Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - maslacak7-nudi-trazi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

maslacak7-nudi-trazi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 10>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
sasafras View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1257
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sasafras Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 01:09
Jedan mali savjet u vezi čičoke. Ljusku koju ogulite sa čičoke kada ju čistite nemojte bacati u kompost ili u smeće. Zakopajte ju u zemlju i od te ljuske će izrasti biljka.
Sadite je negdje skraja, ne baš u vrt jer je jako invazivna.
Ništa mi ne pada na pamet
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 00:33
Može i ovako
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 22:36
ok onda moze ovakosmile81...sve dogovoreno...
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 22:18
Joj nemoj tući na dijeti sam i mršava kao štiglić , boliiiiLOL

Ma ne treba mi puno tek da počnem s njima. Imaš li moju adresu? Poslat ću ti adresu

Hvala velikasmile79
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 12:51
ma kaj ti pricas?! nema prodaje kod meneThumbs%20Down  ja sve poklanjam...
sutra ti saljem cicoke a ti samo uzivaj i posadi...nisam ti ih spakirala puno jer ti je za sadnju dosta par manjih grudica,ako zelis za upotrebu za prehranu reci i saljem veci paketic... i nema spominjanja novacasmile232...
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 01:25
Vidim da nudiš čičoke već sam ti spomenula, reci cijenu  i plati ću poštarinuSmile

Rado bi uplatila na neki tvoj račun jer me preuzimanje (ovisno što se šalje jer ne znam kolike su čičoke.) zna koštati tri puta skuplje nego kad pošiljatelj plati.
Npr. 14 kn kad pošiljatelj plaća = a kad ja platim kod preuzimanje ako pošiljatelj nije platio oko 4o . Embarrassed. Bezveze zašto pošti davati toliki novac.Smile
Na vrh
zagorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 688
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zagorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2010 u 17:36
ja ti mogu poslati epiphylum. pošalji mi adresu Wink

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2010 u 15:24
popunjujem svoje oglase ,sve sjeme vrijedi jos a ovo potrazujem ako tko ima,moze i najmanja sadnica ili reznica...

-caladium
-dipladenia
-kaktus epiphyllum poslala zagorkaBig%20smile
-fittoniadobil crvenu od ivneBig%20smile
-seflera sarena
-hibiskus kucni
-maranta
-biberovac
-ukrasne koprive
-monsteraposlala ivnaBig%20smileBig%20smile

a da ne ispadne da samo trazimEmbarrassedBig%20smile..

ovo dajem u zamjenu

-reznicu seflere obicne
poslala ivniBig%20smile
-sadnicu bromelije(ehmeja) malo samo treba pricekat da se prime,presadene su frisko
-kalateju(zeleno crvena) vec zakorijenjena...poslala ivniSmile
-reznice kucne lozice..

slike mozete pogledati u mom vrtu...

sjeme popisujem pa cu ima i njega...
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 21:20
ako tko ima mozda monsteru i ukrasne koprive bit cu jako zahvalna...smile58
Na vrh
jelika View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 509
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jelika Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2010 u 19:53
sori ovo je trebala biti privatna poruka
Na vrh
jelika View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jelika Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2010 u 19:53
E jel te zanimaju salvete sa motivima životinja - pas, mačka, patke, antilope i papige, te imam duple?
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2010 u 13:51
imam naravno,saljem ti sutra ako stignem,moze...adresu imam...
Na vrh
jelika View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jelika Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2010 u 07:41
klinčić , uresnicu i noćnu frajlu - da li imaš još toga i jel bi mi mogla poslati? 
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2010 u 18:03
znaci moji oglasi vrijede  uz sve sta imam dajem i čičoke...nadopisut cu na oglase tako da znate...sve sta vas zanima slobodno pitajte a nata07 javi kad hoces da ti posaljem zvoncic i martina 1985 molim te adresu da znam i tebi poslati nisam sigurna da ju ima...
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 12:48
nata 07 nije problem poslat cu ti...zao mi je da propadnu posto je hladno jos..javi kad ti pase i saljem moze...Wink

sasafran joj zlato sismile78  pogledat cu sta jos imas pa ti javim,a i ti pogledaj ako ti sta treba...
Na vrh
sasafras View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1257
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sasafras Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 10:24
Imam ti ja peruanske jagode. Vidi jel ti u mojim oglasima još nešto paše da ne šaljem samo to. Pošalji na PP adresu.
Ništa mi ne pada na pamet
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 07:53
pa ako cvatu odmah prvu godinu jel mi možeš poslati kad malo zatopli??
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2010 u 22:21
to sam primjetil jer mi sad ima mala hrpica tih sadnica...LOL
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2010 u 21:04
Maslačak,ako misliš na ono plavu,sa 7str,negdje u sredini,to je jednogodišnji kokotić.U pravu si,nije trajnica no toliko se rasije sam da ga se teško možeš riješiti.
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2010 u 18:34
molila bi ako netko ima barem malu tayberry...smile143
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 10>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.