Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 124125126127128 165> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
neće tvoja riknuti, samo je stavi na toplo, dobra je ona
![]() plumerija je dobro doputovala kući, još da nikne lijepi bucmasti adenium bit ću presretna ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Bromi, dobro čuvaj ruseliju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Baš je dobro, a i slika je ispala super, kao da sunce prolazi kroz nju
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
lantana evo iz malo bližeg nadam se da se bolje vidi
![]() krizanteme sam ja sadila, samo se pikne grančica u proljeće i nikakve brige do jeseni dok ne procvijetaju, samo ih treba zaštititi od mraza smrcko- klorofitumu je bolje u negrijanom nego u pretoplom,i ja ću moga morati skloniti jer mu je pretoplo flavia evo tvoje-moje bijele ruselije ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno cvijeće
![]() Ovo što visi na plafonu, ako se ne varam klorofitum, može u grijane prostorije ili ne? |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Dugo nisam šetala ovim dvorištem, a sada sam
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prvo mi je pala na pamet misao, kuća puna cvijeća i to prekrasnog, taj lanac sreće se ne vidi dobro pa neznam što je to ali izgleda fantastično, i posebno lijepo mi je kombinacija u kaci
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Bromi, prekrasne krizanteme, ali adenium je gazda kuće.
|
|
![]() |
|
stefkaja, otok i niho svima
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E sad sam prvi put čula za to da se tako zove --lanac sreće ---------ali ostala sam bez riječi jer nisam nigdje ljepši i vidjela
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Orhideja je prekrasna, a lanac sreće se dobrano produžio
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Ma baš sve ti je jako lijepo..
|
|
![]() |
|
flavia nadam se da će biti malča u ponedjeljak da i to riješim
adenium je za sada super..samo sam malo ljubomorna ![]() |
|
![]() |
|
korijenko, baka i lora hvala na posjeti i svima jedna velika
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Jooj super je sve....adenium tvoj...je isti ko moj....dva brata iz MBM-a...i moji imaju pupoljaka, a vidim i tvoji ih imaju dosta.....super su mi! Ciklama je krasna, a orhideja predivna!.....drago mi je da klematis još cvate...a malča je bilo najjeftinije u Baumaxu - po 20 kn vreća
![]() Baš sam se razveselila tvojim sličicama! Super!
|
|
![]() |
|
moja srdašca ili kako sam čula lanac sreće
![]() evo i šarene šeflere..stablašice ![]() hoya ![]() samo da vidite da nema više mjesta za cvijeće na prozorskoj dasci nego ga moram vješati i po plafonu ![]() |
|
![]() |
|
za sada imam jedan cvijetić orhideje, ali tjeraju nove granćice i to sve četiri tako sam ponosna
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
bromelija, kod tebe je zaista sve prekrasno, užitak je prošetati, uvijek ima se što vidjeti
![]() ![]() ![]() da...skoro sam zaboravila ova kaća mi je super....
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
flavia clematis još uvijek cvijeta a pridružilo mu se i nekoliko mačuhica, ima i lukovica ali su još u zemlji..planiram kupiti malč i staviti da zaštitim korijen
![]() a ovo je trenutno stanje u kamenjaru pod glicinijom stablašicom ![]() a ovo u kačici pod borićem ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ciklama, adenium i krizanteme... sve jedno ljepše od drugog!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 124125126127128 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |