maslacak7-nudi-trazi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910> |
Korisnik | |
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kamilica zapisano....
nata07 zapisano...iskreno neznam...ja sam kupila sjeme i zena mi je rekla da moze al nisam iskreno trazila bas po netu.... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Maslačkice, ima li suncokreta za mene?
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
albiziu bi ja ali jel to uspijeva iz sjemena?? i oće na kontinentu preživjeti zimu i hladnoću???
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ma sve primam
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
phlox onaj niski puzavi hoćeš? taj imam
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
svima koji cekaju moje paketice ispricavam se nisam stigla poslati sve je spremno i nisam vas zaboravila...uskoro cu sve poslati...oprostite...
![]() |
|
![]() |
|
a ovo je za sada popis sta zelim;
-dragoljub -tulipan (barem koja lukovica nemam nista ) -africki ljiljan -kalifornijski mak -turski karanfil crveni,bijeli -phlox -dianthus allwoodi"Alpinus" - -tritoma -erica -eceveria -krumpirko(ako ima tko gdje kupit saljem novce) ![]() -magnolija -reznice ruza bilo kakvih -plamenac mirisljavi.. -ukrasni badem -borovnica -rodondedron -buhac -suha ruza i slicno cvijece za suhe buketice -tritoma -adenium....bilo kakav mali ![]() -kamenjarke,kaktusici....uvijek dobro dosli... evo to je pocetnicki popis pa ako netko ima ili zeli od mene sta rado saljem |
|
![]() |
|
evo mog popisa sta za sada imam;
-turski klincic(roze boje) -cinije obicne(mix boje) -plavi zvoncic -uresnica(roza,bijela- mix) -gazanija (mix) -sarene margarete -nocna frajla - - -neven -cleome -kadifice niske (sarene,klasicna boja) kadifice niske (zuta boja)...jos zrije sjeme -lukovice zute narcise - za sada je to od sjemenki sta imam ostalo jos skupljam kao i reznice ili sadnice ...to cu naknadno jos nadopisati... sve cvijece mozete pogledati u mom vrtu |
|
![]() |
|
kontesaa zapisana
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
maslačak molim te zapiši me negdje za koju reznice pepeljuge, ali nemoj ju sad slati zbog vrućine...na jesen je bolje
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
super onda cu uzeti od tebe broj kad dodjem...a citala sam kazu da su sjemenke ono crno...prvo su zelene bobice a poslije pocrne...a u pravu si i slazem se s tobom ,al sad trenutno nemogu nikud po nabavku...
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ma narvno da moze...uzivancija je nesto posijati pa pratiti razvoj...
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ja imam nekoliko bija lantana i najesen ću ih malo prikratiti pa ako budeš htjela,javi se i zapelcaj ih.Ako se hoćeš malo zezati,pošaljem ti sjemenke od njih pa prati rast i razvoj.
|
|
![]() |
|
joj super...slucajno sam vidjela jedan...jel to onaj kad ides kroz tribunj za vodice...ja ti inace skoro nista neznam tu...tom ulicom sam slucajno prosla...
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
slušaj imaš divan i jeftin rasadnik blizu nas ljudi imaju svoj uzgoj cvijeća.. najbolje ti je neke biljkice kupiti a nisu skupe..ak te zanima
![]() |
|
![]() |
|
ja molim ako im tko lantanu..ikakvu...svida mi se biljka a nmam je... uskoro stavljam popis svega sta ja za sad imam...
|
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Maslačak, pošalji mi pp. Uskoro ću presađivati božur, pa da te imam u vidu.
Pozdrav.
|
|
![]() |
|
molim sve kojima sam obecala sta nek mi posalju pp...ovaj tjedan saljem sve...
|
|
![]() |
|
zapisala sam tvoj broj... bila sam u radovima pa mi dragi dosao s broda... imam ja tebe u planu posjetit uskoro
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |