Moj kamenjar i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 70> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Procvale su i monarde. Izgleda da neće ni jedna biti crvena.
![]() ![]() ![]() Još hemerocallisa
![]() ![]() I Maza na kraju odlučila otputovati u carstvo snova na mom prijevoznom sredstvu ( ili sredstvu za rad )...
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Evo da napravim nadzor vrta, vidim bila si mi vrijedna, kamenjara super sriktana. Rudbekija, phlox, monarda.... predivni... Nisam vidjela na slikama rutu, napokon se primila i molim te za mene uslikaj je da mogu gledati je dok moja procvjeta. A mišljenja sam da su ti hemerocalisi malo pregusti, i da bi se na jesen mogli malo razrjediti, slažeš li se?
Samo da se zna, ja idući tjedan opet u Karlovcu... kontesa i hana, znate kaj to znači, a vi tak daleko! ![]() ![]() P.S. Nisam tak opasna kak zvučim! Prilagodite mom tekstu nasmiješen ton i shvatit ćete me onakvom kakva jesam! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Kažeš imaš i crvene monarde! Hm, hm valjalo bi doći u inspekciju kod tebe!
pa ovi zanimljivi hemerocalisi....itd..........................
Vrlo zanimljivo!
P.S. Andrea ne da su samo hemerocalisi pregusti, zar ne vidiš da treba i monarde razrijediti! Morat ćemo to nekak učiniti! Vrijedi se neki put malo i žrtvovati , zar ne?
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
svaki puta se zablejim u monitor kada vidim tvoj kamenjar i to je istina
![]() ![]() e sad..po mom mišljenju ne razrijeđuj hemerocalise (to su graničice jel? i naravno da sam copy pastala) jer andrea nema mjesta za njih u vrtu ![]() ![]() ![]() P.S. opasna je jako, ja se tresem od straha od same pomisli ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Čekajte, čekajte cure, slažem se da graničice treba razrjediti, ali i ja bi tu ogrebla prstiće...ostavite nekaj žute i za mene
![]() A micek je preeeeslaaatki ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Za kamenjar a i ostalo cvijeće okolo uopće više nemam riječi
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
joj krasno!!! vidim već ima interesenata za hemerocallisa a i ja bi malo ako ima viška iako sumnjam da ću doći na red?? |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Joj, joj, kad ste se sve tako složile da je pregusto onda je stvarno pregusto. Pa što ću, morat ću izgleda malo prorijediti
![]() Samo me podsjetite u jesen na PP kojoj se što učinilo pregusto, jer su me sad već ipak godine stisle pa me pamćenje slabo služi.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Horti valjda znaš zašto su rekle da je pregusto
![]() Da slučajno nisi upotrebljavala metlu pusti lava da spava.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Ma Triša moja, odmah mi je bilo jasno od kud vjetar puše |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kakav kamenjar Horti
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() A maca je slatkiš!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Horti kamenjar ti je prekrasan, hvala što si ga slikala. Imaš puno prekrasnog cvijeća, ide to tebi, vidi se da ga s ljubavlju uzgajaš.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mislim da sam odgonetnula naziv do sad nepoznatoj biljci:
Hesperis matronalis
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
kamenjar sam već pohvalila ali nije naodmet još jednom
![]() a mica je prelijepa,a takav je bio i moj micek prije nego ga je pogazio auto |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Kamenjar ne možeš preskočiti i da hoćeš...fantastičan je! Micek ti je slatkiš...prije deset godina, moja djeca su donijela kući maleno mače, promrzlo, gladno i prljavo, ali kad smo ga okupali i nahranili, skužili smo da je pravi ljepotan, sivko poput ovog tvog...
Nego, da se ja vratim cvijeću...Ona tvoja monarda...jednom sam pokušala sjemenom, ali nije uspjelo. Kako ju ti razmnožavaš? Može li ona preživjeti kontinentalnu zimu? Miriši li? |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
neznam šta je ljepše cvijeće ili ova mala slatka maza
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
nije cvijeće a ni vrt ali je tako rpedivna i opuštajuca slika....
svaka cast...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |