pozdrav i pitanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobro došla Oceana Pogledaj malo po forumu ima o kalanhoama negdje pa usporedi listiće,no ono što ti mogu reći općenito je da je držiš negdje na svjetlu(da joj listovi ostanu zeleni),zaljevaj je umjereno(do dolaska nekog ko će znati sigurno koja je to biljka) i nemoj je držati na hladnom,tj.vani,za sad a ni blizu radijatora.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Vide se
![]() Nažalost, meni nije poznata, ali sačekaj "stručnije" društvo!!! ![]() |
|
![]() |
|
oceana ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 405 |
ma, nešto mi se zbrčkalo - vidi se sada?
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
A da probaš ovu biljčicu uslikati, pa je ovdje na forum staviti!
Pretpostavljam da će ti trebati savjeti oko stavljanja slika, pa pogledaj ovu temu http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=87 P.S. Dok sam čitala post nisam vidjela da si stavila IMG, ali nisam je uspjela vidjeti!!! ![]() Ažurirao andrea01 - 10 Studeni 2007 u 10:50 |
|
![]() |
|
oceana ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 405 |
Pozdrav svima!
Već neko vrijeme pretražujem ovaj forum, učim i guštam. Hvala vam! Odmah na pitanje: neki dan sam naletjela na jednu bakicu umotanu na klupi pred željezničkim kolodvorom u Zg i nisam mogla odoljeti a da ne kupim barem jednu od biljčica koje je nudila. Molim, ako itko zna koja je ovo biljka i kako joj osigurati najbolju njegu, neka se javi. Hvala! ![]() ![]() Ažurirao oceana - 10 Studeni 2007 u 10:53 |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |