Čaaarobni otok |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 78> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uživala sam šetajući tvojim vrtom, prelijepi cvjetovi, baš ti zavidim što živiš u takvoj klimi, gdje si možeš dozvoliti sve.....naravno dobronamjerna zavist......bravo za sve
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Predivna slika!
Imaš lijepe ruže !
Vidjela sam sliku difenbahije. Al' sam je spakovala, majko moja. Kad sam zakasnila! Da sam poslala kad sam govorila bio bi cijeli list, a ovako ...
E, ono su ti alstroemerie!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
....zora na otoku....
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...tamni alysium je na ogradi dugo muku mučio, a kad se priviknuo postao polupadajući grmić....sad je najljepši...
![]() |
|
![]() |
|
...klematis Ramona je još jedan cvjet dao, minijaturni...i on je na taraci ali uz zid , ima počasno mjesto zaštičen od vjetra, u polusjeni...ukupno dao 4 cvjeta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
...na iste uvjete ali krajem kolovoza je pošla vodenika, u hladu je niti virila niti pirila, a na ogradi se preporodila...jest da je dobila formu puzavice zbog vjetra, ali jesensko sunce joj godi i cvjeta li cvjeta......
![]() |
|
![]() |
|
...otkriće ovog ljeta - mirisna kunica na taraci....toliko puta je došla do smaknuća od žeđi i vjetra ali se svaki put vratila.....neuništiva....prošla je test vjetrovite tarace i to na ogradi đe su uvjeti grozomorni
![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja...hvala na posjeti...
Flavia.....znači danas smo "zajedno" bile na otoku...ja u stvarnosti a ti virtualno....ajde neka!!!!!Hvala za clematis....znači Ramona...lijepo ime...
...upravo smo došli barkom...noć predivna, milioni zvijezda na nebu, mjesec pomalo izlazi.....
...more mirno i tiho, barke izašle na lignje....sve barka do barke sa svijećama...ali liganja nema...nisu došli....
...zalaz sunca bio famozan i inače cijeli dan u prirodi...kupali smo se jučer i danas...more odlično....
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Draga Manči, pa ja sam tek danas slučajno naletjela na tvoju temu.....i tek sad vidim da sam dugo vremena bila baš uskraćena za savršenu ljepotu tvoga otoka i općenito tvojih divnih slikica "s dušom"....Biljke su ti lijepe, općenito sam očarana s tvojm "krajem" još od ljetos....ma prekrasno!
![]() ![]() ![]() je klematis Ramona...2 grupa...orezuje se u rano proljeće, kad tek počnu pupati...starije biljke na visinu do 1,2 m....mlađe se režu niže....iznad mjesta gdje se granaju nove grančice...
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Baš je sve prekrasno manči..sigurno uživaš u tom okruženju mora i biljki..
|
|
![]() |
|
..hvala Otok...
![]() Bako, baš mi je drago
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo Manči - more, cvijeće, mačkica i kornjačica
Bijela azaleja je prekrasna |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Manči cvijeće ti je prekrasno!
![]() A slika kako se mačka oblizuje iznad kornjače...
![]() ![]() ![]() Inače povremeno priznam da kradem!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
....samo jedna mi miriše i to ova što sam je slikala i sve su rascvatuše...tako brzo ocvatu.....treba ciljano kupovati, a ne ovako ko ja na blef.....
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ja imam baš penjačicu, ali nije lijepa kao ova tvoja, odmah se rascvate, nema dugo pupoljak, ali jako miriše, sve žute koje sam vidjela jako mirišu. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
...ne, Korni je čančara, naša kopnena kornjača...imamo ih u izobilju po livadama i šikarama....... napast su u vrtu, pojedu povrće i cvijeće.....
....moj žabac obožava Mačkijevu hranu...
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Žuta ruža je prekrasna!!! A i korni je baš sladak-to je vodena?!
|
|
![]() |
|
...hvala Lantana...volim žute ruže ali nikako pogoditi na penjačicu...imam ih 3 i ni jedna penjačica.....
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Plavi zvončić i bijela azaleja, koja lijepa kombinacija, a žuta ruža je fantazija
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
....Korni i Mački...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |