Moj kamenjar i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 70> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Triputa
![]() Kod tebe od svega predivnoga uvijek nešto izdvojim, ovaj put je to helenij i heliopsis.
Taj heliopsis sad sam se sjetila da sam vidjela i kod Tonija u vrtu, nedavno, nisam znala što je to, mislila sam neke žute margarete, kako je predivan, ti imaš dupli a Toni ima mislim jednostruki
![]() Pitam jer se mislim u devetom zaletiti po par trajnica.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ne samo da si prava umjetnica za cvijeće nego si postala i pravi fotograf
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Naravno da će biti Kontesa, samo navrati kad ti se ukaže prilika.
Bergenia, Gioiaa da sam znala da ćete doći dočekala bi vas s
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja svracam da bi uzivala
![]() solanum l. je ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
eh ma tako je ispalo, ali nadam se da će biti još prilike
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Samo da se javim da sam bila kod tebe, prošetala, nauživala!
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Ma daj Kontesa, nije te valjda to malo kiše zaustavilo
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
zbog kiše si izbjegla pregled
![]() moja pampasica prošle god nije cvala, a ove se napol smrzla pa tjera tri lista..a ovogodišnja je jednom podlegla flakserici i iako je ponovo potjerala..mala je...kad ju uslikam vidjet ćete kaj je mala pampasica ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Je Shasha to je ona Andreina. Poslije joj cvjetovi požute. A imat ću znači i šarenu
![]() ![]() Željka ti si mi tu blizu, ak ti nešto treba možda bih ti mogla i dobacit ak malo jače zamahnem
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Lantana ,pampasica ,lonicera,oleandar...otavila me bez riječi ,sve izgleda mrak!
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Horti i moja pampasica je neka,a reklo bi se"srednjeg rasta" i uskoro će cvasti(već je potjerala samo da se otvore"metlice")a bome i ova "zebrica mi je neka "mini".Tebi je bar ona normalnog rasta.
Lonicera je prekrasna(ako je to ona što si mi rekla onda buš imala i drugu boju,moja je neka šarena)
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Triša. Da ima posla, ima, al gušti su gušti... A vidim da i ti imaš što zalijevati
![]() Andrea samo donesi, jedva čekam. Pripremit ću alat
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Horti, horti, pa to je sve ljepše i ljepše, treba to sve održavati, zaljevati, na super ti izgleda sve, prava si majstorica.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Moja lonicera cveteka ni dala, a gleć tvoju!!! Vidim ja da ti imaš i posebnu strategiju i po pitanju cvijeća i TM!!!
![]() ![]() Uskoro sam opet u tvom gradu i donosim ti nešto za spašavanje!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Štefice izgleda, kud je niska još je i rane cvatnje. Šašava pampasica. Hvala ti na posjeti.
Kat.rea ako su ti crocosmie tako slabuškane malo ih zaštiti zimi. Meni je gospođa u Decori rekla da ih posadim dublje, a za svaki slučaj ću ih i malo dodatno zaštititi smrekovim granjem. Za kniphofie nisam čula da su osjetljive. A vjerujem da će ti cvjetati iduće godine, kad se malo prilagode i ojačaju.
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Lijepa ti je ova lonicera,kao neka rasplesana balerina koja pleše na prstima.
Tvoja pampasica več cvate ![]() Ovaj mi se oleander baš sviđa ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Prvo ti zahvaljujem na odgovoru za balončić.
Uvijek me oduševiš novim slikama....
![]() Ako sam dobro shvatila za crocosmiu nije bed ako ne cvate prvu godinu..... ja sam kupila ovoga proljeća crvenog lucifera i nekakve niske crocosmie, em su slabo potjerale i listove, a o cvijetu mogu samo maštati izgleda.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
pozvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 221 |
Upute kako se riješiti muža????!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |