Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 104105106107108 133>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 15:21
evo neznam kako se zove ovo ali počinje cvijetati imat će hrpu ovakvih malih cvijetića..slika je loša mobitel baš i nije za ovo
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 15:21
ma sve ti je lijepo...al ova boja slaka je baš divna Smile
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 15:19
izrezala sam bila oliander ali evo potjero je i uskoro se nadam cvijetu
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 15:17
napokon prvi cvijet  slaka i jako sam sretna jer je u potpunosti plavBig%20smile
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 14:21
Puno toga lijepog u tvom vrtu .
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 13:30
hvala cure ..drago mi je da vam se sviđa..do sada sam se držala nekih nijansi ali ove godine ubacujem sve boje ..
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 13:19
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Dada, vrt ti je prakrasan, raskošan, šaren

A ono roza i ljubičasto što neznaš kako se zove je romanija (šeboj, lat. cheiranthus cheiri) i baš ti je krasan cvjetić
malo si me sada zbunila ...do sada sam znala da se šeboj zove fajgl..jest da ovo malo sliči na fajgl ali mislim da je to druga biljka jer cvate sad kad je fajgl polako ocvao..al ok ja ću ga zvar romanija..lako za pamtit 
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 12:57

Sviđa mi se ta prirodna razbarušenost. Ima svega, lijepo posloženo....

Baš pravi mediteranski vrt.

A mirisi!Big%20smile To je zapravo jedna velika mješavina, kad ono gurneš nos kroz prozor vlaka.....Uuuu kad je to bilo!

Ali eto tvoj me vrt podsjeća baš na pravi morski ugođaj! 
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 12:49
krasno
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 12:38

Voli kad se u vrt nalazi puno različitog cvijeća...Predivno je...i cvijeće i panjevi...

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 12:14
Dada, vrt ti je prakrasan, raskošan, šaren

A ono roza i ljubičasto što neznaš kako se zove je romanija (šeboj, lat. cheiranthus cheiri) i baš ti je krasan cvjetić
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 11:00
Ništa više dobila sam i previše informacija -i moja bi isto bila ogromna samo je moja kćerka koristila za lice što je dobar lijek .za akne ili bubuljice-eto dobila si besplatan recept. Sad ti neću naplatiti ali dr -hoćusmile156
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 08:48
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Dudice znaš li što je džungla, eto takav ti je vrtek. Ma nema što nema kod tebe. Pravi si kolekcionar.  Ove informacije o aloi su mi jako korisne. Moja susjeda dobila da si napravi lijek 3 aloe, ali su toliko spržene da od lijeka nema ništa. Dala mi je jednu , morala sam je do dna ošišati, pa ako potjera nitko sretniji od mene.

Za cvetekesmile57
nemoj zaljevati tu svi jako griješe trebala bi se oporaviti al se suzdrži od vode za nju ne vrijedi ko za drugo cvijeće..vruće je pa da dam i njoj e pa nju preskoči..ak ne uspije ja bum ti poslala od svojih
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 08:45
minimode,mamaa hvala Vam
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 01:00
Dudice znaš li što je džungla, eto takav ti je vrtek. Ma nema što nema kod tebe. Pravi si kolekcionar.  Ove informacije o aloi su mi jako korisne. Moja susjeda dobila da si napravi lijek 3 aloe, ali su toliko spržene da od lijeka nema ništa. Dala mi je jednu , morala sam je do dna ošišati, pa ako potjera nitko sretniji od mene.

Za cvetekesmile57
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 23:57
kod tebe je baš krasno, raznolikost biljaka obara s noguSmileSmileSmile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 22:24

joj duda u tebe ljepoga cvijeća, vrt je super!

«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 22:22
e a baš si smišna..LOL..aloju sam dobila mali pelcer kao što sam negdje rekla od mog novog susjeda iz Južne Afrike sada je stara negdje 3-4god lagala bih ako točno znam..puno sam ju rasađivala tako da sam ju ostavila u originalnom izdanju bila bi to džungla u pitaru a ovako sam i nadam se druge usrećila...eto ovo je prvi put da je cvala..po zimi je držim u kući..po ljeti ne na direktnom suncu ..zaljevam tek kad se pitar dobro prosuši..Big%20smile..jesam kaj zaboravila
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 22:10
Originalno poslano od člana Duda-Lave Duda-Lave napisao:

eto nježni cvijetić moje aloe
----

-Da li je uvijek držiš u kući----ili iznosiš li je van ikako---koliko je stara--bome ja se raspitivam a ti sad-odgovarajLOLLOLLOLLOL
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 22:07
Bez obzira što sve to imam ja bi tebi to sve slatko.....maznula ---predivno je --genijalno svaka čast -i stvarno nisam znala da Aloja ova cvijeta
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 104105106107108 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.