Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Swap i natječaji
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - No.1 Božićni swap 2009.
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

No.1 Božićni swap 2009.

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 18>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2009 u 23:49
Ništa se ne brini, provjerit ću sa More je li ona možda slikala svoje radove prije nego ih je poslala! Thumbs%20Up Nisi ništa zakasnila, sve je na vrijeme, ti samo rješavaj svoje stvari i opusti se...
Nažalost, ništa ne moraš niti možeš stisnuti, slikice su na kolažu te veličine koje jesu... Trudila sam se da ne budu previše sitne! Disapprove 
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2009 u 22:55
Izzy ja sutra saljem moj poklon za More, ali ne znam dali cu moci njene slikati i gdje da vidim sve ove divne poklone na sta trebam pritisnuti.
Malo pokasno ali sam ovih 8 dana bila svaki dan 2 puta na Rebru, a sada cu vjerojatno na nocno dezurstvo, osim danjeg.
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2009 u 21:15
Hvala, hvala! Embarrassed Zasad sve ide ležerno i uživam u svemu! Nadam se da će se svakome svidjeti njihov scrapbook, htjela sam reprezentativno prikazati vaše radove, a i da imate nešto za uspomenu! Mene užasno vesele ovakve stvari, šta mogu... I uvijek naučim nešto novo! smile61
Moj blog

Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2009 u 20:58
smile227 ako je suditi po radovima ova prva dva para ovo će biti swap za pamćenje.
sve mi je jako lijepo... cure su si očito dale truda, a kad s guštom radiš onda to ide...

a molim vas da ne zaboravite na zasluge naše drage organizatorice koja ima najviše posla... i vraški ga dobro obavlja....

Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2009 u 18:18
Izzy odlično si to upakiralasmile141
Čipka je predivna,ne mogu doći sebi od sreće.....Rosa2 hvala ti punosmile79
A čestitka je posebna jer nije nacrtana nego je cijeli uzorak izvezen......smile72.......predivno
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2009 u 18:16
Bravo Mare i Rosa 2, prekrasno ste to izvele Clap
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2009 u 18:06
Bravo cure! smile55Super je smile164!
ANĐELKA
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2009 u 15:57

Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2009 u 15:56
Evo i novih radova! Prekrasni su, a s druge strane - nisam ni sumnjala! Smile
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2009 u 14:12
Hopa, ovdje se radi sve u šesnaest!!!

Što cure što izzy...ne znam koga da više pohvalim????

Ma šaljem vam svima jednu veeeeeeviku pusuuuuuu
smile79
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2009 u 11:53
stigaooooo jeeeeeeeeeeeeeee,jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii smile126smile126smile126smile133
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2009 u 11:40
Kako sam svoje znanje proširila, želim to podijeliti i s vama... Ova "kolaž" tehnika se zapravo zove digital scrapbooking i veoma je zanimljiva... Naime, kao obični scrapbooking (sigurno znate čestitke u tom stilu), digitalni se radi i slaže od raznih elemenata (okviri, ukrasi, podloge itd.) i to se sve kemija u Photoshopu... Bezbroj mogućnosti! smile126
Moj blog

Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2009 u 11:26
Anđelka i Lluvia, totalno anđeoski swapići, divno smile92
Sviđa mi se kaj će se Izzy potruditi ovako upariti sve fotkice u kolaže Thumbs%20Up
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 21:52
jako lijepo smile141
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 21:52
Odlično Lollipop! Sigurna sam da te Duda - Lave obradovala! Fotkaj poklončić pa slikice šalji na moj mail kako bih mogla sastaviti kolaž kao i svim curkama, a objavim ga kad dobijem slike od Dude! Thumbs%20Up 
Moj blog

Na vrh
lollipop View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 122
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollipop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 21:41
Odlični radovi!!
I ja sam dobila svoj poklon
Ali moram ga poslikat poslat da vidite što sam ja dobila.
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 20:31
smile141prekrasni radovi,bravo curesmile211
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 18:42
anđelka,lluvia predivni radovi!!!
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 14:23
Originalno poslano od člana ElzaBuba ElzaBuba napisao:

Anđelka i Lluvia, bravo!

Hvala Elza, moram reči da sam oduševljena Iluviinim poklonom. U prirodi je još ljepši, prekrasan!
ANĐELKA
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2009 u 20:28
Anđelka i Lluvia, bravo!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 18>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.