KARMEN |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 42> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
super su jaja ispala, a etui je prekrasan!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
lijepo odrađen etui a jajca su simpa posebno
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Drago mi je da vam se sviđaju moja jajčeka....to je tek početak ....a etui ....što reći opalila me romantika totalno
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Karmen,prekrasan etui,s jajčekima predobar početak,nestrpljivo isčekujem nastavak...
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Vidi se da Uskrs kuca na vrata, jajca su ti super
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Prekrasna jaja... bas njezna i romanticna...
![]() I sada sam tek shvatila da nisam komentirala tvog Klimta... ne da mi se svidja, nego si savrseno poslozila taj kolaz... meni se jako svidja... a svidja mi se i to da smo ovdje dobili jos jednu ljubiteljicu Klimta,,, odlicno ![]() ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Jajeka su super lijepa, a etui je nestvarno romantičar
![]() |
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
prekrasno....
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
jaja su ti odlična
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Drage moje hvala vam i baš se veselim što vam se sviđaju moji radovi... ima još toga samo da uslikam i samo da me prođe gripa
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Draga Primavera hvala ti na lijepom komentaru ali nažalost nisu prava jaja već od stiropora. Prije ohoho godina sam ispirivala i još ih imam oslikane bojama možda ih i fotkam da pokažem kako je to izgledalo prije 30-tak godina ( ovu brojku mi je bilo jako teško napisati hihihi )
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Koji napredak od prvog posta.Kad bi bar tako ja.Lila jaje mi je preslatko .Ukrašću ga,a možda još poneku stvar.Starinski printovi...nemam riječi.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Divni radovi! Posebice jaja s obzirom da sam pravi tumplek što se njih tiče! Doista romantično i elegantno!
![]() |
|
![]() |
|
Drage moje pusa svima...ja obožavam raditi kugle i jaja nije preveliko, mogu razraditi do u detalje i interesantno je jer svako moraš napraviti drugačije a u stvari je isti oblik. mogućnosti ima bezbroj samo treba krenuti.
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
sve mi je divno,ali crno bjela boca...mrak
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
po nekoliko putam pogledam tvoje radove i svaki put se ponovo divim,cestitam KARMEN.
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
možeš skrivati godine, ali nema skrivanja za rođendan, slavljenice na sunce
![]() Sretan rođendan i ostani nam tako divna i kreativna ![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti draga na lijepim željama |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
NETKO TO DANAS NEŠTO SLAVI?Ako je tako,pridružujem se čestitkama!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |