Stevia Rebaudiana |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 15> |
Korisnik | |
sakupljac ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
visina biljke u lončiću je bila 30 cm, a cijena 6.50 eura...
LP
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sakupljac ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 8 |
nisam, ali ću pitati pa ti javim...
|
|
![]() |
|
vepar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
jesi se raspitao koliko velike bile i koja cijena bila?
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
Imali u Rast-u ali rasprodali...Vepre, sve nade polažemo na tebe |
|
![]() |
|
Idem danas u Brežice pa ću provjeriti da li je imaju u Rast-u? |
|
![]() |
|
gardist ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 22 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3 |
Jako sam zainteresiran za sjeme ili biljku Stevie :)
|
|
![]() |
|
vepar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
nemoj me pitati ništa
![]() zemlja je skupa ,oni nisu, ![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Koliko si potrošio za ove sićeve?
|
|
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
floraifauna ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 110 |
Pozdrav svima!
I ja sam nova i vrlo zainteresirana za steviu.
Ako netko ima još koji primjerak voljela bih imati...
Hvala
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
argan ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 21 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 12 |
prvo nisam znala da trebam copnuti vrh, pa mi je biljka izrasla vrludava i tanka, sto znaci, malo lista, krhkost na vjetru, treba potporanj. onog trenutka kad sam joj capnula vrh, bacila je milijon bocnih izboja, sad imam puuuno listova, sto znaci da ce biti i puno cvjetova.
kao sto vidim na slicicama, imas puno biljcica, pa naprosto probaj s dvije - jednu ostavi par mjeseci da raste, drugu capni kad bude 10-15 cm, i gledaj sto ce biti...fotic mi je u komi, inace bih zorno prikazala moj slucaj inace, nacula sam da na nasoj geografskoj sirini/duzini ne treba ocekivati berbu sjemena. probaj pa javi! ps. u prirodi joj vjerojatno vjetar slomi vrhove, ili naprosto puze naokolo i zakorjenjuje se putem???? nisam bila, nisam vidjela :-( |
|
![]() |
|
nešto mi nije jasno argane,ako zakinem vrh,što dobijam sa time,osim što se ostaje bez cvijeta biljke,gdje je sjeme,što je izuzetno važno,barem meni,jer znam koliko je bilo teško doći do njega i koliko je skupo,dali biljka dobija na bujnosti ili nešto drugo.?Pojasni mi malo ulogu zakidanja vrhova biljke.Ovo je ipak forum o biljkama gdje svi učimo i razmjenjujemo savjete pa bih te molio u ime svih ,ako nešto znaš a mi ne,podjeli to sa nama.Nešto si kontam tko zakida u prirodi vrhove biljkama a ipak su tako bujne i bez zakidanja i imaju cvijet. ![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
argan ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 21 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 12 |
ja cu imati desetak biljcica viska, ali bolje da pricekamo da ojacaju, dakle, oko 1.6.
|
|
![]() |
|
Pozdrav svima! Vepre, bilježim se sa štovanjem
![]() |
|
![]() |
|
zabilježeno
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
I ja bih se predbilježila za kupnju ove biljčece vepre kod tebe, smijem li?!
![]() |
|
![]() |
|
Ima,uskoro će biti,za nekoliko dana,javim ti se
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
goldy ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
bok ! ja sam nova dali netko ima viska biljcice stevie?ako netko ima ja bih kupila moze zg ili okolica. hvala vam!
![]() |
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
...ja bih isto rekla da me biljke nastale pod "znanstvenicima" nimalo ne zanimaju...i mogu mi ti "znanstvenici" pričati bajke do besvjesti ( i svakih par godina sami sebi uskakati u usta) kako je stanično razmnožavanje isto kao kad se posije sjemenka ( koje je čudo svemira) ... ali od kad je svijeta i vijeka najveći i jedini zananstvenik je priroda a jedina veličina u ljudskom rodu koja raste je veličina ega.... izopačili smo se...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |