Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 177178179180181 243> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Triša ti si umjetnik! Naravski i TM. Jer kako je sve složeno, pa detalji onako kao slučajni, pa vaze.... preslatko!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Triša svaki put kad posjetim tvoj predivan vrt uzdahnem duboko , divim se tvojoj ljubavi prema cviću to se i vidi koliko ga imaš i sve ti uspijeva.
Izgleda kao botanički vrt, ne fali njege i ljubavi. Meni je sve šta sam ove godine kupila i posadila na otoku usahlo ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Preleijepo cvijeće! Stazica mi se odmah svidjela, a i plave mačuhice !!
Triša, sakupljaj sjemenke od njih!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Smrcko, to ti mm uvijek nešto vuče iz šume, a nekad i s plaže. Kad kod šetamo uvijek nešto nađe i onda kombiniramo kamo staviti, ali uvijek je nešto zgodno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala cure.
Slavonko nije uredno, baš je kako si rekla "zbrčkano", bez reda i poretka, ali sviđa mi se tako, inače ne volim baš super red, ni simetriju, sviđa mi se ovako nabacano - eh samo da mi je više prostora.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Triša dvorište mi je prekrasno,nema čega nema,malo je,zbrčkano a opet sve tako uredno.Baš kako ja volim.
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Koliko cvijeća imaš i stvarno si krenula uz zidove
![]() ![]() I ja sam planirala ići u lov u šumu i tražiti takve ukrase, ali nikada vreme naći. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
NIho mijenjaj dioptriju, od te ništa ne vidiš! ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
stvarno imas puno tegli
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Koliko tegli, i cvijeća!
Mislim triša, da je svaki komadić zemlje utrošen! To se zove cvjetna oaza!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno triša,vrt je odličan,a hortenzije su predivne
|
|
![]() |
|
Hvala svima. Smrcko svakako ću jednu hortenziju odnijeti u Skradnik, jer ovdje ih imam 6 roza i jednu tamnu. Niho nemam vremena za stavit slike, jer moram paziti na tvoje palme, na tvoje cvijeće i još čekati poštara da donese cvijeće za tebe..... Vanja hvla ti draga moja, nadam se skorom viđenju.
E pa evo malo raznih djelova mog dvorišta
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Triša mogu samo gledati i diviti se tebi i tvom vrtu, kako si ti vesela i razigrana takovo ti je i cviće u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E već ja ovdje ne vidim nakakvo cvijeće ---------neznam šta smrčko vidi -vidim samo da se ljulja na tvojoj temi ------------
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Konačno slikice, nešto si nam štrajkala.
![]() Hortenzije su ti lijepe i imaš ih puno. Pokušaj ih prebaciti u Skradnik uljepšat ćeš dvorište. Nadan se da će moje dalije biti lijepe kao tvoje. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Samo ti radi i sadi još malo i ja d
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Hvala svima, malo sam pljevila, ali na suncu peče. Počupala neke trave za koje nisam sigurna dali su iznikle što sam sijala ili su korov. nema veze ionako je toga previše.
Fuksija plumbago sigurno radi sjeme, ali ja sam ga kupila gotovog i nisam pokušavala sa sjemenom - možda netko je.
Ja mu kidam cvjetiće da mi više cvjeta, pa mi nije radio niti sjeme.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Trisa, plumbago i nocurak su predivni.
![]() Da li plumbago pravi sjeme? |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
hortenzije,dalije,predivno
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
auuu koliko hortenzija- prekrasne su a i plumbago
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 177178179180181 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |