Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 133> |
Korisnik | |
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
svašta ima kod tebe
![]() moja što je prezimila u vrtu još ne cvijeta
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Kako ti je lijepa i velika lonicera ili kako ti kazes kozija krv.
Imas i ukrasnu djetelinu. Ja sam ju imala prosle godinei na vrecici je pisalo da je trajnica. Nisam povadila u jesen lukovice. U proljece nije nikla, znaci da nije trajnica. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Duda tvoj je vrt prekrasan, kaktusi u cvatu, preslatki, ma ustvari ne znam što bi izdvojila, jer je sve super.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
je verbena je ..pa vidla si one moje stare još ne cvijetaju..a ove mlade su već počele na veliko
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Bez obzira što sve to imam ja bi tebi to sve slatko.....maznula ---predivno je --genijalno svaka čast -i stvarno nisam znala da Aloja ova cvijeta
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
-Da li je uvijek držiš u kući----ili iznosiš li je van ikako---koliko je stara--bome ja se raspitivam a ti sad-odgovaraj ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
e a baš si smišna..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
joj duda u tebe ljepoga cvijeća, vrt je super! |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
kod tebe je baš krasno, raznolikost biljaka obara s nogu
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Dudice znaš li što je džungla, eto takav ti je vrtek. Ma nema što nema kod tebe. Pravi si kolekcionar. Ove informacije o aloi su mi jako korisne. Moja susjeda dobila da si napravi lijek 3 aloe, ali su toliko spržene da od lijeka nema ništa. Dala mi je jednu , morala sam je do dna ošišati, pa ako potjera nitko sretniji od mene.
Za cveteke ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
minimode,mamaa hvala Vam
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
|
![]() |
|
Ništa više dobila sam i previše informacija -i moja bi isto bila ogromna samo je moja kćerka koristila za lice što je dobar lijek .za akne ili bubuljice-eto dobila si besplatan recept. Sad ti neću naplatiti ali dr -hoću
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Dada, vrt ti je prakrasan, raskošan, šaren
A ono roza i ljubičasto što neznaš kako se zove je romanija (šeboj, lat. cheiranthus cheiri) i baš ti je krasan cvjetić
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |