Lisnati kaktus - Epyphilum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3456> |
Korisnik | |
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rado bih to učinila, ali ćemo se svi (i ja svama) morati strpiti do ljeta, kad će,nadam se svi cvjetati.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Epiphyllumi su moji omiljeni kaktusi.
Imam preko 30 različitih vrsta (otprilike 35-37 vrsta). Kad ih budem na proljeće iznosila vani, konačno ću tačno znati koliko ih tačno imam. ![]() http://cvjetnaoaza.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
plavooka ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 73 |
Svi su ti prekrasni...
![]() |
|
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!! |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
.......... Za ovaj kaktus ja ga nikako ne ostavljam da se osuši . Ja njega direkt u pijesak i za par dana već pusti žilice-to je to ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Plantlover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
Napokon mi se zakorijenio epifi,sto sada?
|
|
Everyone's a winner, we're making our fame
|
|
![]() |
|
Plantlover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
Kako zalijevas?Nakon koliko vremena ti se zakorijenio? |
|
|
|
![]() |
|
Hannah87 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 107 |
Ja ostavim svega par sati do jednog dana, nije to toliko bitno, glavno da se ne zalijeva previše. Ako već pupa, valjda se i primilo, a dalje ne bi trebalo biti problema.
|
|
![]() |
|
Imam jedno pitanje:Prije 2 do 3 tjedna sam odlucio razmnoziti ovaj kaktus.Odrezo sam clanke i pustio sam ih da se suse samo dva dana.To me brine zato jer na internetu pise da se treba pustiti tjedan do dva.Posadio sam ih u vrlo pjeskovitu zemlju i dobili su male pupove.Koliko vi pustate clanke da se osuse?
|
|
|
|
![]() |
|
djeka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 26 |
Hvala puno na dobrodoslici Trisa
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Djeka, dobro nam došla, pogotovo kad imaš tako predivne kaktuse - mala šala.
Zaista su čudesni, ja dobila crveni i roza, ali bijeli je skoro pa najljepši.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
djeka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 26 |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Je baš sam sretna znači ima nade za moje. Imam ih nekoliko i crvenih i roza.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
AgavaL ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 122 |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
ne bas dugo, mozda vec iduce godine.....
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
moj Epiphullym pred deseatak dana
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Vidjećeš kako brzo rastu ljeti samo ih češće treba zalijevati i samo jako sunce. Moj je ogroman samo ima 2 godine i crveno cvijeza
![]() |
|
![]() |
|
Ovo su "verini mladunci" odlično se drže već mjesecima, nadam se da će na proljeće krenuti, da bar vidim da su živi.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |