Koelreuteria paniculata - kelreuterija |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
Željka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jel zna netko da li se ovo drvo može razmnožiti reznicama?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
medomann ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 16 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 118 |
podrav i molba! ako bi netko mozda imao sjeme ove medonosne biljčice? ako nista budem posjetio onu lokaciju u Zg-u gore navedenu. hvala na slikovitoj informaciji
![]() |
|
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Zrinka draga ne znam postaviti sliku u tome je muka, a imala bih dosta biljkica za ubaciti.
|
|
![]() |
|
Zrinka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 208 |
Fatka hvala ti na informaciji , možeš ga i uslikati pa stavi slikicu
![]() |
|
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Ja sam sijala ovo drvo i dosta je poraslo.Jos ove zime cu drzati u kuci pa u proljece traziit stalnu lokaciju.
|
|
![]() |
|
Marpa ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2008 Lokacija: Slovenia Status: Offline Bodovi: 35 |
Odlično, hvala vam super ste.
Ako koga zanima to zanimljivo drvo, evo lokacija u Zagrebu. Tamo su dva stabla, jedno pored drugog.
Slovenski ga zovu mehurnik . Razumljivo, sjeme mu je u ovojnici, mjehuru.
U malom škrniclu, recimo :) Lijepo cvate , a u wikipedii piše da je boja tih plodova od žutosmeđe do ljubičaste.
evo u cvatu 20.06.2009.
lp
|
|
![]() |
|
Zrinka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 208 |
To je Koelreuteria paniculata - kelreuterija
Slika sa net-a ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
golubinje drvo ili drvo maramica ili davidia ima ovakve cvjetove, mislim da nije to
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
mislim da je to golubinje drvo...
|
|
![]() |
|
Marpa ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2008 Lokacija: Slovenia Status: Offline Bodovi: 35 |
Molim ako znate, koje je ovo drvo, snimljeno u okolici Zagreba. Jednako sam vidio (2) u Zagrebačkoj Dubravi , na Poljanicama
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |