nada-m nova galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 33> |
Korisnik | |
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivni radovi,nije mi jasno gdje si se to skrivala do sad,stalno se vrtim a nisam ovu ljepotu otkrila,ne mogu vjerovat!Trebat ću uzati slobodne dane da bih na miru ovo pogledala!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
RL[U=http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/decoupage/moje_slike/5730.aspx]
|
|
![]() |
|
RL=http://w[Uww.cvijet.info/slike_cvijeca/decoupage/moje_slike/5722.aspx]
|
|
![]() |
|
![]() |
|
RL=htt[Up://www.cvijet.info/slike_cvijeca/decoupage/andeli/5717.aspx]
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Nado sretna sam što s nama dijeliš svoje radove jer su jednom riječju fantastični!!!!
Ovakvi radovi zaista zaslužuju da ih se pokaže na izložbama!!!
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Apstrakcija ti je ge-ni-jal-na
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Nado svaka čast, divim se tvojim radovima
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kami, apstraktni motivi su mi malo izazovi i pokušaji, vidjeti čemo.
More, ni ja sama nisam dugo bila opčenito na forumu , jer mi malo nedostaje vremena, valjda ću kad odem u mirovinu moći malo više pratiti sve što radite. Anđelka, puno pažnje posvečujem dekoraciji prostora gdje je izložba opčenito atmosferi pa i delicijama kojima počastimo goste, a za koje ja nemem nimalo zasluge nego je to isključivo angažman i umijeće mojih kčeri. Alenka , Andrea hvala vam. Htjela bi da svima mogu pokazati cijeli prostor uređen i spreman za posjetioce, ali bi bilo malo pretenciozno i samohvalisanje, a dušu i pozitivnu energiju koju tamo osječamo nemogu prenijeti ovim putem . |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasni radovi, ali zašto nas mamiš onim kolačima
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
draga nado, dugo me nije bilo u tvojoj galeriji. sve sam pogledala od početka i tvoji radovi su mi jako jako lijepi. svaki je poseban na svoj način.
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
nado, ova apstrakcija je baš zanimljiva, poput susreta Jupitera i Saturna
(ili Marsa i Venere hehe), ide ruku pod ruku s Primaverinim jupiterskim privjeskom ;) sviđa mi se mali odmak od tvojih nježnih cvjetnih tema... |
|
![]() |
|
URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/moje_slike/4002.aspx]
za dobar ugođaj |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |