Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 121122123124125 165> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uh, bromi, koliko toga kod tebe ima. Divota! Dok sam okretala stranice svidjelo mi se dosta toga, ali ovaj cvijet na zadnjoj slici me douševio. Biljke sa takvim bojama lista volim - nešto posebno - predivno! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
zahvaljujem kat rea
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Sada sam bila u bakinom vrtu i čitajući o crasuli koju je dobila od Otok čini mi se odem na net potražiti ( znatiželja
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
baš je predivna svaka čast
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Calathea je prekrasna, s njima i ja imam uvijek isti problem - posmeđe im listovi na rubovima, ali ova tvoja se krasno pomladila
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
to je biljka iz porodice calathe, kod mene je već nekoliko godina..listovi su bili na dugački stapama ali su im rubovi prošle zime posmeđili te sam ih sve porezala i ljetos su izrasli ovi predivni veliki samo još nemaju tako dugu stapu, ali se nadam da će izrasti.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Kaj je ovo,Brome
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
kad god dođem u tvoj vrt stvarno se čovijek nadivi tvojem cvijeću ali uvijek mi zapne za oko Lantanin paket -to je za ne povijerovati
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lili 68 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Bromelija ,opet si bilježnicu zagubila!
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
a kaj se ti gore cerekaš, ko da ga ti nečeš
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ma nije istina! Mislim,nije istina da me sram
![]() |
|
![]() |
|
draga moja, nije valjda
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
...i jasmin hoće (onaj drugačiji od mojeg)...sam ju je sram pitat....
![]() |
|
![]() |
|
i blizanci su ok za sada a nadam se da će tako i ostati
![]() |
|
![]() |
|
no dakle, pa nisam zato pohvalila. Za "što još" moram pogledati tvoj vrtek ispočetka
![]() |
|
![]() |
|
kada ti paše da pošaljem i što još
![]() |
|
![]() |
|
samo da prijavim šetnju........... a lanac od srca je baš predivan
|
|
![]() |
|
kat.rea, smrcko, triša, anaida curice moje svima velika
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lantana i dalje sije radost cijelom lijepom našom! Ja sam dio njenog poklona odmah u zemlju piknula ia zasad se super drži (prekrila sam kamenjar borovim grančicama pa tako neka čeka proljeće), a dio osjetljivijih mediteranskih biljki kao i ti - u teglice, u podrum, i čekamo proljeće!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 121122123124125 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |