No.1 Božićni swap 2009. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 18> |
Korisnik | |
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Radovi su predivni drage moje, vjerujem da smo sve jako zadovoljne i sretne kako zbog dobivenog tako i poslanog
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
mislim da sam nešto pobrkala u riječima. Htjela sam reči da je ovo sve jedno ljepše od drugog, a gore u postu sam malo izostavila riječi
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ovo je sve od ljepšeg, a ti draga Izzy ove dane imaš stvarno pune ruke posla!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
cure,fantasticne ste...radovi su odlicni....
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Ja sam prezadovoljna poklonom, putovao je izdaleka, ali je sretno stigao i što je najvažnije, jako me obradovao.
|
|
![]() |
|
Drage moje, fantastične ste! Radovi su fenomenalni!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Ajme, kakav maestralan decoupage swap u troje, famozni motivi i još sve uporabni predmeti, milina... Djevojke, sve ste se usrećile i to itekako...
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Dakle, ovo je naš trio fantasticus! Curke, ispravite me ako griješim.... ElzaBuba je poslala Rose ovu divnu kutijicu i čašu dok je Rose poslala Mikici prekrasne drvene podmetače sa vintage slikicama i anđeosku škrinjicu! Mikica je bila vrijedna i Elzi poslala ovaj krasan i veseli stakleni pladanj! Oduševljena sam vašim trudom cure!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
samo da javim i ja sam danas poslala svoje za prilu
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
I moj poklon je iz daleka stigao, oduševljena sam!
Sada ću poslati slike našoj vrijednici, ali budući da ja jako loše slikam, u prirodi je milijun puta ljepši.
|
|
![]() |
|
Bravo curke! Super razmjena!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
mare-nostrum (podlošci
![]() ![]() Dugokosa i proljeće: ajme, ovo kako god je heklano, preprepredivno je, i boja i simetričnost i uzorak... kao oni isprepleteni mandala uzorci i još vidim da je nešto zlaćano upleteno u sredini... ![]() kutići oko zvonca su ga učinili tako vintage i elegantnim, a boca mi izgleda kao da si ju za dizajn božićnog piva radila ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Monna, molim te onda poslikaj svoj rad prije nego ga pošalješ! Rok za swap je stavljen jer ja idem doma za Božić, a tamo na kompu nemam Photoshop ni ništa od svojih stvarčica koje mi trebaju - zato hitro, mislite malo i na mene...
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
mane-nostrum i rosa 2 super...bravo cure... ova dva para su fantasticno odradila razmjenu....jedva cekam kad svi razmijene radove....
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Izzy predivno si to slozila svaka cast na trudu ,dala si mi novu ideju kako izaranzirati sljedecu cipku,a mare jos jednom puno hvala na predivnom poklonu sad imam i ja nesto od dekupaz tehnike a ne samo cipku la la la
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi možete glasati u anketi |