Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 67> |
Korisnik | |
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e pa i pticama treba zavidjeti mogu misliti koja su jata iznad
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() Za sve ostalo- bez teksta
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Molim te, uvijek pronađi vremena za fotografiranje! Imaš prekrasno dvorište!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
domingo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Moram priznati da imaš jako profinjen ukus prema cvijeću....no i položaj izgleda više nego idealan.
Vjerujem da bi mnogi željeli imati takvu padinu s crvenom zemljom ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Prekrasan ti je vrt.
Posebno mi se svidja onaj supljikavi kamen popunjen cuvarkucama. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Zid izgleda lijepo vjerojatno zbog tog kamena koji je stavio tvoj M.
![]() Po mom iskustvu ostići su jako osjetljivi, kod mene ih je šibao hladan zrak u Fužinama. Skoro i ja uginula od tog vjetra ![]() Moj ostić je direktno u zemlji i zamalčaren travom. I kad ga sruši on se digne i bude još ljepši. Ako si ga previše zaljevala pauziraj da se zemlja prosuši i korijen prodiše. Ili još bolje stavi ga u direkrno u vrt pa će ti se raspjevati od ljepote. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
krasan vrt ,pogotovo pogled sa terase
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
dobra ti je ptičja perspektiva, ostići su isti ko i moji. A zašto tak cvatu poslije? Možda bubnem ali možda se kasnije latice savinu?
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Evo opet se moram ponoviti,sve je prekrasno,kamenjar je za 100,a ne za 10!!!Sladak ti je onaj mali četveronožni Žućko što spava ispred kamenjara!
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Lilly i alisa -
![]() Željela bih vam pokazati moje ostiće. Jako su mi svidjeli ovi pa sam kupila dvije vaze.
![]() No, kad su ocvali cvijetovi i procvjetali novi izgledaju ovako. Stoga mi nije jasno u čemu griješim, kriva zemlja, previše vode ili....?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Kod tebe je stvarno prekrasno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Bergenia,ostali su već sve rekli za ovo tvoje savršenstvo
![]() |
|
![]() |
|
Bok cvjetoljupci!
Hvala što barem virtualno posjećujete moj vrt!
![]() Odgovaram smrcku - zid je debljine oko 30- ak cm. Zid je prije dosta godina napravio moj svekar od betonskih blokova (25 cm širine) koji ružno izgledaju. MM je zid obložio kamenom debljine 2 cm (mi to u Istri zovemo ŠKRILJE). Sad je već pristojan, ali kako vidiš još nedostaje kamen po rubu, tj. na vrhu. Valjda će i to doći polako.............
![]() Sorry gio - sad znam da je i tebi plava boja najdraža!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Bergenia tvoj vrt je tako skladan,uredan,ma puno mi se svidja!Kamenjar posebno,obozavam takvo kamenje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bergenija vrt je predivan.Jako mi se sviđa kako ste iskombinirali cvijeće, travnjake, kamenjare....
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() Molim te zanima me jedna informacija koja će mi trebati. Kolika ti je debljina ovog zida- ograde(sa desne strane uz kamenjar), i od čega je napravljen? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Savršenstvo na svakom cm.tvog dvorišta
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Neznam od kud da počnem, od lupinusa prekrasni su, šupljikavi kamen sa čuvarkućama je za 5, armeria je stvarno lijep cvijet, ja imam roza, ali bijeli je još ljepši, ona slika u makro planu prekrasna, sve na svome mjestu, travica je odlična. Sveukupno
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |