Početna stranica Početna stranica > Ostale biljne vrste - Forum o biljkama > Gljive
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slike gljiva
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slike gljiva

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 11>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Branka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Branka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2009 u 23:08
 e sad mi več pomalo počinju iči na živce

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Branka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Branka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2009 u 23:07
tek su počele on bere ja čistim 
Na vrh
Branka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Branka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2009 u 23:06
jesam li ja ono spominjala gljive , konačno je moj m došao na svoje , ovako je to bilo iz dana u dan

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 11:25
malkice mi cure sline na neke od ovih lijepih primjeraka Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Branka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Branka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 22:26
konačno je i m zaovoljan - nabrao je oko 30 klg vrganja , nešto podijelili nešto osušili , i još uvijek se beru ,ali sad nemam više kud s njima  imam puno slika naravno na mobitelu 
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 02:23
Na kraju još jedna jesenska gljiva koja ove godine iznenađuje već duže vrijeme, a to je MAGLEN-POLYPORUS PES-CAPRAE
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 02:17

Sada jedna vrsta koja me je jako iznenadila,jer je ona kasno jesenska gljiva,a to je ŽUTA TRUBAČA-CANTHARELLUS LUTESCENS

sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 02:04
Slijede LISIČICE-CANTHARELLUS CIBARIUS
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 01:58
Evo malo novih slika iz Klanjske šume,od jučer.Prvo razne vrste KRASNICA -RUSULA,kojih ima puno...
sutra je novi dan
Na vrh
cordyceps View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 155
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cordyceps Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 08:54
Originalno poslano od člana jagoda jagoda napisao:

Cordy nema problema mogu i ja malo komentirati barem za ove jednostavnije gljive...Problem je što ja uglavnom radim na kompu po noći kao i sada, tako da ne mogu biti brza u odgovorima kao ti....smile136

Super, od sada imaš pravo prvenstva komentiranja gljiva. Dame imaju prednost Smile
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 03:32

sada panterova muhara-amanita pantherina    OTROVNA

sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 03:28
Evo i lisičica-cantharellus cibarius
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 03:23
Evo i kraljevke-boletus regius
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 03:21
Evo još malo varganja..
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 03:18
Evo malo novih slika,varganj-boletus edulis
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 02:47
Cordy nema problema mogu i ja malo komentirati barem za ove jednostavnije gljive...Problem je što ja uglavnom radim na kompu po noći kao i sada, tako da ne mogu biti brza u odgovorima kao ti....smile136
sutra je novi dan
Na vrh
cordyceps View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 155
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cordyceps Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2009 u 10:34
Originalno poslano od člana jagoda jagoda napisao:

Vidim da Cordy redovno komentira slike i to jako stručno,hvala mu.Ja nisam tako stručna ali isto dosta znam o gljivama...Evo sada nekoliko slika,slika slikanih u prošli tjedan...

Da, mogla bi me malo zamijeniti Smile, a ja onda uskočim samo kad bude prijeko potrebno.
Inače, predivne fotke predivnih gljiva. Sve su ove tri vrste u mojem kraju ekstremno rijetke. Kod vas na moru je već druga stvar...
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2009 u 07:47
.....evo da prijavim grešku, svojuEmbarrassed... griva, imala si pravo ,   "čudovište"  u mom vrtu je bilo vještičje jaje, nisam imala slike polipovke, a   ona stvarno ima  prave  krakove....prije 2-3 dana našla sam još jednu vješticu  na istom mjestu , ali vrlo malu......
...hvala cordy na pomoći....
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2009 u 02:32
Evo još nešto iz Istre FECHTNEROV VARGANJ...
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2009 u 02:17
Evo još neobične slike zlatne klrasnice,mala i velika....
sutra je novi dan
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 11>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.