Abelia |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da ne bi dovodili ljude u zabludu, abelija dobro podnosi kontinentalnu klimu i prezimljava u vrtu.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Znači, u kont.klimi spremanje po zimi u kuću? A baš mi se sviđaju. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Da malo nadopunim ovu temu
Razmnožava se reznicama ljeti Moje ljetne reznice su se primile ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Manči, koje je pravo vrijeme za zakorjenjivanje grančica?
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
....aha, da..... jako se lako ražmnožava sa grančicama......
|
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Imam dvije abelije. Jadna je sa bijelim cvijetićima, a druga s roza cvjetićima. To su već pravi grmovi.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
....imam onu sa selenim lišćem, nije šareno....obilno cvje.a već prvu godinu.....jaaaako skromna biljka.....imam je u sahari na o.oku....
....ovako šarenog lišća nisam do sad vidila.....
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() Lijepi zimzeleni grm, cvjetovi sitni u zvonolikim skupinama bijele ili blijedoružičaste boje. Listovi šareni, zeleni prošarani bijelim, navodno u zimi pocrvene (nisam provjerila, imam je od proljeća). Na otvorenom uspijeva u krajevima s blagom klimom |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |