvijeće ,a krumpir zasađen u kanti
![]() I biti će slike ,obećavam!
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Držim fige da što prije ozdraviš!
|
|
![]() |
|
Danas nisam ništa radila vani, nisam mogla. Bolesna sam, rekla mi je dr. da imam neku veću upalu limfnog čvora na vratu, vjerojatno se malo proširila, sve me boli od toga...i uho i grlo, glava. Dobila neke antibiotike od 900 mg. pa se sad muvam po kući...
![]() |
|
![]() |
|
Nema problema! Ako bude mladih, bit će za tebe
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
hvala draga, sutra idem u akciju! Na žalost one tvoje prekrasne šljive mi je izgleda pojel voluhar, samo su se prevrnule.Ako bude koja viška mogu računati na tebe opet?
|
|
![]() |
|
Hana, nema granice (teoretski), ionako stalno nadodavaš zemlju kako krumpir raste, tako da samo vršni dio ostaje vani, ostalo mora biti zatrpano, inače nebi imalo svrhe. Možeš koju god hoćeš bačvu, bez dna obavezno. Postavi je na mjesto, dodaš sloj zemlje, posadiš krumpir. Kad malo poraste naspi zemlje, pa opet tako ponavljaš dodavanje zemlje dok ne dođeš do vrha bačve, tj. imat ćeš punu bačvu zemlje na kraju, a i krumpira!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Moona koliko može biti visoka bačva? Ja nabavila krumpir pa sam sad u nedoumici. Ako je visoka neće onom donjem sloju krumpira biti premalo svjetla?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() Bačvica za krumpirček je nađena ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala Smrcko! Probaj to s krumpirom, zahvalna je tehnika, a bude ga dosta!
danas malo bili u ribičiji poslije podne, pošto je bio dosta dobar ulov, sve podijelili susjedima, a sebi ostavili da imamo sad za večeru.Upravo se peku!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |