Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mali bilogorski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mali bilogorski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4445464748 165>
Korisnik
Poruka
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2009 u 23:02
ne samo da imaš prekrasno cvijeće nego i lijepog čuvara, a bvogme i ulica će vam biti super.....uvijek se nagledam lijepih slikica kod tebeClapClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2009 u 23:07
Bromelia,kaj je ono na prozoru lijepi,debeli adenium?Gdi si ga nabavila,kolko je star i kak ga održavaš?
Sve ti je cvijeće prekrasno,al kad sam vidla adenium...
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 08:14
Smrcko ono drvo što si pitala je glicinija od nje radim stablašicu smile78
Niho smile78
Lora zahvaljujem na lijepim komentarima smile78
Rain adenium je kupljen u mbm u zg, nije previše bucmast jer je iz reznice
na proljeće se obrezuje pa ćemo pelcati, a ako se siju dugo ne cvijetaju.smile78

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 09:07
ispravak navoda - neki sijani adenijumi cvatu već za 8 - 9 mjeseci,ak vam je to za ohrabrenje
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 10:03
Hanić...daj nam neko ohrabrenje i za nicanje posijanih....koji već 20 dana ne trzaju....Unhappy
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 11:03
ne zalijevati previše i odozgo pokriti sa nečim da ima zračne vlage,možda još niknu ak nije bilo staro sjeme
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 11:21
moj nije uspio trulo je smile43flavia sory smile78
čini mi se da je jednostavnije sa pelcanjem, ja sam čula da dugo traje dok ne procvijetaju....super ako ne treba tako dugo...
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 11:39
Jooj Bromi...ne sekiraj se ništa..nismo mi krive....očito je staro sjeme...moje sjemenke još nisu trule...ali niti ne "trzaju"....očito ovaj put nismo imali sreće...možda bude drugi put više sreće! smile78
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 11:46
kako da mi nemamo sjemenke iz naših adeniuma, a da probamo oprašit Wink
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 12:03
Ja sam probala oprašit..za sad neuspješno....probat ću opet! Wink
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 12:13
ja sam upravo sada oprašivala ....možda mi se posreći...smile81
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 15:03
Baš mi se sviđa tvoj vrt, kučne biljke su ti isto prekrasne..a cezar je pravi frajer
Na vrh
Lili 68 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 114
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lili 68 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 15:06
Cure ,kako ide oprašivanje?smile96
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 15:48
samo se ti smij, tražit ćeš sjemenke smile72
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2009 u 19:47
Evo ja samo da pitam kad će nove sličice i da podsjetim gazdaricu da isprazni sandučić....porukice "kipe" iz njega...ne stane više niti jedna...Wink
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2009 u 19:52

Bromelija kuća sad zbilja izgleda kao "kućica u cvijeću"! Sa svih strana.

Maćuhice su ClapClapClap
A i ljubimac je prekrasan!
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2009 u 19:55
jojjj evo brišem, brišem...a sikica nema...kod mene se kopa neveliko...još malo pa gotovo 
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2009 u 20:50
Bože nisam nikad ni razmišljala da se od glicinije može praviti drvce-što sad baš vidim da i može biti prelijepo...odma sam svoju izdvojila i pripremila da imam 1 lijepo drvce-i mogu zamisliti kako je divno kad se rascvijeta -a voljela bi baš vidjeti da je neko teko nešto uradio
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2009 u 18:21
Predivno cvijeće adam me je ostavio bez daha,kako ga održavaš preko zime,moj je već do sada izgubio dva lista pa sam malo zabrinuta???Cezar je predivan bez obzira što je ozbiljan!!smile55 
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2009 u 18:39
Cezar je pravi čuvar. Drago mi je da su radovi gotovi i da je na kraju lijepa ulica. A za biljke mogu samo reći: Kod bromelije lijepo kao i uvijek !
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4445464748 165>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,468 sekundi.