Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 133> |
Korisnik | |
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Voli kad se u vrt nalazi puno različitog cvijeća...Predivno je...i cvijeće i panjevi... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
krasno
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Sviđa mi se ta prirodna razbarušenost. Ima svega, lijepo posloženo.... Baš pravi mediteranski vrt. A mirisi! Ali eto tvoj me vrt podsjeća baš na pravi morski ugođaj!
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
hvala cure ..drago mi je da vam se sviđa..do sada sam se držala nekih nijansi ali ove godine ubacujem sve boje ..
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Puno toga lijepog u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ma sve ti je lijepo...al ova boja slaka je baš divna
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
najrađe nebih više ništa slikala i stavljala..
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ma samo slikaj....nisu uopće toliko loše slike
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ja jako volim plavu boju cvijeća valjda zato što je rijetka ,posijala sam rozi i ljubičasti al neznam gdje koji izašlo ih je dosta pa ću vidjeti..
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ovo čemu neznaš ime je jako interesantno i lijepo, što je to viseće, to ti je u žardinjeri?, je li to trajnica?
Lonicera je
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
je super je al jako otpadaju cvijetići kojih ima u izobilju..to je trajnica..eto meni je jako dugačka u tegli je onoj od kokosasa žicom
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Slak ti je krasan.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Sve ti je lijepo, a ono što cvate roza je neka puzavica, vidjela sam nekidan cijeki jedan zid prekriven tom puzavicom u cvatu nešto prekrasno, imam i ja mali kodmad, moramo ga posaditi negdje gdje se spušta, stvarno je dobar.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Kod tebe sve već u cvatu,moj slak još ne pokazuje znakove da bi cvao a oleander mi je isto pun pupova.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasno ti je sve, ova biljčica kojoj neznaš ime baš je simpatična, to još nisam vidjela
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
hvala lijepa svima ali mislim da ću zatvorit ovu svoju temu jer nemam fotića a slike od mobitela su grozne..uostalom ima puno ljepših vrtova na obali od mojih za pogledat..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |