Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mali bilogorski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mali bilogorski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 124125126127128 165>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Status: Offline
Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 22:35
neće tvoja riknuti, samo je stavi na toplo, dobra je ona smile188
plumerija je dobro doputovala kući, još da nikne lijepi bucmasti adenium bit ću presretna smile71
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 22:29
Bromi, dobro čuvaj ruseliju smile181....da mi imaš od čega zapelcat kad moja rikne! smile72
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 22:13
Baš je dobro, a i slika je ispala super, kao da sunce prolazi kroz nju Clap
život je more
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 22:11
lantana evo iz malo bližeg  nadam  se  da se bolje vidi

krizanteme sam ja sadila, samo se pikne grančica  u proljeće i nikakve brige do jeseni dok ne procvijetaju, samo ih treba zaštititi od mraza

smrcko- klorofitumu je bolje u negrijanom nego u pretoplom,i ja ću moga morati skloniti jer mu je pretoplo

flavia evo tvoje-moje bijele ruselije

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 12:28
Prekrasno cvijećesmile99
Ovo što visi na plafonu, ako se ne varam klorofitum, može u grijane prostorije ili ne?
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 22:23
Dugo nisam šetala ovim dvorištem, a sada sam smile200i smile200, nadivila se prekrasnom cvijeću. Koliko je tu noviteta, majko mila, a neznaš koji je ljepši. Ove krizanteme na kraju si ti uzgojila ili su kupljene? ciklama je smile120.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 21:46
Prvo mi je pala na pamet misao, kuća puna cvijeća i to prekrasnog, taj lanac sreće se ne vidi dobro pa neznam što je to ali izgleda fantastično, i posebno lijepo mi je kombinacija u kaci Clap. Da li ti kaca stalno stoji vani, kod nas se jako rasuši i ispuca.
život je more
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 21:18
Bromi, prekrasne krizanteme, ali adenium je gazda kuće.
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 19:46
stefkaja, otok i niho svima smile79
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 19:28
E sad sam prvi put čula za to da se tako zove --lanac sreće ---------ali ostala sam bez riječi jer nisam nigdje ljepši i vidjelasmile57
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 18:06
Orhideja je prekrasna, a lanac sreće se dobrano produžio
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 16:05
Ma baš sve ti je jako lijepo..
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 15:22
flavia nadam se da će biti malča u ponedjeljak da i to riješim

adenium je za sada super..samo sam malo ljubomornaEmbarrassed na fuksiju i one njezine predivne i još bucmaste...raznobojne..šteta što nije bliže...kad ih nema kod nas nigdje u prodaji
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 15:16
korijenko, baka i lora hvala na posjeti i svima jedna velika smile79
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 15:14
Jooj super je sve....adenium tvoj...je isti ko moj....dva brata iz MBM-a...i moji imaju pupoljaka, a vidim i tvoji ih imaju dosta.....super su mi! Ciklama je krasna, a orhideja predivna!.....drago mi je da klematis još cvate...a malča je bilo najjeftinije u Baumaxu - po 20 kn vreća Wink...ja sam kupila, ali čekam proljeće da potjeraju lukovice uokolo...pa ću onda zamalčirat klematise da im ne bude "vruće" za korijen slijedeće sezone!
Baš sam se razveselila tvojim sličicama! Super!
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 15:11
moja srdašca ili kako sam čula lanac sreće

evo i šarene šeflere..stablašice

hoya

samo da vidite da nema više mjesta za cvijeće na prozorskoj dasci nego
ga moram vješati i po plafonu

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 15:02
za sada imam jedan cvijetić orhideje, ali tjeraju nove granćice i to sve četiri tako sam ponosna

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 15:00
bromelija, kod tebe je zaista sve prekrasno, užitak je prošetati, uvijek ima se što vidjetiClapClapClap

da...skoro sam zaboravila ova kaća mi je super....

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 14:57
flavia clematis još uvijek cvijeta a pridružilo mu se i nekoliko mačuhica, ima i lukovica ali su još u zemlji..planiram kupiti malč i staviti da zaštitim korijen

a ovo je trenutno stanje u kamenjaru pod glicinijom stablašicom

a ovo u kačici pod borićem

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 14:55
Ciklama, adenium i krizanteme... sve jedno ljepše od drugog!ClapClapClap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 124125126127128 165>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,617 sekundi.