Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Čaaarobni otok
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Čaaarobni otok

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 78>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 00:23
uživala sam šetajući tvojim vrtom, prelijepi cvjetovi, baš ti zavidim što živiš u takvoj klimi, gdje si možeš dozvoliti sve.....naravno dobronamjerna zavist......bravo za sveClapClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2009 u 20:59
Predivna slika!

Imaš lijepe ruže !

Vidjela sam sliku difenbahije. Al' sam je spakovala, majko moja. Kad sam zakasnila! Da sam poslala kad sam govorila bio bi cijeli list, a ovako ...
E, ono su ti alstroemerie!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 15:38
....zora   na  otoku....

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 15:35
...tamni  alysium je  na  ogradi dugo  muku  mučio,  a  kad  se priviknuo postao  polupadajući  grmić....sad  je  najljepši...

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 15:30
...klematis  Ramona  je  još  jedan  cvjet dao,  minijaturni...i  on  je  na  taraci  ali  uz  zid  ,  ima  počasno  mjesto  zaštičen  od  vjetra,  u  polusjeni...ukupno  dao  4  cvjeta   Confused.....

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 15:27
...na iste  uvjete  ali  krajem  kolovoza  je pošla  vodenika,  u  hladu  je  niti  virila  niti  pirila,  a  na  ogradi  se  preporodila...jest  da  je  dobila  formu  puzavice  zbog  vjetra,  ali   jesensko  sunce joj  godi  i  cvjeta  li  cvjeta......

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 15:22
...otkriće  ovog  ljeta -  mirisna  kunica  na  taraci....toliko  puta  je  došla  do  smaknuća  od  žeđi i  vjetra  ali  se  svaki  put  vratila.....neuništiva....prošla  je  test  vjetrovite  tarace  i  to  na  ogradi  đe  su  uvjeti  grozomorniDead......

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2009 u 21:18
stefkaja...hvala  na  posjeti...

Flavia.....znači  danas  smo  "zajedno"  bile  na  otoku...ja  u  stvarnosti  a ti  virtualno....ajde  neka!!!!!Hvala  za  clematis....znači  Ramona...lijepo  ime...

...upravo  smo  došli  barkom...noć  predivna,  milioni  zvijezda  na  nebu,  mjesec  pomalo  izlazi.....
...more  mirno  i  tiho,  barke  izašle  na  lignje....sve  barka  do  barke  sa  svijećama...ali  liganja  nema...nisu  došli....

...zalaz  sunca  bio  famozan i  inače  cijeli  dan  u  prirodi...kupali  smo  se  jučer  i  danas...more  odlično....
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2009 u 10:13
Draga Manči, pa ja sam tek danas slučajno naletjela na tvoju temu.....i tek sad vidim da sam dugo vremena bila baš uskraćena za savršenu ljepotu tvoga otoka i općenito tvojih divnih slikica "s dušom"....Biljke su ti lijepe, općenito sam očarana s tvojm "krajem" još od ljetos....ma prekrasno! smile71Veliki pozdrav tebi i tvojoj ekipi smile79
Od jutra čitam tvoju temu od početka do kraja i baš sam oduševljena svime, a klematis koji je kupljen pod "Sealand Gem" i za kojeg si me davno pitala identifikaciju....mislim ovaj:

je klematis Ramona...2 grupa...orezuje se u rano proljeće, kad tek počnu pupati...starije biljke na visinu do 1,2 m....mlađe se režu niže....iznad mjesta gdje se granaju nove grančice...smile73
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 17:17
Baš je sve prekrasno manči..sigurno uživaš u tom okruženju mora i biljki..
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 08:45
..hvala  Otok...Smile

Bako,  baš  mi  je  drago Clap da  ćeš    gledati  ugođaj  iz  uvale  u  svom  stanu......eh,  pa  kad  neko  gunđa  na  tehnički  napredak!Confused...npr  moj MM....
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 08:11
Bravo Manči - more, cvijeće, mačkica i kornjačica

Bijela azaleja je prekrasna
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 07:37
Manči cvijeće ti je prekrasno!Clap

A slika kako se mačka oblizuje iznad kornjače...LOLLOLLOL

Inače povremeno priznam da kradem!WinkTrenutačno mi je na zaslonu tvoja slika: ona uvala za koju si napisala -malo ugođaja na kraju ljeta.....Tako mi je lijepi pogled na monitor!Big%20smile
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 23:07
....samo  jedna  mi  miriše i  to   ova  što  sam  je  slikala  i  sve  su  rascvatuše...tako  brzo  ocvatu.....treba  ciljano  kupovati,  a  ne  ovako  ko  ja  na  blef.....
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 22:53
Originalno poslano od člana manči manči napisao:

...hvala Lantana...volim  žute  ruže  ali  nikako  pogoditi  na  penjačicu...imam ih  3 i  ni  jedna  penjačica.....

Ja imam baš penjačicu, ali nije lijepa kao ova tvoja, odmah se rascvate, nema dugo pupoljak, ali jako miriše, sve žute koje sam vidjela jako mirišu.
život je more
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 22:49
...ne,  Korni  je  čančara,  naša  kopnena  kornjača...imamo  ih  u  izobilju  po  livadama  i  šikarama.......  napast  su  u  vrtu,   pojedu  povrće  i  cvijeće.....
....moj  žabac  obožava  Mačkijevu  hranu... 
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 22:43
Žuta ruža je prekrasna!!! A i korni je baš sladak-to je vodena?!
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 22:19
...hvala Lantana...volim  žute  ruže  ali  nikako  pogoditi  na  penjačicu...imam ih  3 i  ni  jedna  penjačica.....
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 22:11
Plavi zvončić i bijela azaleja, koja lijepa kombinacija, a žuta ruža je fantazija Clap
život je more
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 22:07
....Korni  i  Mački...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.