Monnin dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 27> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a kad ideš sa tim na poštu? Da znam čekati poštara?
![]() šalim se, naravno, prekrasni su ti pekmezi,sad mi je žao da nisam slikala svoj sirup od bazge, napravila sam 27 litara a još imamo oko 10l. Moram bar to dokumentirati dok još ima. Meni je to gušt raditi,sve takve stvari
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hana, hvala na ponuđenoj pomoći, ali već je gotovo i spakirano!
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ajme
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() jagode su oprane i nasjeckane na pola, stavila sam šećer da se malo otopi pa ću ih skuhati u đem. Flašice su skoro pripremljene, a napravila sam i prigodne naljepnice!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
mmmmmmm....džem od jagodaaaa....nekako mi se jedu palačinke..
![]() |
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
|
![]() |
|
Danas ću veći dio dana provestiu kuhinji..spremam se na kuhanje džema od jagoda, ali prvo da pripremim bočice i celofan
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Pogled na rijeku...uh ,da se mogu teleportirati...
A roda je super!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo malo fotki s jučerašnje ribičije:
![]() ..ovo je Đo, roda koja već godinama dolazi na isto mjesto i odgaja mlade; svi ribolovci je vole i hrane ribom kada dođe na most, a dolazi svaki puta kad vidi da netko drži štap
![]() ..jučer smo je dobrano nahranili!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() Baš mi je drago za bube !!!
Uživaj u ribičiji !
|
|
![]() |
|
Željka, nema ih više!!! Sve čisto! Prezadovoljna sam ovom akcijom s običnim pepelom.
Travnjak je pokošen, vrt okopan, danas odoh u ribičiju!
![]() |
|
![]() |
|
Kako je prošla inspekcija?
Jesi se riješila buba?
|
|
![]() |
|
Bube su dobile svoju porciju sa drvenim pepelom, danas je inspekcija da vidim kako je vrt. Nadam se da su zbrisale. Bili bi mi žao da izrešetaju cvjetaču jer je stvarno lijepo porasla.
U planu mi je još pokositi dvorište, jer je trava buknula poslije kiše i toplog vremena, a tu je i nepoželjni korov.
Nabavila sam jedan panj, malo oveći za čuvarkuće, probat ću izbušiti rupe po njemu gdje ću staviti malo zemlje....
Jučer ošišala ocvale cvjetove sa puzave ruže, bilo ih je hrpa, grmu biserka sam napravila frizuru, jer je očupavio preko mjere...
Uglavnom imam posla, a to me i veseli!
|
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
navijam za tebe....monna...monna...monna...
![]() ![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Manči, komarci su prava napast, zato imam punu torbu sprejeva i krema
![]() Danas prvo idem u svoj vrt potamaniti bube, probat ću s pepelon, nema ih puno, pa onda kod sujeda da njegove potamanim jer bi se mogle preseliti opet kod mene
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
....Struga je divna, jako volim rijeke, a kako se nosiš sa komarcima?
...za one bube ne znam , dobila sam i ja nekakve crne na taraci sa debelim oklopom
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
I ja muku mučim. Danas sam bacila svu vrstu salate tipa radić jer je izrešetana. A jedino pokušati sa pjenom sapunice, pepelom ili neopitroid. I naravno juhom od ljekovitih biljaka. To ti ide na krumpir, kupus, eto radić...
Ja nisam svaki dan u vrtu ,pa ih nemogu ganjati.. Sretno sa bubetinama.. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Stručnjaci od vrta, molim za pomoć!
Kod susjeda su se pojavile na kupusu i kelju one bube/buhice (okrugle, male, tamne boje, kad ih pipneš one poskoče), pa me strah da to ne preskoči u moj vrt. E sad, čime je najbolje to zaprašiti ili poprskati, a da nije kemija?
![]() |
|
![]() |
|
Ja sam isto pročitala da bez problema može izdržati, pa sam ga vani posadila u zaklonjeno mjesto, ali prije zime dobit će slamnatu zaštitu za svaki slučaj.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |