Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj kamenjar i vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj kamenjar i vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 70>
Korisnik
Poruka
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Status: Offline
Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 20:59
smile227kako lijep kamenjar, oduševila sam se stvarno prekrasno
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 21:01
Procvale su i monarde. Izgleda da neće ni jedna biti crvena.

Još hemerocallisa

I Maza na kraju odlučila otputovati u carstvo snova na mom prijevoznom sredstvu ( ili sredstvu za rad )...

Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 21:19
Evo da napravim nadzor vrta, vidim bila si mi vrijedna, kamenjara super sriktana.  Rudbekija, phlox, monarda.... predivni... Nisam vidjela na slikama rutu, napokon se primila i molim te za mene uslikaj je da mogu gledati je dok moja procvjeta. A mišljenja sam da su ti hemerocalisi malo pregusti, i da bi se na jesen mogli malo razrjediti, slažeš li se?

Samo da se zna, ja idući tjedan opet u Karlovcu... kontesa i hana, znate kaj to znači, a vi tak daleko! LOL Wink

P.S. Nisam tak opasna kak zvučim! Prilagodite mom tekstu nasmiješen ton i shvatit ćete me onakvom kakva jesam! Wink

smile79

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 21:22
Kažeš imaš i crvene monarde! Hm, hm valjalo bi doći u inspekciju kod tebe!
pa ovi zanimljivi hemerocalisi....itd..........................
Vrlo zanimljivo!
P.S. Andrea ne da su samo hemerocalisi pregusti, zar ne vidiš da treba i monarde razrijediti! Morat ćemo to nekak učiniti! Vrijedi se neki put malo i žrtvovati , zar ne?
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 21:38
svaki puta se zablejim u monitor kada vidim tvoj kamenjar i to je istina Thumbs%20Up jel vidiš kako su sive mace lijepe? a i uvijek nađu pravo mjesto za spavanje Wink želja mi je jedna takva siva,ali polako...
e sad..po mom mišljenju ne razrijeđuj hemerocalise (to su graničice jel? i naravno da sam copy pastala) jer andrea nema mjesta za njih u vrtu LOL pak je dežurna sigurno smile42 ako ona i prorijedi, ja ću njoj prorijediti da joj ne bude viška smile96
P.S. opasna je jako, ja se tresem od straha od same pomisli smile156mislim..neće vama ništa,ali pobere sve u vrtu, a onda ja njoj  smile79
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 22:40
Čekajte, čekajte cure, slažem se da graničice treba razrjediti, ali i ja bi tu ogrebla prstiće...ostavite nekaj žute i za menesmile184

A micek je preeeeslaaatkiSmile
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 23:52
Za kamenjar a i ostalo cvijeće okolo uopće više nemam riječismile89Iako imam dvije zvijeri doma,ovu tvoju na metli bi ti odmah ukralasmile71Ok,neću ništa žicati(pssst.silvek,tebe bum poslije žicala kad Horti pošaljeLOL)
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 08:10

joj krasno!!! vidim već ima interesenata za hemerocallisa a i ja bi malo ako ima viška iako sumnjam da ću doći na red??

smile79

ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 10:37
Joj, joj, kad ste se sve tako složile da je pregusto onda je stvarno pregusto. Pa što ću, morat ću izgleda malo prorijediti Wink
Samo me podsjetite u jesen na PP kojoj se što učinilo pregusto, jer su me sad već ipak godine stisle pa me pamćenje slabo služi.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 10:58
Horti valjda znaš zašto su rekle da je pregustosmile96.
Da slučajno nisi upotrebljavala metlu pusti lava da spava.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 12:48

Ma Triša moja, odmah mi je bilo jasno od kud vjetar puše LOL, uopće me nisu zavarale Wink. Ali i radi mene su cure već prorjeđivale po svojim gredicama, pa ni meni nije teško. 

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 13:46
Kakav kamenjar Hortismile227. Maca je tako medenasmile170
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 15:36
smile107wow!!!!!!!   fantasticno ....a micasmile76..predivna je ja ih obozavam a ovdje sad nemam niti jednu..preslatka je...
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 16:57
smile227Kamenjar izgleda savršeno ,predivan je!

A maca je slatkiš!
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2009 u 23:37
Horti kamenjar ti je prekrasan, hvala što si ga slikala. Imaš puno prekrasnog cvijeća, ide to tebi, vidi se da ga s ljubavlju uzgajaš.Clap
život je more
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 12:09
Mislim da sam odgonetnula naziv do sad nepoznatoj biljci:
Hesperis matronalis
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 14:57
kamenjar sam već pohvalila ali nije naodmet još jednomsmile141
a mica je prelijepa,a takav je bio i moj micek prije nego ga je pogazio auto
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 15:32
Kamenjar ne možeš preskočiti i da hoćeš...fantastičan je! Micek ti je slatkiš...prije deset godina, moja djeca su donijela kući maleno mače, promrzlo, gladno i prljavo, ali kad smo ga okupali i nahranili, skužili smo da je pravi ljepotan, sivko poput ovog tvog...
Nego, da se ja vratim cvijeću...Ona tvoja monarda...jednom sam pokušala sjemenom, ali nije uspjelo. Kako ju ti razmnožavaš? Može li ona preživjeti kontinentalnu zimu? Miriši li?
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 16:15
neznam šta je ljepše cvijeće ili ova mala slatka maza
Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 16:37
nije cvijeće a ni vrt ali je tako rpedivna i opuštajuca slika....

svaka cast...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 70>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.