Ukrasni batat |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3456> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sad ste i mene zainteresirale....u vezi spremanja...
Ja sam pospremila cijelu sadnicu ...sa lišćem... može tako ili to nije dobra ideja? |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
da malo dignemo temu!
danas sam dobila gomolje batata,o njemu ništa ne znam! trebam li ga odma saditi ili čekati proljeće. |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
evo vidim da ste zaboravili na ovaj cvijet,ja sam ga kupila ove godine,i več mi cvjeta,ima preslatke male roze cvjetiće..........kad stignem stavim sliku.
|
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
rudi ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1 |
kako da spremim gomolj ukrasnog batata? danas sam ga izvadila i spremila bi ga za proljeće al nisam sigurna kamo bi bilo najbolje?!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo i mojega... Izbliza.
![]() I u središnjem otoku.
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gentian(a) ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 119 |
Batat voli sunce i višu temperaturu pa ga je dosta zeznuto sačuvat zimi! |
|
![]() |
|
ruzica dana ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 16 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 14 |
ja imam povrce batat a za ovaj prvi put cujem. povrce batat slici na suncokret pa ga zato sadim uz ogradu jer je velik i lijep.
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ajde napišite malo o uzgoju batata i kako ga sačuvati zimi
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
ANALAURA ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 28 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 7 |
Najbolje je uzeti vrh biljke za pelcanje, staviš je u zemlju i u plastenik , ili na prozor . Imam dosta pelcera pa ako neko želi nek se javi.
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Baš je super!
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Evo ranija slika mog batata sad je još puno veći.
![]() |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Bromi, i mislila sam da ih i ti imaš. Ovakav reckavi imam i ja samo u smeđoj nijansi.
Analaura bi za pelcanje trebala dati odgovor
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
evo da i ja stavim svoje tu su tri vrste, kako uzeti pelcer kada su te grane dugačke
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
E ovaj zeleni je prekrasan.Vidjela sam,kod nas ih je bilo za kupiti po 3-5kn(zavisi od mjesta.na placu ili u rasadnicima).Sljedeće godine ga kupujem
|
|
![]() |
|
martina1985 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 409 |
super izgledaju.... imaš koji pelcer da sačuvam za drugu godinu za balkon?????
|
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Evo ih:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ANALAURA ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 28 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 7 |
Imam samo pelcere , stavit ću mada nije tako lijepo kao odraska razgranata biljka. |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
jel ima netko sliku tog ukrasnog batata
|
|
![]() |
|
Analaura, hvala na savjetu!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |