Kaktusi kapitalci |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 345 |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš sam ti htjela reći da stavljaš veće slike (uvijek stavljaš one male), a ti povećala.
Pa kapitalci zaslužuju i velike slike |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
AgavaL ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 122 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kako sam ljubitelj kaktusa u zadnje vrijeme me zadivljuju "kaktusi kapitalci" koji rastu kod nas te sam odlučila podjeliti s vama neke na koje sam naletjela u Malom Lošinju tj. gradu u kojem živim. Ako ste i vi naletjeli na neki slični bilo bi mi drago da ga podjelite s nama.
Prvi je Cereus peruvianus kojeg sam slikala izvan dvorišta. Žao mi je da nisam naletila na vlasnika da ga pitam nešto više o kaktusu, npr. koliko je star. Čini mi se, pošto je vezan uz pocinčanu cijev od 6 metara da on mora imati preko pet metara. ![]() Ups, sory na prevelikim slikama!? Kako smanjiti sliku? |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 345 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |