Primavera galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 44> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uopće ne znam šta da komentiram?!?!?!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
primavera,o primavera šta da ti kažem nego
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
fantastičan rodendanski poklon a i ostali radovi zasluzuju veliku pohvalu!
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Obećano...ispunjeno... danas predstavljam sve same poklone dragim osobama...
Rodjendanski komplet za jednu pretoplu i dragu meksičku prijateljicu imenom Gabriela...dugo putovanje do Meksika makar za moj nakit... samo igranje raznovrsnim perlicama i špagicama u boji...
![]() Takodjer poklon za rodjendan, ovoga puta za moju dugogodišnju (huhuhu godinica) prijateljicu i krsnu kumu moje Tajane... sve izmodelirano iz polimerne gline, a uzorak radjen u tzv. mokume gane tehnici koju sam već ranije opisivala...
![]() Dašak Egipta...nije baš pravi poklon, ali s obzirom da se radilo o dobroj prijateljici mog brata računala sam samo materijal, tako da je jednim dijelom ipak poklon... centralni privjesak, naušnice i sitni plavi stupići su rukom modelirani iz polimerne gline, ostalo su fine češke perlice...
![]() A ovo su sitnice radjene za meni najdražu osobu... moju kćer koja obožava zeleno... uglavnom perlice, a križić u osnovi žica s poludragim kamenom malahitom u obliku tzv. čipsa...
![]() ... takodjer za moju kćer, trebala je neke naušnice uz novu košulju, pa sam se malo igrala žicom i perlicama, te metalnim gotovim visuljcima...
![]() i takodjer za nju za neku svečanu prigodu u banci gdje radi, same perlice i fest na brzinu radjeno...
![]() Božićni poklon za moju najdražu frizerku s kojom se družim već preko 30 godina (ajme mene....) . Kompletan broš napravljen iz polimerne gline uz pomoć tehnike transfera...
![]() Isti motiv Majke Božje Trsatske, takodjer iz polimerne gline, uz dodatak ručno radjenih perlica nešto od bakrene žice, a ostalo isto iz polimerne gline i malo zlatnih i bakrenih listića... Poklon za moju dragu kumu uz njezin 60. rodjendan...
![]() Nadam se da vam nije previše u ovim vrućim danima...
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
primavera s nestrpljenjem iscekujemo slikice novih radova,a do tada,ja se iznova divim vec postavljenim
![]() |
|
![]() |
|
Proljeće drago, fala kaj pitaš i potičeš me, ali imala sam malu ludnicu s registracijom auta (da nejdem u detalje)
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Gle Primavera, da ne ispadnem zločesta, ali ti već cijela 4 dana nisi stavila novi rad??? Šta je tome reći???
![]() |
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
primavero pa kad mi daješ inspiraciju...
![]() morala sam je još jednom doći vidjeti...more u malom...
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
na sve šta ima veze s morem odmah mi zapne oko...a na ovoj narukvici mi je ostao jakoooooooooooooooooo dugo...majko moja...iz tvojih ruku i mali morski vali se kotrljaju i kapljice slane pršte....
ovo mi je jedan od najljepših komada nakita šta sam vidjela...
ah, more moje...
primavero
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
miki ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 20 |
Jako lijepi radovi! Puno mi se sviđa. Narukvica sa trokutićima je prekrasna! Kad sam vidio prvo sam mislio koji je to kamen. Super je napravljeno!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično,samo tako nastavi
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga Primavera, šta da ti više napišem i kako da iskomentiram tvoje prekrasne radove???
Vidjela si mi jučer facu kada sam to sve držala u rukama!!!
Samo ću ovo napisati: cure drage, radovi su fantastični ali u prirodi su jednostavno neopisivi.
Tko ima slabo srce preporučam ne gledati u "živo" jer bi vam moglo srce stati od ljepote...
I da Primavera vam je jedan veeeeeliki umjetnik, mislim da joj je to urođeno i da isijava iz svake njene pore....
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Kak mi se čini, bit ću dežurna na forumu ovoga ljeta, stoga nastavljam s još pokojim komadom nakita...ovoga puta uglavnom u bojama mora s nešto malo ljubičastog...
...mali znak pažnje za jednu dragu osobu, trokutići-kontejnerići napravljeni od polimerne gline, pečeni, zatim "presvučeni" srebrnim listićima i napunjeni sitnim, sitnim prozirnim kuglicama, koje sam "zalila" smjesom tekuće polimerne gline samo malo tonirane plavom i zelenom bojom, ponovo pečeno, lakirano...
![]() ....slična stvar je i s ovom ogrlicom, samo su kontejnerići okrugli, i umjesto puno sitnih kuglica, ubačena je tu i tamo koja malo veća u sredinu, a umjesto tekuće polimerne gline, koristila sam zelenu i plavu emajl boju za makete koja se mora duuuugo sušiti ....
![]() ... opet jedan komplet s HMF-a u Puli, upravo tamo sam ga počela raditi pokazujući posjetiteljima način izrade tubica od fima, a dovršila doma...
![]() ...ogrlica izložena lani na Flora artu, a zapela je da ju kupi moja najbolja frendica ne želeći čuti da joj bude poklon, hvala joj i ovim putem... napravi se prerez ruže u obliku tubice ili cane-a, izrezuju malo deblje šnite ili fetice, probuše rupice kroz koje će ići žica, peče, hladi, brusi, polira, lakira i slaže u ovako nešto... ovo je jedna od mojih "neuspjelih" tubica s prerezom ruže, jer baš ne liči na nju, ali može proći pod apstrakciju
![]() ![]() i detalj...
![]() ...tu sam se igrala i prema recepturi iz jedne knjige o tehnikama rada s polimernim glinama, napravila tzv. lažni malahit (faux malachite), te dobiveno koristila za dosta toga, izmedju ostalog i za ovu ogrlicu koja je prva planula lani na Flori... žabica je od štrasa...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 44> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |