Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lisnati kaktus - Epyphilum
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Lisnati kaktus - Epyphilum

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3456>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 17:02
Rado bih to učinila, ali ćemo se svi (i ja svama) morati strpiti do ljeta, kad će,nadam se svi cvjetati.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 23:31
Pa onda ih lijepo sve poslikaj da ih i mi upoznamo.
Lijepi pozdrav                                                                        
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 21:14
Epiphyllumi su moji omiljeni kaktusi.
Imam preko 30 različitih vrsta (otprilike 35-37 vrsta). Kad ih budem na proljeće iznosila vani, konačno ću tačno znati koliko ih tačno imam.

http://cvjetnaoaza.blogspot.com/
Na vrh
plavooka View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 73
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje plavooka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 14:33
Svi su ti prekrasni...smile141
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!!
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 22:43
Originalno poslano od člana Plantlover Plantlover napisao:

Imam jedno pitanje:Prije 2 do 3 tjedna sam odlucio razmnoziti ovaj kaktus.Odrezo sam clanke i pustio sam ih da se suse samo dva dana.To me brine zato jer na internetu pise da se treba pustiti tjedan do dva.Posadio sam ih u vrlo pjeskovitu zemlju i dobili su male pupove.Koliko vi pustate clanke da se osuse?

.......... Za ovaj kaktus ja ga nikako ne ostavljam da se osuši . Ja njega direkt u pijesak i za par dana već pusti žilice-to je toWink
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Plantlover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2009 u 21:53
Napokon mi se zakorijenio epifi,sto sada?
Everyone's a winner, we're making our fame
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2009 u 23:00

Kako zalijevas?Nakon koliko vremena ti se zakorijenio?
Na vrh
Hannah87 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 107
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Hannah87 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2009 u 20:38
Ja ostavim svega par sati do jednog dana, nije to toliko bitno, glavno da se ne zalijeva previše. Ako već pupa, valjda se i primilo, a dalje ne bi trebalo biti problema.
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2009 u 19:36
Imam jedno pitanje:Prije 2 do 3 tjedna sam odlucio razmnoziti ovaj kaktus.Odrezo sam clanke i pustio sam ih da se suse samo dva dana.To me brine zato jer na internetu pise da se treba pustiti tjedan do dva.Posadio sam ih u vrlo pjeskovitu zemlju i dobili su male pupove.Koliko vi pustate clanke da se osuse?
Na vrh
djeka View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 26
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje djeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 11:00
Hvala puno na dobrodoslici Trisa Smile i ja mislim da je beli najlepsi. Neki ga cak zbog njegovog cveta zovu (zato sto lici)  kraljica noci (a to je sasvim druga biljka)
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 23:32
Djeka, dobro nam došla, pogotovo kad imaš tako predivne kaktuse - mala šala.
Zaista su čudesni, ja dobila crveni i roza, ali bijeli je skoro pa najljepši.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
djeka View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 26
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje djeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 23:24
Evo mojih Smile

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2009 u 17:06
Winkda toje epi....bas lijepo da ti se vec sprema cvjetati

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 16:21
Je baš sam sretna znači ima nade za moje. Imam ih nekoliko i crvenih i roza.smile211
RIJEKA

Na vrh
AgavaL View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 122
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje AgavaL Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 14:18
 Mislim da je epi. jako zahvalna biljka. Polovicom trećeg mjeseca dobila sam 6 listića epiphylluma i posadila ih u vazu

danas  tri mjeseca poslje ne samoo da su mi se svi listići ulovili i bacili mlade već dobivam i prvi cvjetić, nadam se da će se za koi dan otvoriti Smile

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2009 u 23:04
ne bas dugo, mozda vec iduce godine.....

Rijeka

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2009 u 22:59
smile227prekrasan. Ja sam dobila nekoliko pelcerića, tko zna koliko ću godina čekati cvijet.
RIJEKA

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2009 u 22:41
moj Epiphullym pred deseatak dana

smile78 

Rijeka

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2009 u 12:48
Vidjećeš kako brzo rastu ljeti samo ih češće treba zalijevati i samo jako sunce. Moj je ogroman samo ima 2 godine i crveno cvijezasmile79
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2009 u 10:27
Ovo su "verini mladunci" odlično se drže već mjesecima, nadam se da će na proljeće krenuti, da bar vidim da su živi.

RIJEKA

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3456>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.