Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 177178179180181 243>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2009 u 10:02
Triša ti si umjetnik! Naravski i TM. Jer kako je sve složeno, pa detalji onako kao slučajni, pa vaze.... preslatko!Clap
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2009 u 09:31
Triša svaki put kad posjetim tvoj predivan vrt uzdahnem duboko , divim se tvojoj ljubavi prema cviću to se i vidi koliko ga imaš i sve ti uspijeva.
Izgleda kao botanički vrt, ne fali njege i ljubavi.
Meni je sve šta sam ove godine kupila i posadila na otoku usahlo Cry ne mogu često biti tamo, a i ovde kad me nema isto mi propadne. Zato i nemam šta pokazati.
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2009 u 09:15
Preleijepo cvijeće! Stazica mi se odmah svidjela, a i plave mačuhice !!
Triša, sakupljaj sjemenke od njih!smile71smile143
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2009 u 09:12
Smrcko, to ti mm uvijek nešto vuče iz šume, a nekad i s plaže. Kad kod šetamo uvijek nešto nađe i onda kombiniramo kamo staviti, ali uvijek je nešto zgodno.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2009 u 09:10
Hvala cure.
Slavonko nije uredno, baš je kako si rekla "zbrčkano", bez reda i poretka, ali sviđa mi se tako, inače ne volim baš super red, ni simetriju, sviđa mi se ovako nabacano - eh samo da mi je više prostora.
RIJEKA

Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2009 u 08:11
Triša dvorište mi je prekrasno,nema čega nema,malo je,zbrčkano a opet sve tako uredno.Baš kako ja volim.smile120
čovjek uči dok je živ
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2009 u 00:24
Koliko cvijeća imaš i stvarno si krenula uz zidoveWink. Prekrasno i ona grana je super. smile141
I ja sam planirala ići u lov u šumu i tražiti takve ukrase, ali nikada vreme naći.Embarrassed
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2009 u 00:20
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

E već ja ovdje ne vidim nakakvo cvijeće ---------neznam šta smrčko vidi -vidim samo da se ljulja na tvojoj temi ------------smile156-hajde bolan triša -potra ti sve u dvorištu cvijeće -tjeraj tu ljuljačku

NIho mijenjaj dioptriju, od te ništa ne vidiš!LOL Ja sam još uvjeko oko sokolovo.Wink
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 23:57
stvarno imas puno tegli ,sve to treba zaliti...plumbago ,i ja sam ga dobila,al ne verujem da ce cvetati.
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 21:16
Koliko tegli, i cvijeća!
Mislim triša, da je svaki komadić zemlje utrošen! To se zove cvjetna oaza!smile71

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 21:12
prekrasno triša,vrt je odličan,a hortenzije su predivne
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 21:05

Hvala svima.

Smrcko svakako ću jednu hortenziju odnijeti u Skradnik, jer ovdje ih imam 6 roza i jednu tamnu.

Niho nemam vremena za stavit slike, jer moram paziti na tvoje palme, na tvoje cvijeće i još čekati poštara da donese cvijeće za tebe.....

Vanja hvla ti draga moja, nadam se skorom viđenju.

E pa evo malo raznih djelova mog dvorišta

RIJEKA

Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 20:25
Triša mogu samo gledati i diviti se tebi i tvom vrtu, kako si ti vesela i razigrana takovo ti je i cviće u tvom vrtu smile57
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 18:52
E već ja ovdje ne vidim nakakvo cvijeće ---------neznam šta smrčko vidi -vidim samo da se ljulja na tvojoj temi ------------smile156-hajde bolan triša -potra ti sve u dvorištu cvijeće -tjeraj tu ljuljačku
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 21:12
Konačno slikice, nešto si nam štrajkala.

Hortenzije su ti lijepe i imaš ih puno. Pokušaj ih prebaciti u Skradnik uljepšat ćeš dvorište. Nadan se da će moje dalije biti lijepe kao tvoje.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 19:01
Samo ti radi i sadi još malo i ja  dHugolazim i gledaj gdje ćeš to cvijeće posakrivati od mene
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 17:37
Hvala svima, malo sam pljevila, ali na suncu peče. Počupala neke trave za koje nisam sigurna dali su iznikle što sam sijala ili su korov. nema veze ionako je toga previše.

Fuksija plumbago sigurno radi sjeme, ali ja sam ga kupila gotovog i nisam pokušavala sa sjemenom - možda netko je.
Ja mu kidam cvjetiće da mi više cvjeta, pa mi nije radio niti sjeme.
RIJEKA

Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 16:56
Trisa, plumbago i nocurak su predivni.
Da li plumbago pravi sjeme?
pozdrav iz Norveske
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 15:53
hortenzije,dalije,predivnosmile64
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 15:34
auuu koliko hortenzija- prekrasne su a i plumbagosmile94
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 177178179180181 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.