Mandarina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4567> |
Korisnik | |
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...evo mojih mandarina, rastu mi pred ulazom u kuću i edva se suzdržavam da ih već ne otkinem jer obožavam mandarineeeeeee :O)))))))))))))))))))
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
romira ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 66 |
Ovo je slikano 24.5. 2007 - mlada sadnica
![]() dala je 4 preslatka ploda...
Slikano prije nekoliko dana, moje malene mandarinice, ima ih više od 10-ak
![]() ja bi htjela da mi ojača stablo, neznam kad treba rezati, a ni šta
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
la vita e' bella
|
|
![]() |
|
mima ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 320 |
Presadi je u veću posudu, ako iz nekog razloga ne možeš u zemlju, malo pognoji. Eventulano kupi još jednu, jer voćke je dobro saditi u paru.
|
|
![]() |
|
nela ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 26 |
I mi imamo mandarinu, već nekih 2 godine, ali nama se nit miče nit pomiče... jel netko zna što bih trebali raditi s njom...kako je održavati. Zasađena je u tegli.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Kako lijepo izgledaju
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Mima,
![]() |
|
![]() |
|
Hele ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
mima
![]() ![]() |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
mima ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 320 |
Evo, ja danas pobrala zadnje mandarine, sve u vrtu obrano, nema višeeeeeeeeee
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
![]() ![]() ![]() prelijepo |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Hvala,malecka je no kako sam je ljetos kupila narasla je podosta.Jedamput veča je nego kad sam je kupila.U proljeće ću je presaditi...ajme koja će to divovska mandarina biti za ...nekoliko godina
![]() |
|
![]() |
|
Caca ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 01 Rujan 2007 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 83 |
shasha, prekrasna ti je mandarina!
|
|
![]() |
|
Hele ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
Uzela si mi riječi iz usta. |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Ali jako dobro izgledaju...mogle bi za reklamu poslužiti...
|
|
![]() |
|
evo moje mandarine i zrelih(3-4 su već otpala) i zelenih plodova(zelenih još dosta ima)
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ja obožavam mandarineeeeeee.Imam i ja mandarinu doma i mislim da bi je trebalo početi brati jer joj zreli plodovi otpadaju
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
vepar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
Pokušaj nekoliko grana (tankih)koje su blizu zemlje položiti u zemlju ,mislim da će potjerati.
|
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Pa baš ću probati....ako uspije, društvo, javite se pa poklanjam....
|
|
![]() |
|
vepar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
Sam ti rekao da će se znalci javiti.Znači reznice,pa stavi onda nekoliko viška i sačuvaj do proljeća.
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Reznice - tako mi je rekao jedan stari striček.
A ako se sije onda se mora cijepiti ( ali ne protiv gripe) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4567> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |