Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Identifikacija biljaka
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - pozdrav i pitanje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

pozdrav i pitanje

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2007 u 10:59

Dobro došla Oceanasmile75

Po listovima mi izgleda ko kalanhoa.Nisam vidjela još puzeću,ako to uopće i je kalanhoa,ali je u svakom slučaju krasna.
Pogledaj malo po forumu ima o kalanhoama negdje pa usporedi listiće,no ono što ti mogu reći općenito je da je držiš negdje na svjetlu(da joj listovi ostanu zeleni),zaljevaj je umjereno(do dolaska nekog ko će znati sigurno koja je to biljka) i nemoj je držati na hladnom,tj.vani,za sad a ni blizu radijatora.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2007 u 10:58
Vide se smile56
Nažalost, meni nije poznata, ali sačekaj "stručnije" društvo!!!Wink
Na vrh
oceana View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 405
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje oceana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2007 u 10:51
ma, nešto mi se zbrčkalo - vidi se sada?

Položaj:puno sunčevog svjetla tijekom cijele godine.
http://www.wanderingsoflight.net/blog
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2007 u 10:48
A da probaš ovu biljčicu uslikati, pa je ovdje na forum staviti!

Pretpostavljam da će ti trebati savjeti oko stavljanja slika, pa pogledaj ovu temu

http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=87

P.S. Dok sam čitala post nisam vidjela da si stavila IMG, ali nisam je uspjela vidjeti!!! Cry

Ažurirao andrea01 - 10 Studeni 2007 u 10:50
Na vrh
oceana View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 405
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje oceana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2007 u 10:43
Pozdrav svima!

Već neko vrijeme pretražujem ovaj forum, učim i guštam. Hvala vam!

Odmah na pitanje: neki dan sam naletjela na jednu bakicu umotanu na klupi pred željezničkim kolodvorom u Zg i nisam mogla odoljeti a da ne kupim barem jednu od biljčica koje je nudila.

Molim, ako itko zna koja je ovo biljka i kako joj osigurati najbolju njegu, neka se javi. Hvala!

Ažurirao oceana - 10 Studeni 2007 u 10:53
Položaj:puno sunčevog svjetla tijekom cijele godine.
http://www.wanderingsoflight.net/blog
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.