nada-m nova galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 33> |
Korisnik | |
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Komplet je prekrasan!
Čestitke i na izložbi! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Nada radovi su zaista prekrasni!!!
Reci mi koja je to podloga na ovim zadnjim radovima?? To je neko drvo ili???
I naravno, čestitke za 10 izložbu, vjerujem da ćeš imati šta i pokazati zahvaljujući tvome talentu.
Bravo
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
nada iskrene cestitke na izlozbi i puno uspijeha ti zelim
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Čestitke na izložbi! Nadam se da će biti slika!
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
čestitam nado na izložbi...neka bude lijepo a i korisno
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Hvala svima , malo sam na forumu , samo malo pogledam, malo komentiram jer sam u jako velikom poslu.
15.LISTOPADA JE MOJA 10-a SAMOSTALNA IZLOŽBA OVDJE U BJELOVARU, JAKO SE VESELIM , JAKO SAM NERVOZNA, JAKO PUNO RADIM KONAĆAN REZULTAT SVEGA ĆU VAM OBJAVITI NAKON IZLOŽBE SVI KOJI NISTE PREDALEKO I KOJI STE U MOGUČNOSTI DOĐITE, SVI STE POZVANI Pitajte ako vas u vezi izložbe nešto zanima. |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
nada predivni su radovi,motivi i kombiniranje boja savrseno
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
predivno je
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
savršeno!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasan komplet! Bravo! |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Nada, pravi si talent za slikanje!
|
|
![]() |
|
naravno da treba sve probati,a kako bi inaće znali šta nam ide bolje , šta nam se više sviđa i šta nas ispunjava zadovoljstvom, nisam ja samozadovoljna osoba , nisu sve slike za uramiti , nisu svi dani uspješni, ja volim raditi akvvarele ovih malih formata, neznam zašto, i jednom sam pitala profesora na tečaju slikanja da od 10 sličica pocjenim tek 5 ili 6 koje smatram dobrima on kaže da je to dobar prosjek i ja se toga držim i radim i dalje.
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Prekrasni akvareli!
![]() ![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
hvala, hvala svima na lijepim komentarima, a ovaj plavi akvarel koji ste izdvojile je na svili a ostali pejzaži su na papiru
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Jako lijepi akvareli,a i tacna je predivna,
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Ja sam pohvalila samo decoupage sa slikom ali primavera je to tako lijepo rekla....nenadmašna si slikarica i top broj 1, i meni je ova slika najljepša......
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Šta reći, akvareli prekrasni, prekrasni, svjetiljka jako lijepa.
vidi se da si i umjetnica, lako je zalijepiti salvetu, ali sve to treba imati umjetnički štih, a ti to imaš.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |