Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 165> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne samo da imaš prekrasno cvijeće nego i lijepog čuvara, a bvogme i ulica će vam biti super.....uvijek se nagledam lijepih slikica kod tebe
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Bromelia,kaj je ono na prozoru lijepi,debeli adenium?Gdi si ga nabavila,kolko je star i kak ga održavaš?
Sve ti je cvijeće prekrasno,al kad sam vidla adenium... |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Smrcko ono drvo što si pitala je glicinija od nje radim stablašicu
![]() Niho ![]() Lora zahvaljujem na lijepim komentarima ![]() Rain adenium je kupljen u mbm u zg, nije previše bucmast jer je iz reznice na proljeće se obrezuje pa ćemo pelcati, a ako se siju dugo ne cvijetaju. ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ispravak navoda - neki sijani adenijumi cvatu već za 8 - 9 mjeseci,ak vam je to za ohrabrenje
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Hanić...daj nam neko ohrabrenje i za nicanje posijanih....koji već 20 dana ne trzaju....
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ne zalijevati previše i odozgo pokriti sa nečim da ima zračne vlage,možda još niknu ak nije bilo staro sjeme
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
moj nije uspio trulo je
![]() ![]() čini mi se da je jednostavnije sa pelcanjem, ja sam čula da dugo traje dok ne procvijetaju....super ako ne treba tako dugo... |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Jooj Bromi...ne sekiraj se ništa..nismo mi krive....očito je staro sjeme...moje sjemenke još nisu trule...ali niti ne "trzaju"....očito ovaj put nismo imali sreće...možda bude drugi put više sreće!
![]() |
|
![]() |
|
kako da mi nemamo sjemenke iz naših adeniuma, a da probamo oprašit
![]() |
|
![]() |
|
Ja sam probala oprašit..za sad neuspješno....probat ću opet!
![]() |
|
![]() |
|
ja sam upravo sada oprašivala ....možda mi se posreći...
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Baš mi se sviđa tvoj vrt, kučne biljke su ti isto prekrasne..a cezar je pravi frajer
|
|
![]() |
|
Lili 68 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Cure ,kako ide oprašivanje?
![]() |
|
![]() |
|
samo se ti smij, tražit ćeš sjemenke
![]() |
|
![]() |
|
Evo ja samo da pitam kad će nove sličice i da podsjetim gazdaricu da isprazni sandučić....porukice "kipe" iz njega...ne stane više niti jedna...
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bromelija kuća sad zbilja izgleda kao "kućica u cvijeću"! Sa svih strana. Maćuhice su
![]() ![]() ![]() A i ljubimac je prekrasan!
|
|
![]() |
|
jojjj evo brišem, brišem...a sikica nema...kod mene se kopa neveliko...još malo pa gotovo
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Bože nisam nikad ni razmišljala da se od glicinije može praviti drvce-što sad baš vidim da i može biti prelijepo...odma sam svoju izdvojila i pripremila da imam 1 lijepo drvce-i mogu zamisliti kako je divno kad se rascvijeta -a voljela bi baš vidjeti da je neko teko nešto uradio
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Predivno cvijeće adam me je ostavio bez daha,kako ga održavaš preko zime,moj je već do sada izgubio dva lista pa sam malo zabrinuta???Cezar je predivan bez obzira što je ozbiljan!!
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Cezar je pravi čuvar. Drago mi je da su radovi gotovi i da je na kraju lijepa ulica. A za biljke mogu samo reći: Kod bromelije lijepo kao i uvijek !
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |