Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 133>
Korisnik
Poruka
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 12:38

Voli kad se u vrt nalazi puno različitog cvijeća...Predivno je...i cvijeće i panjevi...

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 12:49
krasno
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 12:57

Sviđa mi se ta prirodna razbarušenost. Ima svega, lijepo posloženo....

Baš pravi mediteranski vrt.

A mirisi!Big%20smile To je zapravo jedna velika mješavina, kad ono gurneš nos kroz prozor vlaka.....Uuuu kad je to bilo!

Ali eto tvoj me vrt podsjeća baš na pravi morski ugođaj! 
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 13:19
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Dada, vrt ti je prakrasan, raskošan, šaren

A ono roza i ljubičasto što neznaš kako se zove je romanija (šeboj, lat. cheiranthus cheiri) i baš ti je krasan cvjetić
malo si me sada zbunila ...do sada sam znala da se šeboj zove fajgl..jest da ovo malo sliči na fajgl ali mislim da je to druga biljka jer cvate sad kad je fajgl polako ocvao..al ok ja ću ga zvar romanija..lako za pamtit 
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 13:30
hvala cure ..drago mi je da vam se sviđa..do sada sam se držala nekih nijansi ali ove godine ubacujem sve boje ..
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 14:21
Puno toga lijepog u tvom vrtu .
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 15:17
napokon prvi cvijet  slaka i jako sam sretna jer je u potpunosti plavBig%20smile
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 15:19
izrezala sam bila oliander ali evo potjero je i uskoro se nadam cvijetu
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 15:21
ma sve ti je lijepo...al ova boja slaka je baš divna Smile
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 15:21
evo neznam kako se zove ovo ali počinje cvijetati imat će hrpu ovakvih malih cvijetića..slika je loša mobitel baš i nije za ovo
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 15:25
najrađe nebih više ništa slikala i stavljala..Dead
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 15:29
ma samo slikaj....nisu uopće toliko loše slike Smile
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 15:32
ja jako volim plavu boju cvijeća valjda zato što je rijetka ,posijala sam rozi i ljubičasti al neznam gdje koji izašlo ih je dosta pa ću vidjeti..
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 15:51
Ovo čemu neznaš ime je jako interesantno i lijepo, što je to viseće, to ti je u žardinjeri?, je li to trajnica?

Lonicera je smile71
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 16:07
je super je al jako otpadaju cvijetići kojih ima u izobilju..to je trajnica..eto meni je jako dugačka u tegli je onoj od kokosasa žicom
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 18:08
Slak ti je krasan.Clap Moj nije bio nešto poseban prošlu godinu, valjda mu gorska klima ne paše.
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 23:26
Sve ti je lijepo, a ono što cvate roza je neka puzavica, vidjela sam nekidan cijeki jedan zid prekriven tom puzavicom u cvatu nešto prekrasno, imam i ja mali kodmad, moramo ga posaditi negdje gdje se spušta, stvarno je dobar.
život je more
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 06:52
Kod tebe sve već u cvatu,moj slak još ne pokazuje znakove da bi cvao a oleander mi je isto pun pupova.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 08:54
Krasno ti je sve, ova biljčica kojoj neznaš ime baš je simpatična, to još nisam vidjela
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 11:24
hvala lijepa svima ali mislim da ću zatvorit ovu svoju temu jer nemam fotića a slike od mobitela su grozne..uostalom ima puno ljepših vrtova na obali od mojih za pogledat..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.