LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 111> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo icdem pogledati......nakon toga mali spavanjuac, pa ponovo vidjeti ima li što novo u vrtu hahahahaha-----
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
prekrasan vrt!
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivne su ružice!
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lora, jesmo li šmrcko i ja bile sinoć pristojne? Triša nas je upozorila da se lijepo ponašamo!
Evo ti u mom vrtu slike krumpirka koje sam ti obećala:
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Zaboravila sam ti reći da odmah nakon mog krumpirka ideš vidjeti kod triše agapantus
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lori, krasno....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
ja uopće više ne znam kako da vam zahvalim.....išla sam pogledati bit će mi od koristi
Hoja što je tebi
![]() ![]() A sad da vam nastavim
I to prvo sa još jednim ćetveronožnim ljubimcem u mom vrtu sa mojom prijateljicom
![]() Evo moj Krumpirko
![]() Žuta Bacopa ili Sutera
![]() Cineraria u cvatu
![]() Jedan zeleni trokut
![]() Actinidia, Kivi nad terasom
![]() Acalipha hispida /lisičji rep/
![]() Coreopsis grandiflora Sunray
![]() Za sada dosta, moram malo pogledati i druge vrtove......Osim toga ovo je sapunica.....nastavak tražite na programu TV hahahahahahahahh
![]() |
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Joj LOra koja ljepota -ali taj krompirko toliko je popularan da ja sama nezna, šta da radim -. Gdje ga kupiti i kad se to kupuje -i jeli prezimljava vani -uhhh koliko pitanja
|
|
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Pa niho posadi krumpit i naraste krumpirko
![]() Lori cvijeće je prelijepo ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
hvala cure ![]() Smrčko, trebala bi ti uskoro procvasti, meni svaki dan novi cvjetić
![]() Sad se upravo spremam, na hrkanje, jer sam ljuta ko ris...lap top me zeza na veliko.........
Najbolje da idem
![]() |
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
prekrasno cvijeće kao i uvijek samo vam zavidim na riječkim kavicama, a što mogu kada sam daleko ali u mislima sa vama
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lora, ne znam što radiš u ovo doba, ali ja sam ti u vrtu i sjedim ispod kivija i divim se tom prekrasnom lisičjem repu o kome si pričala na kavi - naravno preporučam se.
Bakopa je moja tiha patnja, nekoliko puta mi se osušila, a krumpirko, pa ništa se nisi hvalila da ga imaš
![]() ![]() Hej lora neću te pitati dali si vidjela moj agapantus,
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triđa i ja sam ti na terasi ispod kivija, malko koja kap padne ali to nije ništa.....Krumpirka /Solanum/ sam kupila......a sto se tiče tvog agapantusa pogledaj što sam ti napisala na tvom vrtu......a avatar? sad idem pogledati,,,,,,
![]() |
|
|
![]() |
|
moraš me prosvjetliti, koja su značenja toga*, svugdje ti je to drugačije.......
![]() |
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pa ovisi o broju postova mijenja ti se naziv - nema nikakvog značenja, samo je fora, dosjetio se naš administrator, a meni se baš dopalo - naravno trebalo je zaslužiti naziv "cvjetni guru".
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kužim, znači ti si mi cvjetni guru
![]() |
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Evo ma lora do tvog vrt, sve pohvale od mene, a ona hispida me oduševila, je li to grm?
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Ide nastavak
Hosta većeras
![]() Hemerocallis Court Magician
![]() Cuphea
![]() Agapantus
![]() Cotoneaster
![]() Bijela Bacopa
![]() Begonie
![]() ![]() ![]() ![]() Thuia Smaragd
![]() Million Bels
![]() A sad SMJEŠAK molim.....svi moji kaktusi
![]() Nastavak drugi puta....inače neću više imati što staviti ![]() |
|
|
![]() |
|
Joj LOra ako se ikad dočepam do tebe Hosta je mali dio moj. Isve šutim i čitam šta je to-moram prepisati -čekaj-AGAPANTUS-i sve se nešto zezaju a mene sramota da pitam reko to je nešto ružno od biljke a vidi to kod tebe ...Kako se to krade-ups-prima da znam
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |