KARMEN |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 42> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovo je sve jedno ljepše od drugog.
Super su ti ispale sličice s tim poznatim motivom mačke, volim male sličice, pa puno njih na istu temu. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Hvala vam svima što posjećujete moju galeriju i hvala na pohvalama. Jedva čekam najezdu boca s prozorom. Meni je super zanimljivo raditi na taj način
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Usput Izzy imam ovu salvetu s paunom od prvog dana kada sam počela s decoupageom, oko 9 mjeseci a tek sam ju sada iskoristila. Uvijek mi se sviđala.
Otok ove male ramice su drvene, kupljene na sajmu antikviteta za malo novaca, ali bile su samo dvije. Žao mi je što mi nisu uspjele slike da se vidi 2k |
|
![]() |
|
Sada sam tek vidjela da nisam stavila bocu koju sam radila ranije na isti način
nadam se da će vam se svidjeti ![]() ![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
salveta izvana,salveta iznutra,......
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
File, Anđelka
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
predivna boca!!!ova mi je još ljepša,a mace su preslatke!!! |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
boce su mi fantasticne..odlicna makar i posudena ideja...
![]() |
|
![]() |
|
Prila, Maslačak
![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Karmen,ja ne vidim ni jednu tvoju sličicu,zašto?
![]() |
|
![]() |
|
Nemam pojma piramida ja ih ubacujem preko imagesforme.com jer na poslu ne vidim preko drugih tako da ni ja ne vidim neke slike ako je netko postavio na photobucketu npr.
|
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Sad vidim slike!
Boca i podmetači sa paunom,presavršeni,sviđaju mi se i slikice sa mačkama...crno bijela boca,odlična,jako lijepo napravljena. |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
savrseni radovi karmen,svaka cast
![]() |
|
![]() |
|
tatjana_s ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 202 |
boca je zakon
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Sve ljepše od ljepšeg ali ova crno-bijela kambinacija je strašno dobra!
|
|
![]() |
|
Djevojčice moje puno, puno vam hvala
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Svi radovi su lijepi ali ova boca mi je nekako zapela za oko. Prekrasno....
|
|
![]() |
|
Danci-ka...hvala ti
Jedan set za kuhinju ( uklapa mi se po bojama )
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Krasni radovi Karmen!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |