Moj kamenjar i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 70> |
Korisnik | |
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gioiaa, bio je onaj malac što pere zubiće
![]() Sakupit ću ti stolisnik svih boja koje imam, naravno. Čudi me da ti nije sjetva uspjela, kod mene nije bilo nikakvih problema s njim. Sad se sam rasijava po vrtu.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hvala Horti, dovoljno je sedum, pitala sam jer mi se čini da imam takav, samo neznam kada će ovako krasno cvjetati
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Horti kod tebe je pravi cvjetni raj, sve je skladno složeno i boje i visina biljaka, ma ti si pravi vrtlar, i znaš sve nazive bilja, mogla bi se prijaviti na BBC-ijevu emisiju o vrtlastvu.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Ajoj, Lantana moja ovo je stvarno za natjerat rumenilo u obraze
![]() Da je to bar tako! Kako je lijepo rekla Flavia, poslikam ono što je lijepo, a ono neugledno maknem s vidika aparatu, pa zato to izgleda tako sve skladno
![]() Ali u svakom slučaju pohvala mi je godila i zato ti na njoj zahvaljujem od srca
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Svi to Horti radimo. Lani sam ja slikala neke jadničke u svom vrtu, pa su me svi tješili da toga ima kod svih, tako da ti nama pokaži što je najljepše, iako kod tebe puno toga najljepšeg, a ono što nije lijepo imamo i sami
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Horti moj
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Ma ja posejala pametnica u zemlju koja je previse zadjubrena,tako da skoro sve sto sam posijala skoro nista nije niklo
![]() Na greskama se ucimo ... |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
A ja uskoro opet u tvom gradu!!!
![]() Ovaj smaili je za komisijski pregled tvog cvijeća!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Stvarno je sve predivno svaka ti čast
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Mislila sam kad mog vrta nije bilo na vidiku da nema nikoga, a imam puno neodgovorenih poruka Triša, sad mi je lakše, već sam se zabrinula da samo ja "guram pod tepih" neke stvari
![]() Andrea, nastojat ću ovaj tjedan sve urediti za komisijski pregled. Da me komisija ne pošpota
![]() Gioiaa, zato je ovaj forum super. Možemo razmjenjivati iskustva i učiti na greškama što tuđim, što svojim. Ja sam prošle zime namočila supstrat a onda još dobro pošpricala sa previcurom i sve su mi sjemenke kniphofie naravno istrunule jer je bilo premokro.
Shasha i Niho, hvala vam. I vama
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
krasne stvari imaš, cvate mi tvoj žuti stolisnik ali ružičastog nemam na vidiku,nemam pojma kak to.Žuti je već pravi grmić
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Bravo sve je odlično,prekrasne boje,a onaj žuti tepih mi je savršen!!!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti Lika na pohvali.
Hana i kod mene ružičasti malo kasni s cvatnjom, sad je tek počeo. Možda ga uočiš kad procvate. Nije ni čudo da ti se nešto zagubi kad toliko toga imaš
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ma ne, nego nema ni lišća, jedino ako sam nehotice posadila sa žutim pa još ne cvate. Žuti je predivan, tak nježan sa veelikim cvjetovima. Budem kasnije stavila slike pa pogledaj
|
|
![]() |
|
A sad malo novih slika:
MPK je u nedjelju "uhvatila" dugu
![]() Hypericum
![]() Rudbeckia
![]() Veronica
![]() Coreopsis verticillata
![]() |
|
![]() |
|
sve 5 ali veronika je nenadmašna
|
|
![]() |
|
Moguće je onda Hana da si ga posadila sa žutim. Nemaj brige, ako se ne pojavi dobit ćeš ga u idućoj pošiljci
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Jedva čekam doći ovdje i vidjeti u živo svu tu ljepotu.
|
|
![]() |
|
Tija, Tija, spremaš se i spremaš, a nikako doć. Hajde već jednom odredi datum. Čekam te
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Duga je savršena isto ko i ovo tvoje predivno cvijeće.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |