Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 58> |
Korisnik | ||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ja sam tek sad stigla pogledati kaj si napravila,morala sam ići na sprovod i oduševljena sam,jednostavnoje,a opet posebno,elegantno,uredno...ma prekrasno.
Daj mi odaj tajnu kak dobiješ te sjene kod prelaza slikice na podlogu,savršene su? |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Primavera, kao što si dobro uočila, curke je danas valjda opalila vrućina pa smo sve bile malo šašave, krenulo je u Piramidinom topicu, pa u Irisinom, u mom pa su se na kraju pobrale u Chat! Šteta što te nije bilo, baš bi bilo veselo!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Hvala draga! Sjene su ustvari pittorico... Naneseš malo osnovne boje spužvicom oko motiva (kod mene je to bila ivory) pa onda odmah ispod toga ideš narančastom ili crvenom ili kojom bojom trebaš, skroz lagano da ti probije kroz ovu prvu boju... I onda nijansiraš - ako hoćeš da ti se jače vidi ili slabije... Teško za objasnit, ali lagano za napraviti, ima na YouTube - u neki talijanski video tutorial pa ga budem našla malo kasnije i stavila ti ovdje link, samo da skužiš princip! Ja sam to sad isto radila prvi put, eto... Treba probati! ![]() |
||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
Gledala sam ti ja već taj link,ali znaš kaj mene muči,kad nalijepim salvetu i hoću taj pittorico okolo motiva kak da to izvedem a da ne zamačkam već nalijepljenu salvetu?
|
||
![]() |
||
|
http://www.youtube.com/watch?v=Ko3NvV-VNI8
Evo, probaj pogledati ovo, ukoliko već nisi, samo zanemari pigmente... Tu je rađeno s decoupage papirom, a kod salvete vjerojatno možeš raditi s donjim slojem salvete, na kojem nije otisnut motiv, a koji je istog oblika kao motiv... Treba pitati još cure koje su više radile s tim... Ovo moje je rađeno ispod stakla, dakle boja je išla IZA motiva, tako da je to malo lakše... ![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Izzy šteta, baš šteta jer te nisam danas dočekala!!!
Ali da sam znala šta ćeš nam pokazati ostala bih prekovremene raditi...
![]() Dobro da sam te malo potjerala, inače ne bih sada čitala ove prekrasne komentare!!!!
Dakle, magneti su posebni, jednostavni i prozračni....šta nas to u zadnje vrijeme jednostavnost puca???
Ali opet su posebni i točno sam znala da i kada staviš jednostavan rad, on je ipak poseban jer si ga ti sama osmislila do najsitnijih detalja...
Šta da ti kažem osim....einfach grossartig!!!!
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Skoro zaboravih... i pittorico ti je auch grossartig!!!!
![]() |
||
![]() |
||
|
A ti si draga ĆORAVA (kao što smo već utvrdili danas hihihihihi) jer to nisu magneti već podlošci za čaše!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() A šta bih ja bez tebe???? Tako me slatko nasmiješ, još da mi je naručiti jedan PAN, to bi bio vrhunac!!!!
Sa tvojom prvom rečenicom se apsolutno slažem!!!
![]() ![]() Pa ne znam šta se ljutiš, samo se sjeti kako dugo si kod mene bila logoped????
![]() I na kraju....priznaj da bi ti bez mojih upadica i poštapalica život bio dosadan!!!
![]() |
||
![]() |
||
|
Sve priznajem - SVE!
![]() |
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Ja ovo jučer nisam vidjela! Valjda mi je promaklo, ali to je čisto savršenstvo, od motiva pa sve do izrade!
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
mila moja...tebe zasita nema pa nema, a onda kada osvaneš, padamo s nogu od oduševljenja...ovi podmetači su MRAK... prekrasno
|
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
|
Cure, hvala vam od srca... Svima jedna velika
![]() |
||
![]() |
||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
|
Izzy, ovi podmetači su fakat najinteresantniji koje sam vidjela..... odličan rad, odličan izbor motiva, odlična izvedba.... mislim šta drugo pokloniti jednom samcu? |
||
![]() |
||
|
Jednu ozbiljniju curu? ![]() |
||
![]() |
||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
||
![]() |
||
|
Hahahahahaha, ma mislim da bi njemu i takva jedna trebala! Ma di ih samo izvlačiš vražice jedna?!?!
![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
draga podmetaci su ti fantazija,a ovako dobar pittorico se rijetko di moze vidit,i taman san htjela pitat kako si ga napravila,kad vidje da si dala objasnjenje..
![]() |
||
![]() |
||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala Kaća, vrago - moderatorice! ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |