more - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 29> |
Korisnik | |
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
drage moje hvala vam! stakla ću već negdi smistit. a što se čajnika tiče mama gušta
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
A More...baš me je ganula tvoja priča o maminom satu čajniku...e da si moja i meni bi osmjeh zatitrao od uha do uha, a vjerojatno bih te izljubila i grlila od siline emocije. Prekrasno je što takvi ljudi postoje , a iznimno mi je drago što te poznajem barem virtualno.
Rad
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Ma odakle crpiš te sve ideje !Ono sa satom je fenomenalno!
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Prije ne znam koliko miseci na internetu sam vidila zanimljiv tutorial i rekla sam sebi da definitivno moram pokušat nešto slično napravit. Kroz ovaj tjedan se konačno uhvatila posla. Za sada napravljeno kao eksperiment, htila sam vidit kako će to ispast pa da drugi put napravim nešto bolje.
Naime radi se o držaču za papire. U tutorialu su korištene stare knjige, ali kako ja ne volim kidati listove iz knjiga (ni iz novih ni iz starih), iskoristila sam malu staru bilježnicu sa tvrdim koricama.
Dakle, sve listove sam bacila. S unutrašnje strane korice sam zalijepila papir da pokrijem onu ružnu prazninu i na kraju sam cilu unutrašnjost pokrila ljubičastim rižinim papirom. S vanjske strane koricu sam prvo obojala sa 3 sloja bijele akrilne boje. Namučila se dok sam izrezala ovu salveticu sa cvijećem i sa leptirićima. Lipo zalipila i počelo bojanje ali ne sa spužvicom nego sa tankim kistom. Leptiriće sam obojala sa bojom breskve i bojom tulipana, duge listove sam istaknula sa zelenom bojom i na kraju sam malo pomalo bojala sa žutom bojom.
|
|
![]() |
|
Drugu stranu sam obojala sa žutom bojom, ali nekako mi bilo glupo ostavit onako prazno, bez ijednog motiva. Sitila sam se da sam na cd-u spremila neke slike, motive za printanje i našla sam motiv cvijeća. To sam isprintala, skalpelom izrezala šablonu i lagano tupkala po korici sa lila i zelenom bojom.
Na kraju sam iskoristila 4 botuna. Kako kod kuće nemam baš nekog izbora botuna, ove što sam našla obojala sam zelenom bojom i lakirala. Na korici sam probušila 4 rupice (na svakoj strani po 2) i sve povezala sa debelim koncem.
|
|
![]() |
|
Tutoriale možete vidjeti na http://www.svijetbiljaka.com/forum/forum_posts.asp?TID=4217&PID=334489#334489. Nadam se da će vam se svidjeti i da ćete same pokušat nešto napravit, po svom guštu. I još nešto. Mislim da bi bilo lipo kada bi bar ponekad stavile koji tutorial sa slikama u Monninu galeriju di sam ja stavila tutoriale. Bilo da nađete nešto na internetu, a još bolje bi bilo kada bi same pokušale napraviti neki tutorial.
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ovo je super!
![]() odlično si to odradila i hvala na tutorialu! |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
super ideja, izvrsna izvedba, bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nešto novo, upotrebljivo a jako lijepo izrađeno
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ovo je super...isprobat cu nesto sigurno...
a za tutorijal se slazem,al mislim da je bolje da same probamo napraviti... |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
hej draga,prije par dana sam natrapala na blog sa ovom idejom i odusevila me..bas mi milo da si je isprobala,super ti je ispalo!!!!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Super ideja i jako ti je lijepo ispalo!
|
|
![]() |
|
tatjana_s ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 202 |
ideja je odlična a djelo prekrasno
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
More, more
koji prekrasni radovi kod tebe!!!!
nisam bila dugo, ali sam se zato sada jaaaaako oduševila tvojim novim radovima.
![]() |
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Radovi su prelijepi...
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ajme kako slatko! baš mi ovako nešto i treba, ponestaje mi prostora, posebice oko kompjutera! I hvala što si stavila tutić, sigurno će mnogi htjeli pokušati!
![]() |
|
![]() |
|
drage moje hvala vam. drago mi je da vam se svidilo i zbilja bih volila kada bi još netko od vas napravio nešto slično. ja sam se zabavila s tim i imam namjeru još toga napravit. i tako imam papira na sve strane. negdi moram s tim
![]() @ kaća, taj tutorial sam vidila ne znam kad i od tada mi je stalno bio u glavi. samo je bilo pitanje dana kad ću konačno sjest i napravit nešto. a što ćeš kad sam malo lina
![]() @proljeće, baš mi je drago da si svratila do moje galerije. dugo te nije bilo. moram priznat da mi nedostaju tvoji radovi.
![]() @ proljeće baš mi je drago da si svratila u moju galeriju. dugo te nije bilo. moram priznat da mi nedostaju tvoji radovi. kad će bit nešto novo?
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ja sam zaslužila jednu odgojno-popravnu mjeru
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Drago moje more,najavljuju nam još ciče zime a ti nas griješ leptirićima i proljetnim bojama,divno toplo,lepršavo!
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Ovaj tvoj držač je genijalna ideja a osim toga ,što kaže Maslina donijela si nam dašak proljeća!Što se tiče stakla od sata i ja sam ga upotrebila za sliku i odlično izgleda a zakačila sam na zid s metalnim držačem za tanjure!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |